tak i mnie tezmamy karmiace cycem macie tez takie czule piersi teraz??
mnie drazni kazdy dotyk..;/
reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
Kasiuch a jak ty i twój facet radzicie sobie ze spotkaniami? Tzn twój dużó czasu z małym spędza?
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Daffi , Kopciuszku ogladałam zdjecia i Patryczka i Juleczki i po mojemu to nie skaza pzreszłabym sie z tym do dermatologa. Nie mam zdjęc Piotrusia ze skaza ale znalazłam Antka zdjecie jak miał skazę na policzkach. Widać czerwone, szorstkie, łuszczące sie policzki- typowa skóra dziecka ze skazą białkową..
Dobrze a powiedz mi czy te krosti u was bledły czy caly czas byly takie same?Bo u mnie kurcze bledna,dzis ma ich wiecej,nie ma na policzkach tylko na skroniach i czole.
Karnitynko po 3 dniach to may pewnie uz nie pamieta co to jest sypianie o 3 i bedzie spal juz o 21
a tabletek ja w zyciu nie bralam...wiec nic nie wiem...
ja tez mam taka grudne jakby tam jszcze strupek byl..
ale jak bylam to mi nic o tym nie powiedzial;/
a moj maly ma 37 moze tak byc?? czy cos sie zaczyna dziac??
bo moj m jest przyziebiony i boje sie ze go zarazil czyms;/
zabije go wtedy;-)
37 to normalnadzieci maja troszke wyzsza
mamy karmiace cycem macie tez takie czule piersi teraz??
mnie drazni kazdy dotyk..;/
Ja nie
kopciuszek2107
Fanka BB :)
PAULUS mi sie nie wczytuje ta stronka
Pauluś89
Grudzień 2009
Postanowiłam go zgłosić:-):-):-)
Prosimy o głosiki
Aleks (luty) - Aleks urodzony(-a): 28-12-2009 <br /> Zagłosuj wysyłając SMSa o treści D.27749 na numer 71065. Koszt wiadomości 1,22 z VAT galeria cafe
Prosimy o głosiki
Aleks (luty) - Aleks urodzony(-a): 28-12-2009 <br /> Zagłosuj wysyłając SMSa o treści D.27749 na numer 71065. Koszt wiadomości 1,22 z VAT galeria cafe
D
daffodill
Gość
Poryczałam się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bratowa zapodała foto Fifola do konkursu !!!!!
Laski jak mozecie please oddajcie glosika ;-);-)
oddaj głos
Tutaj mozecie oddac jeden glos
a tutaj mozecie se luknac !
Imprezy dla Dzieci - Dziecko - Wydarzenia, Atrakcje, Konkursy, Czas Dzieci
oczywiscie glosik juz oddany:-)
no i jeszcze jedno!
mam problem..
Czy któraś z Was dostała tych cholernych hemoroidów po porodzie?
jesli tak to po jakim czasie smarowania maścią przestało boleć..?
bo ja juz siwa sie robie jak mam isc na posiedzenie..
normalnie obłęd , że tak powiem za przeproszeniem żeby człowiek sie wykupkać nie umiał .. ;/
w ciazy to latalam za potrzeba ze 15 razy dziennie.. a teraz to sie boje wchodzic do łazienki..
wiesz co kochana ja nie wiem bo nigdy wczesniej nie miala.. ale teraz od czasu do czasu tak mnie boli jak chce sie oproznic jakby mi tysiac igiel wkówano naraz no i jakby chcialo wyjsc cos o wiele wiekszego niz to mozliwe.. takze nie wiem czy to to a dzis wreszcie jestem zmotywowana i ide do gina ale jakos wstydze sie mu o tym powiedziec.
Dobrze a powiedz mi czy te krosti u was bledły czy caly czas byly takie same?Bo u mnie kurcze bledna,dzis ma ich wiecej,nie ma na policzkach tylko na skroniach i czole.
Jak nie podawałam alergenu to schodziło to z policzków.
D
daffodill
Gość
Postanowiłam go zgłosić:-):-):-)
Prosimy o głosiki
wysle smska z meza tel jak wroci z pracy
Pauluś89
Grudzień 2009
No mam nadzieje, że zdjęcie fajne i odpowiednie wybrałam do konkursu
reklama
D
daffodill
Gość
A my jesteśmy dziś juz po szczepieniu:-)
jestem dumna z Julki:-)
cały czas w przychodni gadała smiala sie do wszystkich jak ja zaczepiali az pielegniarki i pani doktor mialy ubaw ze julka zawladnela przychodnia... wsyztskie dzieci przy niej zaniemowily i zadne sie nie odzywalo a byly starsze imlodsze dzieci od niej hehe...
zwazyc nie chciala sie dac caly czas sie rzucala gdy jest na golaska tak sie zachowuje bo jest wtedy prze szczesliwa!!!
no ale w koncu sie udalo...
obwód głowki=39cm
obwód klatki=40cm
waga=5740g
Stwierdzono u nas AZS... stwierdzila pediatra ze te zmiany skórne są małe i nie ma potrzeby zmiany mleczka... narazie mam kapac mała w Oilatum i zobaczymy co dalej.. jeśli nie ustapi bedziemy dalej sie zastanawiac co to moze byc.
Szczepilismy tradycyjnie bo finansowo inaczej nie jestesmy w stanie...
jak dostała zastrzyk w raczke to delikatnie zakwilila ale nie zrobilo to na niej wrazenia... ale pielegniarka nam powiedziala ze ten byl najmniej bolesny... te w nozke duzo bardziej bola!!!
i dostala w jedna nozke i juz byl placz ale nie mocniejszy niz gdy jest glodna i jak sie uspokoila troszke dostała w druga nozke! reakcja byla taka sama.. jak ja ubieralam szybko zasnela chyba ze strachu by wiecej juz jej nie kłuć... a w domku dziewczynka mi sie obudzila i zaczlela sie smiac i gaworzyc i tak jest do teraz:-)
jestem dumna z Julki:-)
cały czas w przychodni gadała smiala sie do wszystkich jak ja zaczepiali az pielegniarki i pani doktor mialy ubaw ze julka zawladnela przychodnia... wsyztskie dzieci przy niej zaniemowily i zadne sie nie odzywalo a byly starsze imlodsze dzieci od niej hehe...
zwazyc nie chciala sie dac caly czas sie rzucala gdy jest na golaska tak sie zachowuje bo jest wtedy prze szczesliwa!!!
no ale w koncu sie udalo...
obwód głowki=39cm
obwód klatki=40cm
waga=5740g
Stwierdzono u nas AZS... stwierdzila pediatra ze te zmiany skórne są małe i nie ma potrzeby zmiany mleczka... narazie mam kapac mała w Oilatum i zobaczymy co dalej.. jeśli nie ustapi bedziemy dalej sie zastanawiac co to moze byc.
Szczepilismy tradycyjnie bo finansowo inaczej nie jestesmy w stanie...
jak dostała zastrzyk w raczke to delikatnie zakwilila ale nie zrobilo to na niej wrazenia... ale pielegniarka nam powiedziala ze ten byl najmniej bolesny... te w nozke duzo bardziej bola!!!
i dostala w jedna nozke i juz byl placz ale nie mocniejszy niz gdy jest glodna i jak sie uspokoila troszke dostała w druga nozke! reakcja byla taka sama.. jak ja ubieralam szybko zasnela chyba ze strachu by wiecej juz jej nie kłuć... a w domku dziewczynka mi sie obudzila i zaczlela sie smiac i gaworzyc i tak jest do teraz:-)