reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczyny,
No rzeczywiscie duzo piszecie trudno nadrobic. Ja wlasnie po kapieli i troche nie moglam pisac bo Pani co przychodzi mi pomagac tak sie dzisiaj rozgadala ze nic przeczytac nawet nie moglam:-)
My zamierzamy zaczac meblowanie pokoiku dla chlopcow w sierpniu.Kolor juz mam chce na zołto i ewentualnie jakies niebieskie wstawki a mebelki tez juz upatrzyłam z BRW model Indiana. Tylko ciagle sie zastanawiam jak ja mam zrobic z łozeczkami bo nie ma takich dla bliźniat a podobno na poczayku powinny spac razem

jak się dzisiaj czujesz Kochana? brzuszek dalej twardy?

reklama
Hej dziewczyny,
No rzeczywiscie duzo piszecie trudno nadrobic. Ja wlasnie po kapieli i troche nie moglam pisac bo Pani co przychodzi mi pomagac tak sie dzisiaj rozgadala ze nic przeczytac nawet nie moglam:-)
My zamierzamy zaczac meblowanie pokoiku dla chlopcow w sierpniu.Kolor juz mam chce na zołto i ewentualnie jakies niebieskie wstawki a mebelki tez juz upatrzyłam z BRW model Indiana. Tylko ciagle sie zastanawiam jak ja mam zrobic z łozeczkami bo nie ma takich dla bliźniat a podobno na poczayku powinny spac razem
ojej nie wiedzialam ze tez masz blizniaczki :) no ja tez sie właśnie zastanawiam czy maja spac razem czy osobno, hmmm zobaczymy ile dostane łóżeeczek w spadku ;)

A moje Dzieciątko kopniakami mi podziękowało, że matka wreszcie przed 14 śniadanko zjadła:D Wcześniej nie miałam smaka.

Za to obiad wymyśliłam - mam pomidorówkę od wczoraj, nie będę wywalać bo dużo jej, do tego gotowany kurczak:)

Do 5 miesiąca zażywałam Falvit, potem ginka przepisała mi Falvit Mama - Boże jakie wielkie te tabletki! A myślałam, że tylko zwykły Falvit takie ma.

ojej nie wiedzialam ze tez masz blizniaczki :) no ja tez sie właśnie zastanawiam czy maja spac razem czy osobno, hmmm zobaczymy ile dostane łóżeeczek w spadku ;)

No dwoch chlopcow juz wiadomo:-) Ale z tymi łozeczkami to jakas paranoja ze nie ma łozeczek dla blizniat.Ja chyba kupie dwa drewniane a na poczatek bede spac w jednym

Hej:-)ja znowu mam do nadrobienia ładnych pare stron:wściekła/y:byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam wisinki,włozyłam je juz w słoiki i zostało gotowanie.Mam w planach ucyc wkoncu to okno ale nie za bardzo mi sie chce:-(mam lenia:-)
Teraz ide was poczytac co tam naskrobałyscie;-)

No dwoch chlopcow juz wiadomo:-) Ale z tymi łozeczkami to jakas paranoja ze nie ma łozeczek dla blizniat.Ja chyba kupie dwa drewniane a na poczatek bede spac w jednym
no u mnie tez chłopaki :) chyba ze dzis na usg jeden okaze sie dziewczynka ;) Moje tez chyba poczatkowo bede spaly w jednym, ale zreszta wszytsko wyjdzie w praniu

reklama
Do góry