D
daffodill
Gość
kochana brakuje mi troche do 200pkt jak uzbieram to dodam ocenke bo synus sliczny jest na tym zdjWcześniej Daffi prosiła o oddanie głosików na konkursowe zdjęcie i teraz ja o to samo proszę
Smyki.pl - Kąpiel
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana brakuje mi troche do 200pkt jak uzbieram to dodam ocenke bo synus sliczny jest na tym zdjWcześniej Daffi prosiła o oddanie głosików na konkursowe zdjęcie i teraz ja o to samo proszę
Smyki.pl - Kąpiel
Nie rozumiem, niby dlaczego mieliby Ci Synka zabierać??
dziękuję:-)kochana brakuje mi troche do 200pkt jak uzbieram to dodam ocenke bo synus sliczny jest na tym zdj
Dlatego, że ja im zabrałam syna... a mój synek jest w ich mniemaniu podobny do męza więc.......
DEBILNE nieprawdaż ? ale działa na mnie jak płachta na byka.
mam to samo tylko z ojcem...pali w kuchni i ma gdzies ze to wszystko do mnie leci....i nic do niego nie docieranessi witam w klubie wqrwionych na tesciowa ... moja nie palila w domu odkad z mala przyjechalismy DO WCZORAJ !! od wczoraj pali w lazience !! zaraz bedzie kuchnia i potem juz nic jej nie powstrzyma od palenia !!
wlasnie jej powiedzialam ze jak sie to powtorzy to powiem o tym mariuszowi ... a wtedy bedzei hryja na calego !!
Witajcie Kochane!
Alez sie za Wami stesknilam!!!
Strasznie brakuje mi formu, ale mam huk roboty i czasu mniej niz zero. A po wszystkim padam na twarz
U nas jakos leci, dziewczyny rosna, rozrabiaja i sa przeslodkie
Tesciowie tez mnie irytuja, wiec wiem co czujecie. Czasami az kipie z nerwow
generalnie rzecz biorac najbardziej nie moge doczekac sie wiosny, mam juz tak serdecznie dosc zimy, tych sniegow i zimna, ze szok:-( Chyba dziala na mnie ta pogoda depresyjnie. Dziewczyny tez nie sa zachwycine jak zaczynam zakladac im kombinezony, czapy, rekawiczki - wyja, ze hej
A czesto musimy gdzies sie wybierac, od lekarza do lekarza na kontrole, ehh. Nom, ale pocieszajace jest to, ze dziewczynki widza, slysza i rozwijaja sie dobrze:-)
Witajcie Kochane!
Alez sie za Wami stesknilam!!!
Strasznie brakuje mi formu, ale mam huk roboty i czasu mniej niz zero. A po wszystkim padam na twarz
U nas jakos leci, dziewczyny rosna, rozrabiaja i sa przeslodkie
Tesciowie tez mnie irytuja, wiec wiem co czujecie. Czasami az kipie z nerwow
generalnie rzecz biorac najbardziej nie moge doczekac sie wiosny, mam juz tak serdecznie dosc zimy, tych sniegow i zimna, ze szok:-( Chyba dziala na mnie ta pogoda depresyjnie. Dziewczyny tez nie sa zachwycine jak zaczynam zakladac im kombinezony, czapy, rekawiczki - wyja, ze hej
A czesto musimy gdzies sie wybierac, od lekarza do lekarza na kontrole, ehh. Nom, ale pocieszajace jest to, ze dziewczynki widza, slysza i rozwijaja sie dobrze:-)
Hejka!Witam,
Ciągle wnerwiają mnie teście .......bez końca słyszę, że zabiorą mi dziecko, że mały do męża podobny a nie do mnie, że mały to, mały tamto, że mieli w planach przyjechać i zabrać małego jak mąż będzie w pracy .......koszmar. Ciągle się wpraszaja i ciagle mi mówią, że dziecko zabiorą, po moim trupie!
Co do małego ....to ja już nie wiem co się z Nim dzieje, ma miękkośc krtani, głośno pieje, przydusza się w dodatku bolesci brzucha go nachodzą ....ciągle wisi mi na cycku, mało śpi ... a ja mam mało pokarmu bo młody co chwila ciagle chce jeśc, dałam mu sztucznego mleka wczoraj bo już nie wyrabiałam .....efekt ? po 1,5 godz. znowu chciał jeść, były krzyki i płacze ale przetrzymałam go do 3 godz. brzuch ma non stop twardy nie wiem czy dzisiaj nie pójdzie termometr w ruch bo steka niemiłosiernie od wczoraj po tym mleku i kupki zrobić nie może ... :/
W małżenstwie też mi się ostatnio nie najlepiej układa ....''Życie to nie bajka'' ...
:-( znowu chudne ehh ...