reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jejku jak ja bym chciała znowu jeść czekoladę i pić coca-cole :-( Może jak Hani przejdą całkiem bóle brzuszka to się skuszę. Wczoraj znowu miała atak kolki ok 18 i pierwszy raz już mi nerwy puszczały i nie wiedziałam co robic.

Nie przejmuj sie moja mała Hania przestała ostatnio płakać dopiero jak ją teściowa wzięła na ręce :baffled: Tak czasem bywa że dzieciaczki potrzebują odmiany. A może my już jesteśmy tak zestresowane płaczem, że wolą kogoś kto jeszcze jest spokojny

dopiero co się pochwaliłam ze mała zasypia gdy dam jej pieluszkę na buźkę, to teraz musze to odwołać, niestety ten sposób też już zawodzi. Teraz udało mi się ją uśpić w nosidełku, ale nie wiem na jak długo...

Tak się zastanawiam, jakimi typami według "jezyk niemowląt" są wasze dzieciaczki. Moja to raczej typowy żywczyk, zawsze jak coś chce to od razu mocno płacze, jedynie mokra pielucha jej nie przeszkadza i na dodatek jest bardzo ruchliwa od pierwszych dni.
A w szpitalu była dzieckiem które chyba najgłośniej płakało :-(

Mój Filip tak samo jest zywczykiem, :) i w szpitalu równiez spędzało sen z powiek moim współtowarzyszkom :D

ja musze poczytac opisy to moze cos wybiore ... ale tez obstawiam sredniczka

Mea- mam pytanko do Ciebie, z tego co dobrze kojarze dajesz Agatce Nan AR, ile za nie płacisz i czy jest mozliwośc kupienia tego mleczka na receptę (jest duzo taniej?) ?. Bo my kupiliśmy Filipkowi Nan HA ( hipoalergiczne) i zapłaciliśmy za jedną puszke 33 zł:szok: a starczy mu ona na jakies 3 max 4 dni, b mały dużo je, więc mozna bankrut póścić..:tak:

My wlasnie po drugim werandowaniu dzis 15 minutek bylo maly nie plakal przy ubieraniu ani dzis ani wczoraj nawet jak mu czapke zakladalam to spal jak lezal i sie werandowal to tez spal i spi do teraz juz w lozeczku rozebrany ale fajnie moze za 2 dni pojde na pierwszy spacer nie moge sie doczekac:)

Mea- mam pytanko do Ciebie, z tego co dobrze kojarze dajesz Agatce Nan AR, ile za nie płacisz i czy jest mozliwośc kupienia tego mleczka na receptę (jest duzo taniej?) ?. Bo my kupiliśmy Filipkowi Nan HA ( hipoalergiczne) i zapłaciliśmy za jedną puszke 33 zł:szok: a starczy mu ona na jakies 3 max 4 dni, b mały dużo je, więc mozna bankrut póścić..:tak:
Kurna witam w klubie ja za bebilon place 35 zl:/

reklama
Do góry