reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

wiecie co??? w tym pasie neoprenowym czuje sie tak dziwnie sztucznie.... a jak mi w nim goraco!!! zalozylam go przed 5 min u pot ze mnie sie leje od pasa w gore... ja wszystko lubie ale nie nawidze sie pocic!!!!!!
ciekawe czy jakis efekt da!

reklama
Dziewczyny czy wy zeby sciagnac te kolysanki to zakladaliscie konto na chomiku?Czy to jest bezplatne?

musi byc konto i masz limit 50mb na tydzien...za 1,80zl mozesz kupic 1gb przelewm internetowym.
ale nie musisz wszystkich pobierac mozesz sobie czesc wybrac na teraz a reszte za tydzien sciagac.. 100mb wystarczy na wszystkie kolysanki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mea to sa te plyty od kasiek na chomiku???

klasyka bobasa
kolysanki od kasiek
mozart dla bobasa
turnau i umer

ja pobralam narazie ta kolysanki od kasiek

te kolysanki mnie sama uspia..a bardzo mi sie podoba dla elizy julka ja tez lubi bo ma w karuzelce tylko tam jest znacznie bardziej piszczaca a tu takie delikatne melodie:-)

od kasiek jest to co jest opisane jako od kasiek :) reszta to moje kolysanki

dziewczyny jak myslicie jak czesto mozna dziecku dac czopek glicerynowy ?? bo agatka nie umie zaczac robic kupy ... steka i meczy sie strasznie ale zaczac nie umie ... a jak ruszy to juz zrobi ... a wcale nei ma twardej kupy ...

Wyznaję zasadę "jak kuba bogu tak bog kubie" więc za chamstwo chamstwem czasami trzeba, ale jeszcze bardziej w domu nauczono mnie szacunku, szczególnie do starszych, no i tu chodzi też o mój szacunek do męża, nie chcę jemu robić przykrości. Wiem, że zostałam wychowana jakbym była "starej daty", ale takie mam wartości, chamstwa uczy mnie dopiero życie, więc nie traktuję go jako wyjścia z sytuacji.
No nic, kończę temat.

A teraz zdradźcie mi kochane jak przy suwaczku umieścić zdjątko?

:tak::tak::tak:
wiecie co??? w tym pasie neoprenowym czuje sie tak dziwnie sztucznie.... a jak mi w nim goraco!!! zalozylam go przed 5 min u pot ze mnie sie leje od pasa w gore... ja wszystko lubie ale nie nawidze sie pocic!!!!!!
ciekawe czy jakis efekt da!

Ja też się tak pociłam:no: Ale jak się odchudzałam to dawał efekty:-)

dziewczyny jak myslicie jak czesto mozna dziecku dac czopek glicerynowy ?? bo agatka nie umie zaczac robic kupy ... steka i meczy sie strasznie ale zaczac nie umie ... a jak ruszy to juz zrobi ... a wcale nei ma twardej kupy ...

Można dać pół czopka...ale może jeszcze poczekaj aż sama wyciśnie bo czopek to raczej na zatwardzenia:sorry:

A gdzie ten link do kołysanek?

Nie wiem jak jest z tym czopkiem ale ja bym jednak tego nie robila:no:

Ciesze sie, ze metoda pomaga:tak: jeszcze troszkę i zobaczysz efekty, jak juz tak zaczęłas robić to pamietaj: ani razu nie odpuśc bo zacznie sie na nowo.

Codo chusty hehe to napisz mi dokładnie jaką kupiłaś;-)

Jakas grecja, żakardowa bawełniana :eek: gruba jak diabli ! i strasznie dłuuuuga! ja myslałam, że to cienkie bedzie a tu (__)___).

Nadal mi zostaje jakieś 1,5 metra materiału :sorry: super mi wychodzi kieszonka i kołyska , nawet wsadziłam małego i wsio było OK, tylko szybko go wyjełam bo sie oboje byśmy zabili o ten materiał co się wystający ciąga po ziemi, a żeby go upiąć musiałabym się 4 razy owinać a bawełna jak wiadomo jest gruuuba, wygladam jak arab :eek:

Na tym filmiku kobieta powoli wiąże chustę, przypatrz sie, no i poogladaj kilka filmików;-)
YouTube- Zakładanie chusty

Ja patrzyłam filmiki tylko one mają 3 x mniejsze chusty! :sorry: ja ze swojej dla Was mogę zrobić prawie 4 :sorry:

No padlam z tego opisu Twojego ostatniego zakupu! :laugh2::laugh2::laugh2: Az mezowi przeczytalam :-)

No to pokaż mu jeszcze to:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mówiłam, że długa

Nessi gratulacje za wytrwałość ja jakoś nie mogę się zdobyć na odwagę żal mi małego przez te kolki. U mnie jest jeszcze jeden problem mały na rękach się nie uspakaja, głaskanie i całowanie też nie pomaga a wyje jak nieboskie stworzenie to mam czekać aż się wypłacze?Na razie śpi w kołysce i kołysanie go tylko uspokaja ale przeraża mnie jak go mam przenieść do łóżeczka. Uparty jest bardzo.

Wytrwałość - wytrwałością ...ale efekty różne ...:sorry:potem już się tak łatwo oszukać nie dawał, w dodatku zjadłam mielonego i ma teraz lekką biegunkę, jak nie przejdzie jutro to zaproszę pediatrę do siebie :eek: ale powinno być OK, nie ma gorączki, wcina normalnie, cycka mu nie odmawiam co by się mi dziecie nie odwodniło.

Z tym szkoleniem to nie taka prosta sprawa, ale daję wiarę, że w końcu się uda ...i wszystkim domownikom będzie się lepiej żyło:tak: nawet mojemu kotu :)

KOT o dziwo dziecka się boi, ale trzeba pilnować wiadomo :))

nie wyglada to na ciezki wyczyn:-)

a ja mam pytanko do was dziewczyny!!!
co do szczepionki na gruzlice ktora nasze dzieci dostaly w szpitalu...moje kolezanka ktora ma dziecko o tydzien starsze od Julki juz zapomniala o tej szczepionce!!! zrobil sie strupek i odpadl!!!! a julka ma caly czas na ramieniu nic nie zmieniajaca sie mala czerwona kropke! czy to normalne??

Normalne :) niczym nie smarować, jak dojrzeje to pęknie i albo będzie blizna albo nie :)

Co do Małżowników - to ja na swojego teraz złego słowa nie powiem, naprawdę bardzo wiele mi pomaga, wstaje ze mną w nocy by po karmieniu ponosić małego (mi nie wolno z racji przepukliny, zresztą jak go podzwigam to zaczynam delikatnie krwawić:eek: no tam ......... oj wiecie gdzie!) przynosi mi miseczkę z woda w nocy, nie przewija ale tylko dlatego, że robi to słabo czego potem efektem jest odparzona pupa albo mokre ubrania :) robi zakupy, zabawia małego jak wróci z pracy, daje mi pospać ... cud miodzio teraz.

Nadal mi zostaje jakieś 1,5 metra materiału :sorry: super mi wychodzi kieszonka i kołyska , nawet wsadziłam małego i wsio było OK, tylko szybko go wyjełam bo sie oboje byśmy zabili o ten materiał co się wystający ciąga po ziemi, a żeby go upiąć musiałabym się 4 razy owinać a bawełna jak wiadomo jest gruuuba, wygladam jak arab :eek:

Ja patrzyłam filmiki tylko one mają 3 x mniejsze chusty! :sorry: ja ze swojej dla Was mogę zrobić prawie 4 :sorry:

No to pokaż mu jeszcze to:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mówiłam, że długa

slodki z ciebie arab:-) hihihihihi
moze kokarde z tyłu sobie zrób hehehe
to zrób chetnie odkupie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry