reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny Purchawka sie odezwala:-)
Jej synek Karol urodził się 14.12 przez cesarkę, która była zaplanowana na 2 dni później (okazało sie tydzien przed porodem, ze jej się siatkówki odklejają;/) , ale odeszły jej takze wody wcześniej ;)Lolek ma się świetnie, waży już prawie 6 kg i jest potwornym urwisem:)
Napisała także że ma nadzieję , że wszystkie grudnióweczki urodziły szczęśliwie i że ich pociechy mają się równie dobrze jak jej!

Dobrze ze chociaz wiemy co z nia:-)

Biała:tak:Choć wg mnie za fajnie wygląda na zdjęciu za tą cenę...ciekawe jaki bedzie materiał! A jak już widzę coś co ma uniwersalny rozmiar:no:

Ostatnio kupilam od nich tez bluzke za 19,90 i jest super,ta http://www.allegro.pl/item895181783_promocja_kesi_bluzeczka_z_wiazanym_golfikiem.html :tak:naprawde polecam,material jest swietny,super lezy i bardzo szybko przyszla przesylka:tak:ja sie wlasnie wacham albo biala albo ten jakby sliwko-braz:tak:

reklama
No super bluzka...a jak mówisz że materiał też fajny:tak:

Bo ja w ciąży kupiłam sobie bluzkę 100% bawełna:wściekła/y:
Nie dość że rozmiar jak na słonia jakiegoś to materiał katastrofa:no:

Ostatnio kupilam od nich tez bluzke za 19,90 i jest super,ta PROMOCJA KESI BLUZECZKA Z WIĄZANYM GOLFIKIEM (895181783) - Aukcje internetowe Allegro :tak:naprawde polecam,material jest swietny,super lezy i bardzo szybko przyszla przesylka:tak:ja sie wlasnie wacham albo biala albo ten jakby sliwko-braz:tak:

kopciuszku a tak jak np ja mam brzuszek jeszcze poporodowy i to nie maly to mocno widoczny bylby w tej bluzce co juz sobie kupilas?? bo ja nic obcislego teraz nie chce.. wszystko szukam ze sciagaczem na dole i na brzuchu luzne zeby bylo hihihi

witam si epo nocce znad sniadanka ... moje dziecko po ciezkim zasypiania /czyli nic nowego/ zapomnialo sie budzic w nocy !! najpierw o 2 ja sie obudzilam i ja karmilam a p[otem to samo o 6 !! no i ona dalej spi !! oczywiscie od 6 do 8 buszowanko ale co tam :)

witam sie juz po śniadanku!
na wstępie się przyznam, że zgrzeszyłam kawałkiem tortu, teść miał urodziny :-).

noce u nas w kratke, jednej nocy spi po kąpieli 7 godzin, drugiej 3. dzisiaj od 3 nad ranem non stop cyca chciała, nie tyle jeść co sobie pociamkać. padnięta jestem.
trochę przydałby się posprzątać, ale jeszcze nie mogę się zdecydować od czego zacznę, chyba umyję schody, a resztę jak bede miala czas.

ale mam nadrabiania z wczoraj, cholera przez to bede miala balagan w domu, ale co tam meza przeciez mam :-D

kopciuszku a tak jak np ja mam brzuszek jeszcze poporodowy i to nie maly to mocno widoczny bylby w tej bluzce co juz sobie kupilas?? bo ja nic obcislego teraz nie chce.. wszystko szukam ze sciagaczem na dole i na brzuchu luzne zeby bylo hihihi

Ta bluzka na ploasko w pasie mierzy 36 cm x 2 wiec moim zdaniem na ciebie bedzie jeszcze lepiej lezec jak na mnie:tak:przeciez ty jestes szczuplejsza;-)

reklama
Do góry