Pauluś89
Grudzień 2009
To super, że już ok. A faceci tacy są już. Mój też nieraz tak ma. Nie przejmuj się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiuch a jak ty i twój facet radzicie sobie ze spotkaniami? Tzn twój dużó czasu z małym spędza?
To i tak nie tak źle Aleks na poczatku widział tatę raz na 2 tyg. Teraz już normalniestra sie spedzac z nami jak najwiecej czasu. czasami od czwartku zostaje na noc przez caly weekend, teraz ma 5 dni wolnego to bedzie tu u nas przez caly czas,a w tyg. jest najgorzej jak ma szkole to wtedy przyjezdza na jakies 3 godzinki:-(
ty masz to bezglutenowe????
i je trzeba gotowac??
oj biedna Ty...
trzeba kupic nowa butle
mamy karmiace cycem macie tez takie czule piersi teraz??
mnie drazni kazdy dotyk..;/
No ja wszystkie butle gotuję...nie mam sterylizatora (bo T stwierdził jak zawsze A PO CO NAM TO?). I nie czaje tego bezglutenowego?
ja myslalam ze to mleko co uzywasz to ze moze trzeba je gotowac... ja butelek nie wyparzam za kazdym razem... robie to 2 razy w tyg.. mam znajoma ktora za akzdym razem wszystka gotowala nawet lyzeczki, raczki nigdy nie mogly byc brudne normalnie jakby mogla to dziecko by wyparzyla i co? dziecko zaczelo chodzic pierwsze udpadki zaliczac.. i ktorego srazu sie przewrocilo troche buzke zadrapalo i troche piasku zjadlo... dostala takich wielkich ropni ze lekarz stwierdzil ze to z brudu ze dziecko nie myte a znajoma sie oburzyla i powiedziala ze ona wszystko za kazdym razem wygotowuje po kazdym jedzeniu wiec lekarz wtedy powiedzial ze dziecko nie ma kontaktu z zarazkami i nie ma sie co dziwic ze teraz tak wyglada... dlatego ja myje tylko w bardzo goracej wodzie i 2 razy na tydzien wyparzam!