reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

gdzie sa jakies linki z chustami bo nie moge znalezc a na allegro znalazlam po 300zl!!! jak mam tyle dac to ja dziekuje!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a robilas cos jeszcze oprocz noszenia tego pasa???
jakies cwiczenia dieta itp???

tu masz kołysanki

Chomik meaosi - Chomikuj.pl

Dieta i jazda na rowerku:tak: Ale i tak zgubiłam dużo cm w pasie...pewnie pas coś pomógł:tak::-D

gdzie sa jakies linki z chustami bo nie moge znalezc a na allegro znalazlam po 300zl!!! jak mam tyle dac to ja dziekuje!!!

Wpisz w allegro Pentelka...ja mam od nich chustę za niecałe 70 zł...ja nie narzekam na razie ale w sumie dużo jej na razie nie używałam..i nie jest tak długa jak od Nessi:-)

Bombowe zdjęcie Nessi:tak:

Jakas grecja, żakardowa bawełniana :eek: gruba jak diabli ! i strasznie dłuuuuga! ja myslałam, że to cienkie bedzie a tu (__)___).

Nadal mi zostaje jakieś 1,5 metra materiału :sorry: super mi wychodzi kieszonka i kołyska , nawet wsadziłam małego i wsio było OK, tylko szybko go wyjełam bo sie oboje byśmy zabili o ten materiał co się wystający ciąga po ziemi, a żeby go upiąć musiałabym się 4 razy owinać a bawełna jak wiadomo jest gruuuba, wygladam jak arab :eek:

Ja patrzyłam filmiki tylko one mają 3 x mniejsze chusty! :sorry: ja ze swojej dla Was mogę zrobić prawie 4 :sorry:

No to pokaż mu jeszcze to:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mówiłam, że długa

Wytrwałość - wytrwałością ...ale efekty różne ...:sorry:potem już się tak łatwo oszukać nie dawał, w dodatku zjadłam mielonego i ma teraz lekką biegunkę, jak nie przejdzie jutro to zaproszę pediatrę do siebie :eek: ale powinno być OK, nie ma gorączki, wcina normalnie, cycka mu nie odmawiam co by się mi dziecie nie odwodniło.

Nie no pomyslowa jestes:-Dtaka fotka to nawet do glowy by mi nie przyszla:-D:-D:-D
Co do biegunki to dlaczego myslisz ze to biegunka?Ile kupek robi?

reklama
Nie no pomyslowa jestes:-Dtaka fotka to nawet do glowy by mi nie przyszla:-D:-D:-D
Co do biegunki to dlaczego myslisz ze to biegunka?Ile kupek robi?

Kurcze, prawdę powiedziawszy to nie liczyłam ... kierowałam sie hmm ... konsystencją :eek: przypomina takie rozpuszczone masełko, kupki są pomarańczowe bez grudek mleka ....

Do góry