reklama
czyli fotelik moze byc wygodny...
Super A to jest jakis rozkladany fotelik? Bo mam wrazenie ze dzieciaczek lezy. W naszym na 100% w takim kombinezoniku by sie nie zmiescil
jak cykne zdjecie to ci wkleje bo nie mam takiego
ale ma tam dosc ciasno
ostatnio czytałam jezyk niemowlat
i doszłam do tego ze nasza asia ma w domu aniołka
tylko pozazdroscic
moja to sredniaczek/wrazliwiec
NO ! Jak zrobiłam testa to 13 mielismy na A a 7 na B odpowiedzi !
Ale z niego to tam wcale taki ANIOL nie jest tez ma swoje za uszami tylko jak narazie tego nie pokazuje
NeSSi
Moderatorka
Obezwładniac
Moglas mu odpowiedziec "bierz mnie rob ze mna co chcesz hahah "
Taa .... tylko najpierw wyplataj nie ? bo do celu nie trafi toż to prawie jak pas cnoty ...ja się sama z tego wydostac nie mogłam
A low ju tuuuu ..
NeSSi
Moderatorka
ide mez poszukac
bo mi gdzies zaginał
no i trzeba isc spac
bo młode bez butli po szesciu godzinach
to tak wrzeszczy o jedzenie
jakby ja ze skory obdzierali
Matko! jeju, żeby mój tyle spał ! a tak to po 2,5 godzinach mam takie wrzeszczenia .... teraz młodek śpi od 9:30 ... powinnam sama isc ''palulu'' zanim młody zacznie szalonym wzrokiem polowac na moje piersi z głodu
6 godzin ..........
Rety ..........
Dla mnie nie osiagalne
Ja chcę spać 6 godzin! i nie muszę butli dostawać! mój najdłuzszy sen od porodu to 3 godziny (nie licząc w szpitalu, na drugą dobe jak miałam gorączke i zle się czułam to dałam pielęgniarce czekoladę i mi na noc małego zabrała na noworodki ) to była moja ostatnia przespana noc ehh .......
Mama Stacha
&Franka&Janka
Nessi, ode mnie masz Mistrzostwo Świata
Jak długa jest ta chusta? Żebym wiedziała czego nie kupować No i czekam na komentarz Marty po co robią takie długie chusty, bo domyślam się, że to ma jakiś cel
Dziewczyny po cc, czy boli was czasami w miejscu cięcia, ale w środku? Ja chyba ostatnio za duże ciężary nosiłam bo odczuwam trochę ból. No i od kiedy można stosować ten pas neoprenowy, bo mi taki flak wisi, że chyba nijak sie tego nie pozbędę, skóra jak u 80-ciolatki :-(
D
daffodill
Gość
Nessi, ode mnie masz Mistrzostwo Świata
Jak długa jest ta chusta? Żebym wiedziała czego nie kupować No i czekam na komentarz Marty po co robią takie długie chusty, bo domyślam się, że to ma jakiś cel
Dziewczyny po cc, czy boli was czasami w miejscu cięcia, ale w środku? Ja chyba ostatnio za duże ciężary nosiłam bo odczuwam trochę ból. No i od kiedy można stosować ten pas neoprenowy, bo mi taki flak wisi, że chyba nijak sie tego nie pozbędę, skóra jak u 80-ciolatki :-(
chyba te minimum 6 tyg trzeba odczekac... ja jestem 8tyg praktycznie po i juz nosze i calkiem dobrze sie czuje.. jak jest taki sciagniety to mi przynajmniej tak nie odstaje i nie wisi co mi radosc duza daje bo pod ciuchami go nie widac!! jest naprawde szeroki ze mam go od bioder az po cycki:-) przynajmniej zadne walki nie wypadna góra ani dołem:-)
reklama
Reszte chusty wiąże sie w mega kokarde albo jeszcze raz oplata wokół brzuchaTylko tam nie pokazują co zrobić z pozostała po wiązaniu resztą tkaniny małe coś niecoś - 1,5 metra się za mną ciaga, jak obcykam się tym w pasie to wygladam jakbym miała koło ratunkowe na sobie na myśl przywodzi ''ucieknieta z żaglówki '' zaplątała się w maszt ...
Hehe bez przesady;-)Po prostu nie lubi jezdzic i byc skrepowanym;-) W kazdym foteliku dziecko bedzie skrepowane inaczej nie zapniesz żeby było bezpieczne a o bezpieczeństwo sie rozchodzi;-) Poszukaj fotelików od 0 do 18 kg Sa wieksze i na poczatku montuje sie je tyłem do kierunku jazdy a później przodem i taki fotelik wystarczy ci do około 2 roku życia, w zależności od wielkosci dziecka;-)Dziewczyny jak Wasze skarby zachowuja sie w fotelikach samochodowych?
Nasz robaczek lubi jezdzic samochodem ale samo siedzenie w foteliku to jakas tortura dla niego Kazdy postoj na swiatlach to istny horror. I coraz czesciej przekonuje sie ze ten cholerny fotelik jest dla niego za ciasny. Jak byscie przypadkiem mialy jakies fotki swoich dzieciaczkow w swoich fotelikach to chetnie zerkne zeby zobaczyc ile Wasze maluchy maja w nich miejsca. Zalezy mi na tym zeby bylo ok bo pod koniec marca wybieramy sie autkiem do Polski.
Daffi szukaj chusty Nati lub bebelulu Ja obecnie mam taka chuste kółkowa, jest to bebelulu hamalu.gdzie sa jakies linki z chustami bo nie moge znalezc a na allegro znalazlam po 300zl!!! jak mam tyle dac to ja dziekuje!!!
[video=youtube;KF-KzqQ4jGk]http://www.youtube.com/watch?v=KF-KzqQ4jGk[/video]
Uśmiałam sieJakas grecja, żakardowa bawełniana gruba jak diabli ! i strasznie dłuuuuga! ja myslałam, że to cienkie bedzie a tu (__)___).
Nadal mi zostaje jakieś 1,5 metra materiału super mi wychodzi kieszonka i kołyska , nawet wsadziłam małego i wsio było OK, tylko szybko go wyjełam bo sie oboje byśmy zabili o ten materiał co się wystający ciąga po ziemi, a żeby go upiąć musiałabym się 4 razy owinać a bawełna jak wiadomo jest gruuuba, wygladam jak arab
Ja patrzyłam filmiki tylko one mają 3 x mniejsze chusty! ja ze swojej dla Was mogę zrobić prawie 4
No to pokaż mu jeszcze to:
mówiłam, że długa
NeSSi jaka to długosc chusty?