reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
dopiero będzie :-) oprócz tego zachorowałam na piękne, wiszące lampy! jedna różowa z latającym elfem a druga żółta z misiaczkiem na księżycu. jak tylko znajdę podobne w sieci, to pokażę. są zjawiskowe!

Ważne że wiesz czego chcesz...
Ja mam to szczęście że mąż godzi się na wszystko, twierdzi że to ja decyduję, on jest tylko wykonawcą.....:-)

NO cholera wkoncu znalazłam ten past twoj mea !!!! Bo tak piszemy ze sie pogubiłam.
Masz moze linka do tej komody z ikei ??? Taz ja tez musze zakupic jasna komode dla dzidzi ,bo ja to juz wogole nie ma gdzie składowac ubranek malenstwa a chce pod reka miec - wiec zakup komody obowiazkowy!!!

ona jasna nie jest bo to sa sosnowe boki i czarne fronty ale z tej serii mamy lozko i dlatego reszta bedzie pasowala :)

IKEA | Meble do przechowywania | Komody | MANDAL | Komoda, 6 szuflad

a i jeszcze chyba przyjdzie nam jakas wykladzine kupic bo w tym pokoju mamy na podlodze taka zbieranine ze nie moge na to patrzec ... tylko szkoda mi wydac duzo kasy jak tego potem nie wykorzystam ...

mój się śmieje, że chce być tatusiem w ciąży :-D ale to ponoć jest udowodnione naukowo, że mężowie odczuwają ciążę (albo rosną im brzuchy, albo mają zachcianki albo zmienne humory - ja u mojego widzę wszystkie trzy...)

Ja u Mojego zmienne humory - gorzej niż ja!:szok:

ona jasna nie jest bo to sa sosnowe boki i czarne fronty ale z tej serii mamy lozko i dlatego reszta bedzie pasowala :)

IKEA | Meble do przechowywania | Komody | MANDAL | Komoda, 6 szuflad

a i jeszcze chyba przyjdzie nam jakas wykladzine kupic bo w tym pokoju mamy na podlodze taka zbieranine ze nie moge na to patrzec ... tylko szkoda mi wydac duzo kasy jak tego potem nie wykorzystam ...
Mea ale fajnaaaaa :tak: Kurde a ja poszukuje czegos jasnego bo jedynymi meblami jakie ma w pokoju to komoda taka długa na rtv i niska ława i sa jasne !!!

O nie a do tego nasmieciłam paczkiem w koło !! ładna swinia :-D Ide bo juz patrzec nie moge na ten bajzel ! Do poznije dziewczynki!
A do tego jestem wkurzona bo połamałam wifi od neostrady i musze siedziec na kablu !!!! juz od tygodnia !!! Kurde mac zamowiłam na allegro tego dzyndzla do bezprzewodowki i co ??? zapłaciłam za kuriera i do tej pory ich nie widac ...niby wysłąne ale adrsu nie mogli znalezc ....no wiecie co ....!!!!!!!
Mam nadzieje ze dzis juz przywioza bo tutaj mnie kregosłup łupie bardzooooo !!!nie to co w wyrku :)

Ostatnia edycja:
reklama
zjadłam właśnie śniadanie i już czuję, jak małe buszuje w swoim domku :-D a Ty Kochana, jak się czujesz?
Niestety nie za fajnie, wziełam 2 nospy właśnie, ale najważniejsze że czuję ruchy. Najgorsze jest to, że jako epileptyczka w ciąży nie wolno mi prowadzić samochodu i do pracy jeżdżę autobusami, a za oknem zrobił się potworny upał i muszę przemierzyć 1,5godz zatłoczoną komunikacją do domku :-(Mąż owszem jest w domku po nocce, ale mały jest jakiś niewyraźny i kaszle, więc nie chce ich targać w te korki do miasta.

Do góry