G
Georgina
Gość
Jezuu to tacy ludzie istnieją?????Dlatego, że ja im zabrałam syna... a mój synek jest w ich mniemaniu podobny do męza więc.......
DEBILNE nieprawdaż ? ale działa na mnie jak płachta na byka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jezuu to tacy ludzie istnieją?????Dlatego, że ja im zabrałam syna... a mój synek jest w ich mniemaniu podobny do męza więc.......
DEBILNE nieprawdaż ? ale działa na mnie jak płachta na byka.
To najważniejszeNom, ale pocieszajace jest to, ze dziewczynki widza, slysza i rozwijaja sie dobrze:-)
Jaki słodziutki:-)
Wow, Moja ma teraz ponad 5.4 kg jak sie urodzil
a dwa tyg po ur juz 5kg
Witam popołudniowo. Dojechałam do domku:-) Ponad 4 godziny jechałam bo na drodze masakra Za to A. i Lidka smacznie spali prawie cała drogę. Teraz zresztą też obioje spią a ja nas rozpakowałam, wstawiłam pranie, wzięłam z A. walentynkowy prysznic;-) i zamiast się też położyć to siedzę na bb...
Cherie, wika, Karnitynko- do ginekologa! Co Wy się wygłupiacie? Przecież po połogu lekarz musi zobaczyć jak się wszystko goi. Ja się nie mogłam doczekać wizyty bo chciałam o antykoncepcji pogadać i teraz jak to mówi mój mąż możemy się bzykać jak króliczki;-) A tak poważnie to jestem dużo spokojniejsza bo mam tabletki
Moja Myszka ma też pyzole niezłe, drugą brodę, ale tak to figura istna Laska:-)kazde dziecko rosnie inaczej! julka ma pyzate poliki i wielki brzuch a raczki i nozki drobniutkie ale 7kg to chyba duzo!!! ale co ja sie dziwie jak ona dzis juz drugi raz zjadla 180ml mleka!!!!
moj chrzesniak ma 8 mcy i wazy 10 kg a wyglada tak:
Ja już wiele razy pisałam - smoczek uratował nam nocki!!:-):-)Co do wymniotow to nie mam pojecia.. też karmie tylko piersia i poza tym ze małej sie uleje jak nie zdarzy sie jej odbić i zasnie.. to nie wymiotuje..
a co do smoczka moja chyba go potrzebowala bo nie raz płakala - a byla najedzona .. no i jak dalam jej smoczka to byl spokoj i zasypiala..
teraz smoczek dostaje tylko do spania - wlasnie uspokajający no i przy nim momentalnie zasypia.. ; )
Moja też już świadomie a od 3 lutego głośno się śmieje. Wreszcie bo się martwiłam, że mam jakieś nieszczęśliwe dziecię..a uśmiechają się już wasze dzieci świadomie ? mój jak mnie widzi to już się cieszy ale pewnie na tym etapie to normalne
Moja też już coraz sztywniej główkę trzyma, ale do perfekcji jeszcze brakuje.aa i jeszcze one more question - kiedy bobaski już same głowę trzymają ? w którym m-cu ? mój już nieźle wywija tą głową, jak pionowo go trzymam to sam się od mojego ramienia odpycha i głowę pionowo sam już trzyma ale żeby już sam tak na zawsze trzymał, to kiedy ?
Nie miałam depresji na szczęście.moj ma 70 cm dlugości
od wczoraj przekonuje go do wozka i jakos w miare mi sie to udaje jestem twarda nie daje sie zrobic w "konia".nasze dzieci sa sprytniejsze od nas
wczoraj moj maly mial znowu silny atak kolki 5godz bylam tak spocona ze bluzke mozna bylo wyciskać .po takich przzyciach moj maly wstal o3 w nocy (zasnol o 23) i koniec spania:-(jest twardy tyle ze mnie tym wykonczy i tak wygladam jak ZOMBIE przez te kolki
nie wiem czy wy tak macie ale ja otarlam sie o depresje teraz juz jest o wiele lepiej ale bylo ze mna zle, teraz mam jeszcze tak ze po kolkach musze sie wyplakac(wyladowac) ale bylo naprawde kiepsko wiec dziewczyny uwazajcie na siebie badzcie twarde
Mam nadzieję, że u Martynki też tak będzie. Bo zamierzamy zakupić.moja perelka tez zakochana w bujaczku, uspokaja sie w nim i czesto 'odjezdza' i jest chwila spokoju dla mamy
Moja też się drapie jak nic na łapkach nie ma, dlatego często obcinamy jej pazurki.zdjelam malej łapki bo lekarka kazala obserwowac napiecie rączek i skutek taki, ze buzia w kreski podrapana
Ano pewnieU mnie tez nie da sie zrobic zeby byla ciszai moim zdaniem jesli dziecko bedzie chcialo spac to zasnie nawet jak beda wrzaski i krzyki
Moja od zawsze ma tak, że zasypia w hałasie a jak jest cicho to za chiny nie umie zasnąć;-)Mojego malego tez nie budza odglosy dnia codziennego gadamy sobie glosno i muzyka czesto leci albo tv no chyba ze bym mu walnela nad uchem jakas trabka to pewnie by sie obudzil hihi
Szymek na ogol spi dluzej tak z godzinke 2 albo i 3 w ciagu dnia ale nieraz ma tak ze budzi sie co chwilke jak nie doje i jest glodny a ja mu nei moge dac bo np przed chwilka jadla
Moja wieczorami ma fazy. Uparta i mega śpiąca, ale spać nie chce:-)moja agatka dzis postanowila zaprotestowac i nie spi w poludnie !!! zaraz mnie cos trafi bo zmeczona jest jak cholera ale spac nie !!!
Sorry, że pytam, ale całą szczękę Ci wymieniali, że taka cena????:-):-)Witam sie tlustawo hehe
Wczoraj bylam u dentysty no i 500zl niema :-(
:-);-)
15 marca skończę 22:-)ale ty ogolnie chyba mlodziutka jestes 19? 20? lat ...sie ciesz ze tak ladnie wygladasz