reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

hahaa ale numer jezyk niemowlat jest heheh z tym ze serwer od siebie nie istnieje.. ale znalazlam juz gdzie indziej:)

reklama
Po tych kropelkach nie ma juz akcji placzu przez 2 godzinki najwyzej nieraz pol godzinki bo puszcza wtedy baki i placze a jakie smierdzace normalnie szok :shocked2:wasze maluchy tez puszczaja takie torpedy?:):baffled:

Po tych kropelkach nie ma juz akcji placzu przez 2 godzinki najwyzej nieraz pol godzinki bo puszcza wtedy baki i placze a jakie smierdzace normalnie szok :shocked2:wasze maluchy tez puszczaja takie torpedy?:):baffled:

julka puszcza torpedy ale na szczescie nie smierdza!!:-)
ostatnio w przychodni jak z nia bylam to takiego baczka puscila ze wszyscy sie gapili hehe

NO prosze my to sie tu na forum telepatycznie jakos laczymy bo ostatnio byl dzien pomidorowki dzis plackow kto jeszcze ma hehe?;)

Ja mialam w planach ale nie chce mi sie robic:-(

Jak ja sie ciesze ze karmie piersa:-)ile kasy zaoszczedze;-)chociaz czasami az wam zazdroszcze:tak:zjesc mozecie wszystko,dzieci spia dluzej,nie trzeba byc uwiazanym tak.

Ja mialam w planach ale nie chce mi sie robic:-(

Jak ja sie ciesze ze karmie piersa:-)ile kasy zaoszczedze;-)chociaz czasami az wam zazdroszcze:tak:zjesc mozecie wszystko,dzieci spia dluzej,nie trzeba byc uwiazanym tak.
NO a my kochana zazdroscimy Tobie bo nie trzeba grzac wody myc i sterylizowac butelek tylko wykladasz cyca i jedziesz nie mowiac juz o kasce i podstawa przeciwciala od mamy ale juz sie nie doluje nasze dzieciaczki zdrowe byki butelkowe beda a na cycuniu to wiadomo;)

reklama

Oj, ja bardzo wiele razy myslałam o tym by przejść na butle :/ tyle rzeczy mi brakuje, znowu schudłam 2 kg na tej przekletej diecie a wcinam nawet wiecej jak kiedyś .....tylko pytanie co wcinam ? - indyk, pierś,indyk, pierś,indyk, pierś, indyk, pierś, indyk, pierś, indyk, pierś, indyk, pierś, indyk, pierś, indyk, pierś, ...itd.

:confused: napiłabym się kawy, KARMI, zjadła czekolade, pizze, chce gazowanego napoju, ciasta, wypieczonego schaba a nawet konia z kopytami ........
a najbardziej z tego wszystkiego to potrzebuje więcej jak 2,5 godzin snu! :hmm: czasami nie mam czasu nawet sobie głowy umyć, nie mam jak wyjść sobie na zakupy nawet ...:hmm: Żyć nie umierać .......

Młody ma od rana bóle przez wielkie''BÓ'' dosłownie mam chwilę by sobie zrobić siorbatę koperkową , i chyba znowu zaczyna stękać :-(

Do góry