reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A ja posprzątałam w domku, pranie wczoraj porobiłam i dziś nie ma co, zaraz się pomaluję co by się sobie podobać, włosy do ładu doprowadzę i będę się relaksować:) Potem trzeba obiad zrobić bo jak Mój wstanie (odsypia 12h, wrócił o 6) to zje a potem dla niego szafę jedziemy upolować bo mi psioczy, że przez moje ubrania się nie mieści:p Będzie miał narożną szafę.
Bozeeeeeeeeee ja mialam to samo ahhahahahahahah z szafa hahahah :) jak sobie mojego przypomne !!! Wiec cisnoł do tego remontu przede wszystkim tez co by zrobic garderobe !!!!! NO i postawił na sowim rok temu zrobil garderobe gdzie se wchodzi i tam sie ubiera co z tego jak ja i tak cała sciane zajełam z moimi ciuchami ahhaha a on doslowenie jeden mały koncik -po roku stwierdził ze "zrobil mi poprostu wiecej miejsca do składowania MOIM ciuchow a on dalej pokrzywdzony ahah

reklama
biust to ja mam wypasiony już.. w porównaniu z tym co miałam :-):-):-)

myślisz ze to siateczkowe łóżeczko to fajna sprawa?
bo moja ama - która lubi się wtrącać :-D:-D stwierdziła ze to pewne jakiś lichy materiał i że lepsze drewniane.. ale te drewniane to jakoś nie podobaja mi sie..

:-D:-D:-D ale była przygoda :-D:-D:-D

ja je dostane od szfagierki ... jest sprawdzone i fajne ... ma dodatkowa lampeczke na gorze zeby w nocy sobie rozjasnic i reg wysokosc materacyka - 3 pozycje ... a na pozniej to ma z boku otwierane wyjscie zeby taki starszy maluch mogl bezpiecznie wychodzic z lozeczka - drewniane maja wyciagany szczxebelek ... skoro wytzrymalo 3 lata bez uszzerbku to i mojego maluszka wytzryma - liche nie jest

Ogólnie stanowcza jestem i ja i Mój, może się uda:-) My będziemy mieli nianię elektryczna przy łóżku i w ogóle będziemy mieć co by się móc ruszyć czasem do innego pokoju gdy dziecko będzie spało:-)
Ninia piekna sprawa !!! tez mielismy - i nie tyle co w nocy ale za dnia sie korzystało albo z wieczorka jak sie grila robilo itp :)

Ja również niedawno malowałam pokój sypialno-gościnny bo oddzielnej sypialni nie mam będzie w niej pokój dla maleństwa... Uwielbiam wszelkie odcienie żółtego i wybrałam piasek z wyspy bali z duluxa. na ich stronie jest taki fajny program Mouse Painter podaję stronkę :-)Dulux Polska - Kolory

u mnie pokoik jest błękitny, wstawki tynkowe (baranek) są turkusowe. teraz w zależności czy to będzie dziewczynka, czy chłopczyk, szwagierka namaluje gdzieniegdzie coś różowego albo żółtego :tak: tak sobie od zawsze marzyłam...

Bozeeeeeeeeee ja mialam to samo ahhahahahahahah z szafa hahahah :) jak sobie mojego przypomne !!! Wiec cisnoł do tego remontu przede wszystkim tez co by zrobic garderobe !!!!! NO i postawił na sowim rok temu zrobil garderobe gdzie se wchodzi i tam sie ubiera co z tego jak ja i tak cała sciane zajełam z moimi ciuchami ahhaha a on doslowenie jeden mały koncik -po roku stwierdził ze "zrobil mi poprostu wiecej miejsca do składowania MOIM ciuchow a on dalej pokrzywdzony ahah

Mój na szczęście za wiele ubrań nie ma, ale ma dużo marynarek i kurtek:-)

Ja również niedawno malowałam pokój sypialno-gościnny bo oddzielnej sypialni nie mam będzie w niej pokój dla maleństwa... Uwielbiam wszelkie odcienie żółtego i wybrałam piasek z wyspy bali z duluxa. na ich stronie jest taki fajny program Mouse Painter podaję stronkę :-)Dulux Polska - Kolory
sliczny kolor !! I strona super :)

Mój jest chudy jak szkapa. Dobrze, że chociaż mięśnie jakieś ma:-)
mój ma fajnie klate wyrzeźbioną :-D:-D ale ten brzuch po nią.. :eek:

ja je dostane od szfagierki ... jest sprawdzone i fajne ... ma dodatkowa lampeczke na gorze zeby w nocy sobie rozjasnic i reg wysokosc materacyka - 3 pozycje ... a na pozniej to ma z boku otwierane wyjscie zeby taki starszy maluch mogl bezpiecznie wychodzic z lozeczka - drewniane maja wyciagany szczxebelek ... skoro wytzrymalo 3 lata bez uszzerbku to i mojego maluszka wytzryma - liche nie jest
wiem wiem.. ja sobie już upatrzyłam takie fajne.. ;) w kolorze niebieskim i różowym :-D:-D:-D
skąd ja to znam ......:-D:-D:-D
ach te nasze mężczyzny :-D:-D:-D

reklama
Do góry