sylwik1987
Filipek
Kurna witam w klubie ja za bebilon place 35 zl:/
a jaki bebilon dajesz? zwykly czy sojowy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurna witam w klubie ja za bebilon place 35 zl:/
Mea- mam pytanko do Ciebie, z tego co dobrze kojarze dajesz Agatce Nan AR, ile za nie płacisz i czy jest mozliwośc kupienia tego mleczka na receptę (jest duzo taniej?) ?. Bo my kupiliśmy Filipkowi Nan HA ( hipoalergiczne) i zapłaciliśmy za jedną puszke 33 zła starczy mu ona na jakies 3 max 4 dni, b mały dużo je, więc mozna bankrut póścić..
![]()
My wlasnie po drugim werandowaniu dzis 15 minutek bylo maly nie plakal przy ubieraniu ani dzis ani wczoraj nawet jak mu czapke zakladalam to spal jak lezal i sie werandowal to tez spal i spi do teraz juz w lozeczku rozebrany ale fajnie moze za 2 dni pojde na pierwszy spacer nie moge sie doczekac![]()
Ja zrobilam pranie i wlasnie smaze placki ziemniaczane bo mialam taka ochote ze hej![]()
Ten najzwyklejszya jaki bebilon dajesz? zwykly czy sojowy ?
Mea- mam pytanko do Ciebie, z tego co dobrze kojarze dajesz Agatce Nan AR, ile za nie płacisz i czy jest mozliwośc kupienia tego mleczka na receptę (jest duzo taniej?) ?. Bo my kupiliśmy Filipkowi Nan HA ( hipoalergiczne) i zapłaciliśmy za jedną puszke 33 zła starczy mu ona na jakies 3 max 4 dni, b mały dużo je, więc mozna bankrut póścić..
![]()
NO prosze my to sie tu na forum telepatycznie jakos laczymy bo ostatnio byl dzien pomidorowki dzis plackow kto jeszcze ma hehe?hehe my tez dzis placki jemy ...
niestety NAN AR nie jest na recepte i nie ma na niego znizki !!! ja tez place od 30 do 35 zl za puszke i cholernie trudno go dostac !!! musze zamawiac z wyprzedzeniem najlepiej w aptece !!
karnitynko a jaki bebilon kupujesz ?? ja comfort kupowalam ale byl tanszy ... 27-30 zl ...
NO nie ma wyjscia moj maly w sumie od urodzenia go je bo dawali mu w szpitalu i dlatego nie zmienialam na nic innegoeh.., szkoda....., no ale cuz..jak małemu służy to trzeba zaciśnać pasa i kupowac![]()