Witam się dziś mam podły nastrój, ta zima mnie wykończy, dziecko moje też marudne wyje od rana w sumie bez powodu, na ręce nie chce, kołysać się nie chce pielucha sucha, papu dane, brzuszek miękki i czego marudzi nie wiem...może przez tą kijową pogodę. Niech już ta wiosna przyjdzie bo się wykończę.
reklama
moze mna sie nie sugeruj ja nie jestem doswiadczona mama..Oja no widzisz to juz zglupialam kazda mama inna to moze sobie daruje przemysle zaraz ))
ale ja wychodze tylko jak jest ladna pogoda i nie ma wilgoci duzej...
bo nawet na starego wilgoc zle dziala to co dopiero na takie male plucka...
moze mna sie nie sugeruj ja nie jestem doswiadczona mama..
Kasiu można przy każdej pogodzie wyjść ale rozsądnie, wiadomo, ze jak pada, jest wilgotno to spacerek krótki musi być;-)Ale warto przyzwyczajać dziecko do różnych warunków atmosferycznych;-)
no pogoda do bani..;/Witam się dziś mam podły nastrój, ta zima mnie wykończy, dziecko moje też marudne wyje od rana w sumie bez powodu, na ręce nie chce, kołysać się nie chce pielucha sucha, papu dane, brzuszek miękki i czego marudzi nie wiem...może przez tą kijową pogodę. Niech już ta wiosna przyjdzie bo się wykończę.
u nas podobno od wtorku ma byc na plusie troche sloneczka...
wiec moze tez jakos odzyje..
karnitynka1982
Fanka BB :)
Spoko Kasiu wszystkie rady sa cenne a ja sie nie potrafilam zdecydowac bo tak jak i Ty jestem niezdecydowana mama i zadzwonilam jeszcze do poloznej mojej ona zna szymka historie i powiedziala ze jak pada to mam nie isc na spacer ewentualnie tylko do auta moge isc jak nie bedzie padac i temp bedzie do minus 4 wiec siedzimy dzis w domku no i jutro i pojutrze tez ma padacmoze mna sie nie sugeruj ja nie jestem doswiadczona mama..
karnitynka1982
NO widzisz Kasiu niektore mamy sa odwazniejsze ja pewnie bym wyszla gdyby nie ta choroba jego to siedzimy w domu razem wpadnij do mnie na herbatke!!!!!!
glowa do gory ja tez siedze w domku choc moj nie mial takich przejsc jak Twoj...Spoko Kasiu wszystkie rady sa cenne a ja sie nie potrafilam zdecydowac bo tak jak i Ty jestem niezdecydowana mama i zadzwonilam jeszcze do poloznej mojej ona zna szymka historie i powiedziala ze jak pada to mam nie isc na spacer ewentualnie tylko do auta moge isc jak nie bedzie padac i temp bedzie do minus 4 wiec siedzimy dzis w domku no i jutro i pojutrze tez ma padac
lepiej teraz sobie darowac niz potem jeszcze raz przechodzic przez takei rzeczy!!
karnitynka1982
Mialo byc niedoswiadczona mama hihi no tak pewnie kiedys musi ta zima odpuscic a snieg tez codziennie nie padaglowa do gory ja tez siedze w domku choc moj nie mial takich przejsc jak Twoj...
lepiej teraz sobie darowac niz potem jeszcze raz przechodzic przez takei rzeczy!!
reklama