reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

:-D:-D:-D NEssi ty jestes szalona !!!!!!!!!!!!!! Popłakałam sie !:-D:-D:-D

I faktycznie dlugaaaaaaaaa:szok:

No ...:-D:-D:-D

Facet mi sikał ze smiechu jak tak do Niego przyszłam i kazałam zrobić sobie zdjęcie:-D:-p powiedział: ''kurde! Zosiu! to jest zona! .... '' po chwili zadumy dodał: ''co noc bedziesz się teraz obezwładniać ??'' :eek:

reklama
Nessijetes bezbłedna:-D:-D:-D:szok::szok::laugh2::laugh2::eek:
ja dlatego zakupilam chuste kółkowa;-)
bo nie widzi mi sie to platanie
moze przy drugim sie za to zabiore
jutro jak mi sie uda mała do chusty wsadzic to cykne foto
i wstawie
jeszcze raz jestes boska:rolleyes:

wypiłam wczoraj jedną lampkę. po 4 godzinach już karmiłam piersią ale też po konsultacji z położną :tak:

no ale alkohol wyparowuje z organizmu. gdyby się tak czepiać to jabłek też nie powinno się jeść bo fermentują :confused2:
no niby tak...ja teraz jestem tak zla ze cala butle bym wydoila...:wściekła/y: ( nie jestem alkoholikiem zeby nie bylo:-p)

Ja z Patrykiem tez sie tak na poczatku fajnie czulam a poznije juz nie bylo tak milo hahahah byla tylko "chce do mamy i chce do mamy " - taki cycek byl maminy ze masakra ,nie zapomne jak sie szykowalismy gdzies na dyskoteke z jarkiem ,maly do moich rodzicow ,wiecej szykowania i pindziowania bylo niz moje wyjscie warte ,za 15 minut telefon ze maly sie zanosi bo wstal i mamy nie bylo :wściekła/y: i tak przez dlugi czas :-D
Oby fifol nie byl takim cyckiem ! choc wydaje mi sie ze taki wlansie bedzie :eek:
no wlasnie staram sie zeby tak nie bylo...ale ten wujek trzeci raz go dopiero chwile potrzymal wiec sie nie dziwie ze chcial do mamy...ale postaram sie go tak od siebie nie uazalezniac:tak:

to jak ja mam pokarmu sciagnietego na 12 godzin to moge ze 3 chlupnąć albo i ze 4 ;-):tak::-D

Kasiekkrk te kolysanki sa boskie!!!!!!!
mi samej milo sie ich słucha a melodyjka bobasa aż łzy cisnie na wierzch taka slodziutka.
ja tez chce!!!

nie wiem dziewczyny...chyba jakas wrazliwa sie zrobilam po porodzie...albo mialam naplyw hormonow...K mnie tak wqr...ił ze bylam na niego wsciekla poszlam chlipac do lazienki i wcale nie mialam ochoty stamtad wyjsc...wiem ze to dziecinnie zabrzmi ale poryczalam sie bo sie ze mnie smial...co mnie strasznie denerwowalo i mowilam mu ze ma sie nie smiac ....i widzial ze jestem wsciekla...i dalej smiech...zostawilam go samego i poszlam plakac....niby nicc sie nie stalo ale odebralam jego zachowanie jakby nie szanowal tego co robie...
plecy mnie napierdzielaja...ciagle cos trzeba zrobic...jestem zajechana a on sie smieje...yh....nie wiem...moze sie za bardzo przejmuje....:confused2:

No poprostu medal Ci sie nalezy! Padlam po raz drugi! :laugh2:Ty i Twoja chusta jestescie chodzaca reklama zakupow internetowych :-)

Szkoda, że nie bardzo udane te zakupy ;-)

Nessijetes bezbłedna:-D:-D:-D:szok::szok::laugh2::laugh2::eek:
ja dlatego zakupilam chuste kółkowa;-)
bo nie widzi mi sie to platanie
moze przy drugim sie za to zabiore
jutro jak mi sie uda mała do chusty wsadzic to cykne foto
i wstawie
jeszcze raz jestes boska:rolleyes:

Teraz i ja bym taką wolała :))

A tak mam zasłonkę, obrus, i bluzkę za 200 złotych :eek:

a tak wogole to to wkładanie nawet w ta kolkowa dziecka
to nie jest proste
pewnie tez ma to wpływ ze od poczatku nie była wsadzana
ale dalej walcze:nerd:

kasiuch tak to bywa z naszymi mezczyznami:sorry:
i hormony tez swoje robia:zawstydzona/y:

nie wiem dziewczyny...chyba jakas wrazliwa sie zrobilam po porodzie...albo mialam naplyw hormonow...K mnie tak wqr...ił ze bylam na niego wsciekla poszlam chlipac do lazienki i wcale nie mialam ochoty stamtad wyjsc...wiem ze to dziecinnie zabrzmi ale poryczalam sie bo sie ze mnie smial...co mnie strasznie denerwowalo i mowilam mu ze ma sie nie smiac ....i widzial ze jestem wsciekla...i dalej smiech...zostawilam go samego i poszlam plakac....niby nicc sie nie stalo ale odebralam jego zachowanie jakby nie szanowal tego co robie...
plecy mnie napierdzielaja...ciagle cos trzeba zrobic...jestem zajechana a on sie smieje...yh....nie wiem...moze sie za bardzo przejmuje....:confused2:

Głowa do góry ...:tak: kazda ma lepsze i gorsze dni ...mi sie tam czasem też chce popłakac i posmucić ... w końcu się kurcze musimy odszukać w nowej roli, sytuacji ....a faceci ...? jak to faceci ... mój tam też ze mnie żartuje ..:crazy: nazywa mnie jak mały jest głodny ''MUĆKA'':confused2: ale już chyba nie nazwie, bo mu powiedziałam, że do bykowej piersi jak trzeba to mu małego przystawię ;-)

Dziewczyny jak Wasze skarby zachowuja sie w fotelikach samochodowych?

Nasz robaczek lubi jezdzic samochodem ale samo siedzenie w foteliku to jakas tortura dla niego :eek: Kazdy postoj na swiatlach to istny horror. I coraz czesciej przekonuje sie ze ten cholerny fotelik jest dla niego za ciasny. Jak byscie przypadkiem mialy jakies fotki swoich dzieciaczkow w swoich fotelikach to chetnie zerkne zeby zobaczyc ile Wasze maluchy maja w nich miejsca. Zalezy mi na tym zeby bylo ok bo pod koniec marca wybieramy sie autkiem do Polski.

Nasz malec jest juz powaznym obywatelem - wczoraj odebralismy jego paszport :tak: Dzis byl pierwszy raz w restauracji :tak: I dalej w kwestii nauki picia z butli - postepow brak :tak:

I jeszcze jedno - Kopciuszku tak jak mowilas - do hustawki sie przyzwyczail :-) Teraz sie boje zeby nie za bardzo :-D Pierwsze kilka razow nie podobalo mu sie bo mial ustawione za niskie obroty. Teraz jak zalapal ze jest fajnie to nie musi sie hustac na najwyzszym poziomie.

Szkoda, że nie bardzo udane te zakupy ;-)

Teraz i ja bym taką wolała :))

A tak mam zasłonkę, obrus, i bluzkę za 200 złotych :eek:

nesii
poogladaj sobie na YouTubie
trening czyni mistrza:-D
jak ja zobaczylam jak tam laski
dzieciakami obracaja:szok:
tylko dziecko tez musi byc w dobrym humorze
bo tak to nici z tego :-(

reklama
nesii
poogladaj sobie na YouTubie
trening czyni mistrza:-D
jak ja zobaczylam jak tam laski
dzieciakami obracaja:szok:
tylko dziecko tez musi byc w dobrym humorze
bo tak to nici z tego :-(

Tylko tam nie pokazują co zrobić z pozostała po wiązaniu resztą tkaniny :tak: małe coś niecoś - 1,5 metra się za mną ciaga, jak obcykam się tym w pasie to wygladam jakbym miała koło ratunkowe na sobie :eek: na myśl przywodzi ''ucieknieta z żaglówki '' :eek: zaplątała się w maszt ...

Do góry