reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Mój obudził się z krzykiem jakby koszmar miał. Zdażyło wam się coś takiego? Jak go tuliłam to jeszcze miał czkawkę od płaczu

Kiedyś tak, może cos go bolało??
No i istnieje teoria,;-) że jak dziecko zasypia tak się budzi, czyli jak usnie płacząc to i się obudzi z płaczem.

reklama
Mój obudził się z krzykiem jakby koszmar miał. Zdażyło wam się coś takiego? Jak go tuliłam to jeszcze miał czkawkę od płaczu
mo jtez tak czasami ma..
ni z tego z ni z owego wybudza sie i krzyk...
jsc nie chce nic go nie boli i jak go przytule to uspokaja sie i zasypia...
moze im sie cos sni:)

Daffi , Kopciuszku ogladałam zdjecia i Patryczka i Juleczki i po mojemu to nie skaza:no: pzreszłabym sie z tym do dermatologa. Nie mam zdjęc Piotrusia ze skaza ale znalazłam Antka zdjecie jak miał skazę na policzkach. Widać czerwone, szorstkie, łuszczące sie policzki- typowa skóra dziecka ze skazą białkową..

Załączniki

• Anttoś 017.jpg
    Anttoś 017.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 45
  • elegancik.jpg
    elegancik.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 50
Dzien dobry ja wczoraj uspilam malego o 21 na dobre hura z 23 udalo mi sie go juz 3 razy uspic okolo 21 jestem zadowolona bo do 23 to porazka jak on szaleje a tak to sobie i film obejrzalam i ksiazke poczytalam:) Dzis z rana puscilam mu karuzelke i poszlam na orbitreka pojechalam a maly dalej pod karuzelka juz ponad godzinke lezy grzecznie i do siebie podgaduje az bym nieraz go wziela na rece taki samiutki tam lezy ale wiem ze to bylby blad bo bym pozniej problemu narobila a jak mamy chce to juz on mnie umie przywolac hihi o:) Zjadlam sniadanko zaraz ide sie kapac no i moze na ten spacer w koncu pojde bo niby nie pada snieg maly mi jeszcze kaslznie nieraz ale tak niby do 6 tygodni moze sie zdarzyc.
Wczoraj bylam u ginki i powiedziala mi ze macica moja jest taka mala jakbym wcale nie rodzila dziecka hihi za to zeby nie bylo kolorowo w miejscu pekniecia pochwy jakies 2 grudki mi sie zrobily ale nieby maja sie same wchlonac;) Pozwolenie na sexcik jest i tabsy tez mam dala mi jakies 3 skladnikowe brala ktoras takie bo ja nigdy mowila ze niby libido nie obnizaja i ze nie przytyje no ciekawe co to za cudo jakies stare chyba hehe
Aniuu ja mam ten problem co ty podczas porodu mi wyszedl hemoroid straszny albo i dwa juz i tak sie zmniejszyly o niebo ale sa dalej tylko ja jestem jakas dziwna bo mnie nic a nic nie boli tylko sobie jest no i smaruje jakas mascia posterisan chyba sie zwie zobaczymy babka mowila ze mozna go stosowac i w ciazy i podczas karmienia tylko droga bo prawie 40 zl ale niby bardzo dobra.

Karnitynko po 3 dniach to may pewnie uz nie pamieta co to jest sypianie o 3 i bedzie spal juz o 21:)
a tabletek ja w zyciu nie bralam...wiec nic nie wiem...
ja tez mam taka grudne jakby tam jszcze strupek byl..
ale jak bylam to mi nic o tym nie powiedzial;/

a moj maly ma 37 moze tak byc?? czy cos sie zaczyna dziac??

bo moj m jest przyziebiony i boje sie ze go zarazil czyms;/

zabije go wtedy;-)

Marta gratuluje zdanych egzaminow Ty to jestes wielka dwojka maluchow i tyle nauki !!!!!!
Kasiu Tobie tez gratuluje mam nadzieje ze bedziesz czesciej zagladala bo sie stesknilam hihi no i oby Twoj humorek dzis byl lepszy wiem ze Ci ciezko moj T na poczatku chcial zebysmy mieszkali u niego w Slupsku a ja sie kategorycznie nie zgodzilam bo wiedzialam co to bedzie teraz wprawdzie jestem w szczecinie i nie mam tu rodziny ale do swinoujscia godzinka drogi no i jakichs znajomych tu mam ( chociaz te 4 osoby hihi) no i wole byc tu jednak niz u niego bo tam bym miala daleko do domu i w ogole zero znajomych i mimo ze tesciow mam super to wiadomo jak jest odwiedziny raz na 2 miesiace sa super ale dzien w dzien to juz co innego hihi

Fajne są, ale jakoś szkoda mi kasy kiedy w ciucholandach takie śliczne i o wiele wiele tańsze:-)
popieram!:tak:

Włąśnie zasnął spokojnie coś tam sobie gadał do siebie i tyle. Raczej go nic nie bolało bo przestał płakać jak go przytulałam
ja tak mialam wczoraj..i tez nie wiedzialam o co chodzi i tez jak przytulilam to sie uspokoil ale tak plakal jakby sie przestraszyl czegos:confused2:

to ja jeszcze o skazie..pytalam polozne i mowila ze:
skaza moze swedziec ale nie musi,czesto przyskazie pojawiaja sie kolki a dziecko jest marudne, moze miec tez wysyp krostek na reszte ciala(oprocz twarz) ale tez nie musi ( ja np. mialam na samej twarzy)..no i tyle sie dowiedzialam mam nadzieje ze cos pomoga te inf.;-)
ja niewyspana:no:
aha dziewczyny garuluje zdanych egzaminow!

Joanna- glosik oddany:-)

reklama
to ja jeszcze o skazie..pytalam polozne i mowila ze:
skaza moze swedziec ale nie musi,czesto przyskazie pojawiaja sie kolki a dziecko jest marudne, moze miec tez wysyp krostek na reszte ciala(oprocz twarz) ale tez nie musi ( ja np. mialam na samej twarzy)..no i tyle sie dowiedzialam mam nadzieje ze cos pomoga te inf.;-)
Tak, U Antka najpierw była skórna skaza co pokazałam na zdjęciach a później przeszła na oddechową, był czas kiedy ciagle chorował i alergolog go z tego dopiero wyleczył.

mamy karmiace cycem macie tez takie czule piersi teraz??
mnie drazni kazdy dotyk..;/
O tak.

Do góry