Ja dostałam w zeszłym tygodniu ledwo mi się skończył w poniedziałek i zaczął w czwartek od nowa. Mam nadzieję że to normalne?Pytanie do mam WYLACZNIE BUTELKOWYCH czy juz macie okres..???????
bo ja jeszcze nie mam i wogole niewiem po jakim czasie moge sie spodziewac.. bo wiem ze jak sie karmi piersia to raczej normalne ze przez dluzszy czas nie ma sie a jak jest z mamami buteolkowymi????? PROSZE O ODP..
reklama
W
wika_20
Gość
Ja dostałam w zeszłym tygodniu ledwo mi się skończył w poniedziałek i zaczął w czwartek od nowa. Mam nadzieję że to normalne?
Hmm mysle ze napoczatku to tak zanim sie nie unormuje ... chodz na 100 nie wiem
W
wika_20
Gość
Laski od jakiego wieku mozna uzywac
Sterimar ???
Bo ponoc na opakowaniu nie jest napisane a ja kupilam nivea baby i jest od 3 m ;/
ehh
a pilnie potrzebuje!
Sterimar ???
Bo ponoc na opakowaniu nie jest napisane a ja kupilam nivea baby i jest od 3 m ;/
ehh
a pilnie potrzebuje!
Witam Walentynkowo
Zrobilam Frankowi przeglad buzki, ma nie tylko osad na jezyczku ale tez taka bialawa, a raczej kremowa jakby krosteczke z tylu na dziaselku, wyglada to mniej wiecej jak wychodzacy zabek, ale nie ma zaczerwienienia wokol...
czy to moze byc afta/plesniawka?
Hmm..
Taa, Walentynki... Chlopcy spia, ja na swoim laptopie i ze sluchawkami w uszach, moj mezczyzna na swoim, rowniez ze sluchawkami
Zrobilam Frankowi przeglad buzki, ma nie tylko osad na jezyczku ale tez taka bialawa, a raczej kremowa jakby krosteczke z tylu na dziaselku, wyglada to mniej wiecej jak wychodzacy zabek, ale nie ma zaczerwienienia wokol...
czy to moze byc afta/plesniawka?
Hmm..
Taa, Walentynki... Chlopcy spia, ja na swoim laptopie i ze sluchawkami w uszach, moj mezczyzna na swoim, rowniez ze sluchawkami
D
daffodill
Gość
Y to czemu ja nie mam hmm ja w sumie przez pierwszy miesiac karmilam mlekiem z piersi moze dlatego...? ...czyli w lutym moze dostane hehe juz sie stesknilam za @ hahaha
no wariatka!! ja karmilam 2 tyg piersia i jak przestalam to po 2 tyg mialam @!!
D
daffodill
Gość
Halo halo lacze sie z 80-tkowymi mamami hahaha
Ja waze przy 178 cm 84kg jeszcze nie spadlam z wagi dobrze haha;-)
to i tak lepiej niz ja bo ja mam 168 cm
i 80kg wagi
buahahahhaha
D
daffodill
Gość
Sterimar ???
ehh
a pilnie potrzebuje!
ja stermiar od poczatku mialam uzywac... zreszta julka jakies 3 tyg temu byla chora wiec mialamiesiac i jzu lekarz kazal nam to uzywac.
Mama Stacha
&Franka&Janka
Ja Nivea Baby spray używam od 2 tyg życia Franka. Był u nas pediatra neonatolog z oddziału noworodków, pokazywałam mu to i słowa nie powiedział, że nie mogę używać. Tu chodzi głównie o to, że nebulizer jest silny, ale jak będziesz psikać na płatki noska to krzywdy nie zrobisz.Laski od jakiego wieku mozna uzywac
Sterimar ???
ehh
a pilnie potrzebuje!
Chérie
Mama Danielka
Sterimar ???
ehh
a pilnie potrzebuje!
ja sterimar używam od pierwszych dni - mam strasznie suche powietrze w domu i nic nie dają nawilżacze, dlatego po kilka razy dziennie psikam Sterimar do noska - ma bezpieczną końcówkę więc krzywdy maleństwu nie zrobisz.
to i tak lepiej niz ja bo ja mam 168 cm
i 80kg wagi
buahahahhaha
we trzy jesteśmy na tym samym etapie ja mam 176 cm i 81 kg
reklama
Chérie
Mama Danielka
ehhh, Daniel od dwóch godzin wisi praktycznie non stop na cycku, chyba przetrzymam go z godzine i dostanie flaszke za każdym razem zasypia i pod koniec cycka samą brodawkę... a po 5-10 min jak mu zabiorę albo jak sam wypluje to się budzi... i się złości.