reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

to chyba jest pleśniawka. może kup aphtin zapobiegawczo? nam pediatra kazała raz na tydzień popędzlować w buźce aphtinem.

Mam tez nieotwarte jeszcze opakowanie nystatyny, nie wiem tylko czy wchodzic z antybiotykiem, skoro nie mam pewnosci...

Pediatra niby mu zagladala do buzi, ale zrobila to w sposob tak pobiezny i przy tak fatalnym swietle, ze zwatpilam.
A mieszkam na wsi, wiec to jedyny dla mnie "dostepny" formalnie pediatra.
Chyba sie wybiore prywatnie po prostu.

reklama
Witam:-)
Zaglądam tu od swięta ale to dlatego,że dzieciaki mnie męczą:-D,poza tym jestem w trakcie przepowadzki:-)

Co do pleśniawek,to moja Karolka też miała i smarowałam jej języczek fioletem i przeszło-tak mi lekarka kazała:-)

Miłego dnia:-)

Cześć dziewczyny :-)
U nas też dzisiaj nici ze spaceru bo są takie wielkie zaspy, że nawet z moimi wózkiem-taranem się nie przepcham :no:

U nas dzisiaj 'problemowo' :wściekła/y: Boli mnie prawy sutek, tak jakoś od środka :-( Maciejka dobrze ciągnie bo jak je z lewego to mnie nic nie boli. Na razie smaruje Maltanem i sie zastanawiam czy stosować jakieś okłady ciepłe lub zimne :confused2: Miałyście może podobny problem? Mam karmić dalej z tej bolącej piersi czy odciągać pokarm :confused2: No i nie wiem czy iść do lekarza, czy to już będzie lekka przesada :-)

jak wczoraj Daniel nie spał, tak dzisiaj ma spanie okropne...siedzi z lecącą głową, za każdym razem zasypia przy cycu... ale co z tego jak się budzi po 5 min i jest wrzask... ja już nie mogę :sad: przyjedzie mąż z pracy to zatyczki do uszu i się położę.

reklama
Do góry