reklama
KOCHAM TAKIE DNI !!!!!! 2,5H U KOSMETYCZKI I 2H U FRYZJERA efekty w postaci zdjec beda pozniej - maz wroci to mi cyknie fotku
pazurki sa ekstra a z fryzury i kolorku tez jestem zadowolona no i odpoczelam od malej co nhie powiem dobrze mi zrobilo jutro jeszcze jade do gina /znowu mala do babci na slozbe / i daj boze dostane zgode na seks co prawda conieco uz uskutecznilismy ale narazie to byla tylko niewinna proba ... wezme tabsy to bedzie na spokojnie i bezpiecznie niestety tabsy to problem ze zrzucaniem kilogramow ale bede sie po prostu musiala bardziej sprezyc nadal wymyslam gdzie by wstawic https://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/biggrin.giforbitreka
Ale Ci fajnie super ze humor sie poprawił, ja zawsze powtarzam, jak niewiele potrzeba kobiecie do szczęścia;-) ale to taka nasza babska próżność, nowa fryzura, paznokietki i jest git;-):-):-)
40 rocznica?? no ładnie:-)ogolnie rzecz ujmujac nie swietujemy walentynek bo NIE ... swietujemy za to rocznice slubu moich rodzicow /jak brali slub to nie wiedzieli ze to swieto zakochanych/... w tym roku 40 i wielka impreza
Fajny stolik, miałam gdzies taki po Antku;-) bede musiała odgrzebac stare zabawki;-)Mały zasnął po przerwie na zabawy - kupiliśmy mu taka fajną zabawkę:
edukacyjna zabawka 3w1 LITTLE TIKES stolik pałąk (897404099) - Aukcje internetowe Allegro
On kocha dźwięki, muzykę, światełka kolorowe
A jak się ślini teraz!! Normalnie z buźki mu leci cały czas...czytałam, że to może być spowodowane tym, że dziecko nie nadąża z przełykaniem śliny albo, że to juz na ząbki :O Aluś strasznie wkłada rączki do buzi (kiedyś robił tak, jak był głodny), a teraz ciągle je ma w buzi i się ślini - całe rączki ma mokre, a potem zimne od tego ślinienia.
Zapytam jutro pediatry...
A no i tort zamówiłam :-) Zrobią dokładnie taki, jaki wymarzyłam sobie:-) napis będzie tylko 'ALAN', bo obrazek jest spory, a tylko 1,5 kg torcik będzie, bo na 13 osób większego nie trzeba;-)
Aluś już powolutku bierze zabaweczki do rączek, uśmiecha się często i gada swoje 'gę' 'y' 'o' (takie krótkie) 'hał' 'e' a jak dzis z prababcią gadał przez tel
A torcik fajnie że mały bo itak później zostaje.
O kurcze następnaa tak w ogóle to jestem w szoku bo.. chyba dostałam okres... i NIC mnie nie boli i czuję się znakomicie!!! nie do wiary!
ja smaruję... najzwyklejszą wazeliną, no i przed każdym wyjściem na spacer kremikiem na wiatr i mróz z nivea.Jeszcze mam pytanko czym mozna maluchowi usta smarowac bo moj maly ma suche i nie chce zeby mu popekaly
Witam,
Postaram się jutro w wolnej chwili opisać co u Nas, ale lekko nie jest, w dzień nie spimy i marudzimy a w nocy nie śpimy i mamy bóle brzucha :-(stąd brak czasu na forum, w wolnej chwili padam na twarz ..
Oj biedna....:-(
I ja muszę się pożalić bo durna baba jestem i Piotrka rozregulowałam:-( od kilku dni zaczęłam go wczesniej kąpać, żeby wolny wieczór mieć, zawsze zasypiał przed 22 i spal do 4 a teraz kąpałam go przez kilka dni o 19, zaraz zasypiał i o 1 w nocy sie budzi.
No ale ja cyca dopiero o 4 daje;-)od 1 do 4 w ruch poszedł smoczek, na szczęscie Mały nie płakał. No ale dzisiaj juz normalnie go wykapię bo chce spać
No ale ja cyca dopiero o 4 daje;-)od 1 do 4 w ruch poszedł smoczek, na szczęscie Mały nie płakał. No ale dzisiaj juz normalnie go wykapię bo chce spać
Wcześniej Daffi prosiła o oddanie głosików na konkursowe zdjęcie i teraz ja o to samo proszę
Smyki.pl - Kąpiel
Smyki.pl - Kąpiel
NeSSi
Moderatorka
Witam,
Ciągle wnerwiają mnie teście .......bez końca słyszę, że zabiorą mi dziecko, że mały do męża podobny a nie do mnie, że mały to, mały tamto, że mieli w planach przyjechać i zabrać małego jak mąż będzie w pracy .......koszmar. Ciągle się wpraszaja i ciagle mi mówią, że dziecko zabiorą, po moim trupie!
Co do małego ....to ja już nie wiem co się z Nim dzieje, ma miękkośc krtani, głośno pieje, przydusza się w dodatku bolesci brzucha go nachodzą ....ciągle wisi mi na cycku, mało śpi ... a ja mam mało pokarmu bo młody co chwila ciagle chce jeśc, dałam mu sztucznego mleka wczoraj bo już nie wyrabiałam .....efekt ? po 1,5 godz. znowu chciał jeść, były krzyki i płacze ale przetrzymałam go do 3 godz. brzuch ma non stop twardy nie wiem czy dzisiaj nie pójdzie termometr w ruch bo steka niemiłosiernie od wczoraj po tym mleku i kupki zrobić nie może ... :/
W małżenstwie też mi się ostatnio nie najlepiej układa ....''Życie to nie bajka'' ...
:-( znowu chudne ehh ...
Ciągle wnerwiają mnie teście .......bez końca słyszę, że zabiorą mi dziecko, że mały do męża podobny a nie do mnie, że mały to, mały tamto, że mieli w planach przyjechać i zabrać małego jak mąż będzie w pracy .......koszmar. Ciągle się wpraszaja i ciagle mi mówią, że dziecko zabiorą, po moim trupie!
Co do małego ....to ja już nie wiem co się z Nim dzieje, ma miękkośc krtani, głośno pieje, przydusza się w dodatku bolesci brzucha go nachodzą ....ciągle wisi mi na cycku, mało śpi ... a ja mam mało pokarmu bo młody co chwila ciagle chce jeśc, dałam mu sztucznego mleka wczoraj bo już nie wyrabiałam .....efekt ? po 1,5 godz. znowu chciał jeść, były krzyki i płacze ale przetrzymałam go do 3 godz. brzuch ma non stop twardy nie wiem czy dzisiaj nie pójdzie termometr w ruch bo steka niemiłosiernie od wczoraj po tym mleku i kupki zrobić nie może ... :/
W małżenstwie też mi się ostatnio nie najlepiej układa ....''Życie to nie bajka'' ...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
nessi witam w klubie wqrwionych na tesciowa ... moja nie palila w domu odkad z mala przyjechalismy DO WCZORAJ !! od wczoraj pali w lazience !! zaraz bedzie kuchnia i potem juz nic jej nie powstrzyma od palenia !!
wlasnie jej powiedzialam ze jak sie to powtorzy to powiem o tym mariuszowi ... a wtedy bedzei hryja na calego !!
wlasnie jej powiedzialam ze jak sie to powtorzy to powiem o tym mariuszowi ... a wtedy bedzei hryja na calego !!
Ostatnia edycja:
Witam,
Nie rozumiem, niby dlaczego mieliby Ci Synka zabierać??
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
marta napsalo mi ze musze miec 200 pkt zeby ocenic zdjecie !!
marta napsalo mi ze musze miec 200 pkt zeby ocenic zdjecie !!
A to się schytrzyli;-)Skoro wymagają pkt to znaczy ze głosować mogą tylko osoby które prowadza blog;-) no nic, trudno.
reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Hej,my sie wlasnie szykujemy na szczepienieciekawe czy malego zaszczepimy,ciekawe co powie pediatra na ta kupkejakos sie tak boje.Noc nie byla najgorsza,maly rano dal mamie pospac wiec nie narzekam;-)
Oj:-(smutno sie czyta takie slowa:-(a nic na brzuszek nie pomaga?
Niezla kapiel
Co za glupi ludzie z tych twoich tesciowjak mozna tak wogole mowic ze sie zabierze dzieckoja to bym im wyjechala z taka spiewka ze juz by do mnie nie przyjechalipostaw sie kobieto bo ty zycia nie bedziesz miala.
Co do meza to oni czasami tacy sa ze nic nie rozumieja,normalnie gorzej jak dziecino ale ty dzielna dziewczyna jestes i dasz sobie rade;-)jeszcze troszke i Michalek wyrosnie z tego;-)taki piekny chlopczyk a tak musi cierpiec:-(
MEA gdzie sa zdjecia????
Witam,
Postaram się jutro w wolnej chwili opisać co u Nas, ale lekko nie jest, w dzień nie spimy i marudzimy a w nocy nie śpimy i mamy bóle brzucha :-(stąd brak czasu na forum, w wolnej chwili padam na twarz ..
Oj:-(smutno sie czyta takie slowa:-(a nic na brzuszek nie pomaga?
Wcześniej Daffi prosiła o oddanie głosików na konkursowe zdjęcie i teraz ja o to samo proszę
Smyki.pl - Kąpiel
Niezla kapiel
Witam,
Co za glupi ludzie z tych twoich tesciowjak mozna tak wogole mowic ze sie zabierze dzieckoja to bym im wyjechala z taka spiewka ze juz by do mnie nie przyjechalipostaw sie kobieto bo ty zycia nie bedziesz miala.
Co do meza to oni czasami tacy sa ze nic nie rozumieja,normalnie gorzej jak dziecino ale ty dzielna dziewczyna jestes i dasz sobie rade;-)jeszcze troszke i Michalek wyrosnie z tego;-)taki piekny chlopczyk a tak musi cierpiec:-(
MEA gdzie sa zdjecia????
Ostatnia edycja: