D
daffodill
Gość
No mam nadzieje, że zdjęcie fajne i odpowiednie wybrałam do konkursu
jak dla mnie super.. mam nadzieje ze wygra:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mam nadzieje, że zdjęcie fajne i odpowiednie wybrałam do konkursu
A my jesteśmy dziś juz po szczepieniu:-)
jestem dumna z Julki:-)
cały czas w przychodni gadała smiala sie do wszystkich jak ja zaczepiali az pielegniarki i pani doktor mialy ubaw ze julka zawladnela przychodnia... wsyztskie dzieci przy niej zaniemowily i zadne sie nie odzywalo a byly starsze imlodsze dzieci od niej hehe...
zwazyc nie chciala sie dac caly czas sie rzucala gdy jest na golaska tak sie zachowuje bo jest wtedy prze szczesliwa!!!
no ale w koncu sie udalo...
obwód głowki=39cm
obwód klatki=40cm
waga=5740g
Stwierdzono u nas AZS... stwierdzila pediatra ze te zmiany skórne są małe i nie ma potrzeby zmiany mleczka... narazie mam kapac mała w Oilatum i zobaczymy co dalej.. jeśli nie ustapi bedziemy dalej sie zastanawiac co to moze byc.
Szczepilismy tradycyjnie bo finansowo inaczej nie jestesmy w stanie...
jak dostała zastrzyk w raczke to delikatnie zakwilila ale nie zrobilo to na niej wrazenia... ale pielegniarka nam powiedziala ze ten byl najmniej bolesny... te w nozke duzo bardziej bola!!!
i dostala w jedna nozke i juz byl placz ale nie mocniejszy niz gdy jest glodna i jak sie uspokoila troszke dostała w druga nozke! reakcja byla taka sama.. jak ja ubieralam szybko zasnela chyba ze strachu by wiecej juz jej nie kłuć... a w domku dziewczynka mi sie obudzila i zaczlela sie smiac i gaworzyc i tak jest do teraz:-)
Fajnie Juleczka sie zachowala... a widzisz Daffi wczoraj pisałam o AZS, tak myslałam... po to tez zdjecie Antka ze skazą pokazałam, zebys miała porównanie. Mam nadzieję, ze teraz juz bedzie dobrze.
Jak nie podawałam alergenu to schodziło to z policzków.
A my jesteśmy dziś juz po szczepieniu:-)
jestem dumna z Julki:-)
cały czas w przychodni gadała smiala sie do wszystkich jak ja zaczepiali az pielegniarki i pani doktor mialy ubaw ze julka zawladnela przychodnia... wsyztskie dzieci przy niej zaniemowily i zadne sie nie odzywalo a byly starsze imlodsze dzieci od niej hehe...
zwazyc nie chciala sie dac caly czas sie rzucala gdy jest na golaska tak sie zachowuje bo jest wtedy prze szczesliwa!!!
no ale w koncu sie udalo...
obwód głowki=39cm
obwód klatki=40cm
waga=5740g
Stwierdzono u nas AZS... stwierdzila pediatra ze te zmiany skórne są małe i nie ma potrzeby zmiany mleczka... narazie mam kapac mała w Oilatum i zobaczymy co dalej.. jeśli nie ustapi bedziemy dalej sie zastanawiac co to moze byc.
Szczepilismy tradycyjnie bo finansowo inaczej nie jestesmy w stanie...
jak dostała zastrzyk w raczke to delikatnie zakwilila ale nie zrobilo to na niej wrazenia... ale pielegniarka nam powiedziala ze ten byl najmniej bolesny... te w nozke duzo bardziej bola!!!
i dostala w jedna nozke i juz byl placz ale nie mocniejszy niz gdy jest glodna i jak sie uspokoila troszke dostała w druga nozke! reakcja byla taka sama.. jak ja ubieralam szybko zasnela chyba ze strachu by wiecej juz jej nie kłuć... a w domku dziewczynka mi sie obudzila i zaczlela sie smiac i gaworzyc i tak jest do teraz:-)
A mial tylko na policzkach?I czy to byly krosteczki czy plamy?Bo u nas sa drobniutkie krosteczki jakby potowki,jedna obok drugiej.Narazie sie nie luszczy
Oby tak dalej;-)zeby wszystkie szczepienia tak przebiegaly;-)
Ciekawe jak jutro umnie bedzie przebiegalo szczepienie;-)i ciekawe co pediatra powie na ta jego ponowna wysypke?
A mial tylko na policzkach?I czy to byly krosteczki czy plamy?Bo u nas sa drobniutkie krosteczki jakby potowki,jedna obok drugiej.Narazie sie nie luszczy
Mój w 2 tyg przybrał 700g duzo nie???