reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

witajcie
nie mam czasu z wami popisac az glupio ale nie mam sily na nic:-(
w nocy jak wstaje do karmienia to moj k musi pomagac i przytrzymuje mi rece zebym go nie upuscila jak klade go do wozka bo sie przewracam juz nie wiem co robic
????????????
mam pytanie czy moglybyscie doradzi mi bo chce kupic nosidelko i flezaczek bujaczek bo nie mam sil nosic malego wazy 7kg a ma dopiero miesiac i trzy tyg a przez te kolki przyzwyczail sie do rak:-:)-:)-( a moj chory kregoslup wysiada ortopeda powiedzial ze moge tylko do 3kg nosic bo inaczej bedzie ze mna zle
co robic?????????????
jak wam sie sprawuja te akcesoria ...................
O jej, 7 kg... koniecznie musisz przyzwyczaic go do lezaczka albo wozka. Ja pierwszego w wozku wozilam po mieszkaniu, teraz chce kupic nosidlo - chuste.

reklama
Witajcie Kochane!

Alez sie za Wami stesknilam!!!
Strasznie brakuje mi formu, ale mam huk roboty i czasu mniej niz zero. A po wszystkim padam na twarz:baffled:

U nas jakos leci, dziewczyny rosna, rozrabiaja i sa przeslodkie:)

Tesciowie tez mnie irytuja, wiec wiem co czujecie. Czasami az kipie z nerwow:wściekła/y:

generalnie rzecz biorac najbardziej nie moge doczekac sie wiosny, mam juz tak serdecznie dosc zimy, tych sniegow i zimna, ze szok:-( Chyba dziala na mnie ta pogoda depresyjnie. Dziewczyny tez nie sa zachwycine jak zaczynam zakladac im kombinezony, czapy, rekawiczki - wyja, ze hej:eek:

A czesto musimy gdzies sie wybierac, od lekarza do lekarza na kontrole, ehh. Nom, ale pocieszajace jest to, ze dziewczynki widza, slysza i rozwijaja sie dobrze:-)
Najważniejsze,że Dziewczyny zdrowe ! Odzywaj się częściej !

Fajnie ze jestes:-)a porodem SN sie nie martw:no:niektore dziewczyny az sie prosza o CC:tak:najwazniejsze ze mozesz jeszcze w ciaze zachodzic;-)moja ciocia nie mogla:no:
U mnie tez jest podobnie:tak:z prawej leci samo a w lewej jest zdecydowanie mniej:tak:i w poprzedniej laktacji tez tak mialam:tak:zawsze mam mniej mleczka w tej piersi:tak:ale malemu jakos starcza a jak nie to ma dwie;-)

no wlsnie ! np ja sie prosilam ;-):tak::-D

u mnie tez w lewej piersi jaby mniej bylo...:tak:

Witajcie Kochane!

Alez sie za Wami stesknilam!!!
Strasznie brakuje mi formu, ale mam huk roboty i czasu mniej niz zero. A po wszystkim padam na twarz:baffled:

U nas jakos leci, dziewczyny rosna, rozrabiaja i sa przeslodkie:)

Tesciowie tez mnie irytuja, wiec wiem co czujecie. Czasami az kipie z nerwow:wściekła/y:

generalnie rzecz biorac najbardziej nie moge doczekac sie wiosny, mam juz tak serdecznie dosc zimy, tych sniegow i zimna, ze szok:-( Chyba dziala na mnie ta pogoda depresyjnie. Dziewczyny tez nie sa zachwycine jak zaczynam zakladac im kombinezony, czapy, rekawiczki - wyja, ze hej:eek:

A czesto musimy gdzies sie wybierac, od lekarza do lekarza na kontrole, ehh. Nom, ale pocieszajace jest to, ze dziewczynki widza, slysza i rozwijaja sie dobrze:-)

Ojej jak fajnie ze sie odezwalas:-)dobrze ze dziewczynki zdrowe i pieknie rosna:-)my wszystkie tyu czekamy na wiosne:tak:nie tylko ty jedna masz dosc zimy:tak:zagladaj czesciej i koniecznie pokaz te swoje pieknosci;-)

witajcie
nie mam czasu z wami popisac az glupio ale nie mam sily na nic:-(
w nocy jak wstaje do karmienia to moj k musi pomagac i przytrzymuje mi rece zebym go nie upuscila jak klade go do wozka bo sie przewracam juz nie wiem co robic
????????????
mam pytanie czy moglybyscie doradzi mi bo chce kupic nosidelko i flezaczek bujaczek bo nie mam sil nosic malego wazy 7kg a ma dopiero miesiac i trzy tyg a przez te kolki przyzwyczail sie do rak:-:)-:)-( a moj chory kregoslup wysiada ortopeda powiedzial ze moge tylko do 3kg nosic bo inaczej bedzie ze mna zle
co robic?????????????
jak wam sie sprawuja te akcesoria ...................

Jejku 7 kg:szok:no to twoje plecki szybko wysiada:tak:koniecznie kup sobie lezaczek-bujaczek:tak:moj maly wiekszosc dnia spedza w lezaczku:tak:nawet za dnia spi w nim:tak:

My wrocilismy z przychodni,ludzi bylo masakrycznie,szczepic nie szczepilismy bo maly nie ma jeszcze 8 tygodni a ponoc nie moga zaszczepic szczepionkami skojarzonymi wczesniej:eek:maly osluchowo zdrowiutki a sluz...hmmm podobniez moze sie zdarzac,jesli nie ma zaparc ani biegunek,nic mu nie dolega,nie goraczkuje to jest ok;-)nadal mamy podawac Lakcid.Na ta wysypke dostalam masc sterydowa ale mam ja stosowac nie dluzej jak 3 dni,po tym czase powinna zniknac i wtedy moge sprobowac czegos mlecznego i obserwowac maluszka.Za tydzien na szczepienie.

O jej, 7 kg... koniecznie musisz przyzwyczaic go do lezaczka albo wozka. Ja pierwszego w wozku wozilam po mieszkaniu, teraz chce kupic nosidlo - chuste.
tak tylko jak wiązac te chusty i jak dziecko to znosi???????
lezaczek to kupie na pewno ,wogole nie wiem co z nim robic mam wrodzona wade kregoslupa i boje sie o swoje zdrowie ale co zrobic jak on placze non stop jak nie kolka to fochy albo baki ktore go bola:-(

My wrocilismy z przychodni,ludzi bylo masakrycznie,szczepic nie szczepilismy bo maly nie ma jeszcze 8 tygodni a ponoc nie moga zaszczepic szczepionkami skojarzonymi wczesniej:eek:maly osluchowo zdrowiutki a sluz...hmmm podobniez moze sie zdarzac,jesli nie ma zaparc ani biegunek,nic mu nie dolega,nie goraczkuje to jest ok;-)nadal mamy podawac Lakcid.Na ta wysypke dostalam masc sterydowa ale mam ja stosowac nie dluzej jak 3 dni,po tym czase powinna zniknac i wtedy moge sprobowac czegos mlecznego i obserwowac maluszka.Za tydzien na szczepienie.
u nas na szczepienia zapisuja na konkretna godzine na szczescie:tak:
my szczepilismy skojarzona 6w1 i rotawirusy w 6tygodniu :tak:

chcialabym pokazac wam mojego babla ale nie umiem zdjec wstawiac:zawstydzona/y:
na nk mam kilka ogladam wasze pociechy a nie mam jak mojego pokazac:-(

reklama
chcialabym pokazac wam mojego babla ale nie umiem zdjec wstawiac:zawstydzona/y:
na nk mam kilka ogladam wasze pociechy a nie mam jak mojego pokazac:-(

Tu masz stronke gdzie musisz nacisnac Browse,wyskoczy ci okienko w ktorym szukasz fotki,klikasz na nia dwa razy i potem klikasz na Przeslij teraz,potem kopiujesz adres z kodem na forum i wklejasz tego linka w odpowiedz.Wyskoczy nam fotka;-)

Do góry