ktos kiedy pisal ze nawet dostalo dziecko w 6 m-cu kolki..Dziewczynki kolka u niemowląt to do kiedy trwa? Do 3 czy 4 miesiąca?
chyba nie ma reguly...
ale mowi sie ze do konca 3...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ktos kiedy pisal ze nawet dostalo dziecko w 6 m-cu kolki..Dziewczynki kolka u niemowląt to do kiedy trwa? Do 3 czy 4 miesiąca?
my tez mamy taki czerwony guziczek....
podobno ma sie wchlonac...
u nas tez jest tak czesto czasami robi co dzien (np 5 dni) a potem 4 dni bez kupy...witam się.
nocka przespana do godziny 4, później Daniel był niespokojny, prężył się, kupki zrobić nie może, już się tak wkurzyłam że obudziłam Krzyśka i poszłam spaćuspokoił Małego, ale dalej kupki nie ma, już drugi dzień... nie wiem, może przez to, że jest w większości na cycu? puszczą wielkie bomby śmierdzące, jak go przewijam to zawsze na chusteczce są ślady kupki... nie wiem czy mu pomóc w jakiś sposób czy jeszcze czekać? teraz siedzi w miarę spokojnie, ale jak znowu zacznie mi się prężyć to już mi go będzie żal...
![]()
Ja bym jeszcze nie pomagala Cherie moj maly tez mial pare razy kupe co 2 dni i nic nie robilam a pozniej juz codziennie robil. Polozna mowila ze pomoc mam dopiero jak 4 dni nie zrobi i nieraz sie meczy ale jedynie co robie to mu brzusio lekko masujewitam się.
nocka przespana do godziny 4, później Daniel był niespokojny, prężył się, kupki zrobić nie może, już się tak wkurzyłam że obudziłam Krzyśka i poszłam spaćuspokoił Małego, ale dalej kupki nie ma, już drugi dzień... nie wiem, może przez to, że jest w większości na cycu? puszczą wielkie bomby śmierdzące, jak go przewijam to zawsze na chusteczce są ślady kupki... nie wiem czy mu pomóc w jakiś sposób czy jeszcze czekać? teraz siedzi w miarę spokojnie, ale jak znowu zacznie mi się prężyć to już mi go będzie żal...
![]()
kurde najwiecej zjadl 120...czy dziecko nie majac 2 mcy moze jesc 180ml mleka? nie rozciagne jej zoladka???
boziuuu ona tak duzo je a jak zje 120 czy 150 to placze bo jej za malo!!!!!!
kurde najwiecej zjadl 120...
a tak je po 90-110ml...;/
moze tyle potrzebuje??kurcze Rysiu skonczyl 2 mce i wyczynem bylo zjesc 120 ml a ona za 6 dni konczy 2 mce a je jak dziecko 4-6miesieczne!
mojej bratwoej synek tyle nie je a ma 8mcy!!!!