reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Pytanie do mam WYLACZNIE BUTELKOWYCH czy juz macie okres..???????

bo ja jeszcze nie mam i wogole niewiem po jakim czasie moge sie spodziewac.. bo wiem ze jak sie karmi piersia to raczej normalne ze przez dluzszy czas nie ma sie a jak jest z mamami buteolkowymi????? PROSZE O ODP..
Ja dostałam w zeszłym tygodniu ledwo mi się skończył w poniedziałek i zaczął w czwartek od nowa. Mam nadzieję że to normalne?

reklama
Laski od jakiego wieku mozna uzywac
Sterimar ???
Bo ponoc na opakowaniu nie jest napisane a ja kupilam nivea baby i jest od 3 m ;/
ehh
a pilnie potrzebuje!

Witam Walentynkowo

Zrobilam Frankowi przeglad buzki, ma nie tylko osad na jezyczku ale tez taka bialawa, a raczej kremowa jakby krosteczke z tylu na dziaselku, wyglada to mniej wiecej jak wychodzacy zabek, ale nie ma zaczerwienienia wokol...
czy to moze byc afta/plesniawka?
Hmm..

Taa, Walentynki... Chlopcy spia, ja na swoim laptopie i ze sluchawkami w uszach, moj mezczyzna na swoim, rowniez ze sluchawkami :huh:

Sterimar ???
Bo ponoc na opakowaniu nie jest napisane a ja kupilam nivea baby i jest od 3 m ;/
ehh
a pilnie potrzebuje!

ja stermiar od poczatku mialam uzywac... zreszta julka jakies 3 tyg temu byla chora wiec mialamiesiac i jzu lekarz kazal nam to uzywac.

Sterimar ???
ehh
a pilnie potrzebuje!
Ja Nivea Baby spray używam od 2 tyg życia Franka. Był u nas pediatra neonatolog z oddziału noworodków, pokazywałam mu to i słowa nie powiedział, że nie mogę używać. Tu chodzi głównie o to, że nebulizer jest silny, ale jak będziesz psikać na płatki noska to krzywdy nie zrobisz.

Sterimar ???
ehh
a pilnie potrzebuje!

ja sterimar używam od pierwszych dni - mam strasznie suche powietrze w domu i nic nie dają nawilżacze, dlatego po kilka razy dziennie psikam Sterimar do noska - ma bezpieczną końcówkę więc krzywdy maleństwu nie zrobisz.

to i tak lepiej niz ja bo ja mam 168 cm
i 80kg wagi
buahahahhaha:-D

we trzy jesteśmy na tym samym etapie :-p ja mam 176 cm i 81 kg :laugh2:

reklama
ehhh, Daniel od dwóch godzin wisi praktycznie non stop na cycku, chyba przetrzymam go z godzine i dostanie flaszke :sad: za każdym razem zasypia i pod koniec cycka samą brodawkę... a po 5-10 min jak mu zabiorę albo jak sam wypluje to się budzi... i się złości.

Do góry