reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a mój jaki ma basior :eek::eek::eek: ale obiecał że brzuszki będzie robił :-D:-D:-D

mój się śmieje, że chce być tatusiem w ciąży :-D ale to ponoć jest udowodnione naukowo, że mężowie odczuwają ciążę (albo rosną im brzuchy, albo mają zachcianki albo zmienne humory - ja u mojego widzę wszystkie trzy...)

reklama
A ja posprzątałam w domku, pranie wczoraj porobiłam i dziś nie ma co, zaraz się pomaluję co by się sobie podobać, włosy do ładu doprowadzę i będę się relaksować:).
A ja mam kupe roboty a mi sie nic nie chce !!!! Matko jedyna ,mogłby moj juz wrocic ,lubie ja wraca ahhahah wszystko w domku zrobi i mowi :"odpoczywaj niunia" no i se odpoczywam a co !!! Ale teraz musze sama działac :( ale lenia mam ze ho ho

mój się śmieje, że chce być tatusiem w ciąży :-D ale to ponoć jest udowodnione naukowo, że mężowie odczuwają ciążę (albo rosną im brzuchy, albo mają zachcianki albo zmienne humory - ja u mojego widzę wszystkie trzy...)

Coś nie coś o tym czytałam ja u mojego widzę dwa pierwsze symptomy...

moj chlop dlatego zgodzil sie na zakup komodu i SZAFY do sypialni bo wiecznie mu ciasno - i mowi ze to przezemnie ... ja nie rozumiem czemu ...
ja tez planuję taki zakup ale chce szafe taka duża lustrzaną ale co z tego bedzie to sie zobaczy :-)
hahaha mówiłam mojemu to samo..:-D:-D to on mi na to ze musi mnie wspierać jakoś:-D:-D ale czasem zachcianki ma wieksze niz ja.. szczegolnie na piwo:laugh2::laugh2:

A ja mam kupe roboty a mi sie nic nie chce !!!! Matko jedyna ,mogłby moj juz wrocic ,lubie ja wraca ahhahah wszystko w domku zrobi i mowi :"odpoczywaj niunia" no i se odpoczywam a co !!! Ale teraz musze sama działac :( ale lenia mam ze ho ho

Ja mam dokładnie to samo rano padał deszcz więc migałam się bólem głowy teraz wyszło słońce a ja zdążyłam tylko wyskoczyć do sklepu po coś dobrego tzn jogurty nektarynki i śliwki...:-)

ja tez bede sosnowe mebelki szukac ale i komode i szafe mam juz upatrzona w IKEI a lozeczko bedzie tkie siateczkowe wiec bedzie uniwersalne

a do karmienia moj worek sako sie nada rewelacyjnie :)
NO cholera wkoncu znalazłam ten past twoj mea !!!! Bo tak piszemy ze sie pogubiłam.
Masz moze linka do tej komody z ikei ??? Taz ja tez musze zakupic jasna komode dla dzidzi ,bo ja to juz wogole nie ma gdzie składowac ubranek malenstwa a chce pod reka miec - wiec zakup komody obowiazkowy!!!

reklama
Ja mam dokładnie to samo rano padał deszcz więc migałam się bólem łowy teraz wyszło słońce a ja zdążyłam tylko wyskoczyć do sklepu po coś dobrego tzn jogurty nektarynki i śliwki...:-)
AAAAA ja tak samo hahahaha zakupiłąm co mi sie chciało i tyle mojej roboty .....no dobra mam juz koncepcje na obiad i juz zupa sie robi ..drugie potem :) jak natchnienie najdzie albo głód wezwie ahahha

Do góry