reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Mam pytanko moj maly nieraz jak mu zmieniam pieluszke albo jak lezy to nozka mu tak drzy przez chwilke i zaraz przestaje niby czytalam ze to normalne ma ktorys z waszych maluszkow tak?

reklama
Mam pytanko moj maly nieraz jak mu zmieniam pieluszke albo jak lezy to nozka mu tak drzy przez chwilke i zaraz przestaje niby czytalam ze to normalne ma ktorys z waszych maluszkow tak?

jula tez tak ma! nawet czasem jak ja rozbieram do kapieli:-) u pediatry tez tak zrobila i nic nie mowila wiec to raczej normalne bo gdyby nie to od razu by mi powiedziala!

Jeszcze sobie przypomnialam ze mialam spytac jaki kolor oczu maja wasze maluchy bo moj to ja nie wiem jaki ma w koncu taki ciemnoszary wczesniej prawie czarny a teraz juz szary olowkowy pewnie mu sie zmieni ciekawe kiedy:)

jula tez tak ma! nawet czasem jak ja rozbieram do kapieli:-) u pediatry tez tak zrobila i nic nie mowila wiec to raczej normalne bo gdyby nie to od razu by mi powiedziala!
Hehe no to super uspokoilas mnie niby to normalne bo maluch ma niedojrzaly uklad nerwowy ale wolalam sie moich kumpel internetowych spytac bo nieraz mu ta nozka tak smiesznie drga ale jak to przewrazliwiona mama musialam sie uspokoic;)

Jeszcze sobie przypomnialam ze mialam spytac jaki kolor oczu maja wasze maluchy bo moj to ja nie wiem jaki ma w koncu taki ciemnoszary wczesniej prawie czarny a teraz juz szary olowkowy pewnie mu sie zmieni ciekawe kiedy:)

moja córcia po porodzie miala takie oczy jak ja! zielono-niebieskie a teraz ma niebieskie:-)

Hehe no to super uspokoilas mnie niby to normalne bo maluch ma niedojrzaly uklad nerwowy ale wolalam sie moich kumpel internetowych spytac bo nieraz mu ta nozka tak smiesznie drga ale jak to przewrazliwiona mama musialam sie uspokoic;)

nie dziwie sie tez bym sie martwila ale ze u pediatry sie to zdarzylo i nic nie mowilka to tez bylam spokojna!

wiecie co?? codziennie palcem wciskam pepuszek i robie nim ruchy okrezne wg wskazowek zegara i tak jakby pepuszek po malu zaczal sie wciskac na miejsce:-) moze uda mi sie samej moim wlasnym sposobem go schowac??moze to wcale nie jest przepuklina???

nie dziwie sie tez bym sie martwila ale ze u pediatry sie to zdarzylo i nic nie mowilka to tez bylam spokojna!

wiecie co?? codziennie palcem wciskam pepuszek i robie nim ruchy okrezne wg wskazowek zegara i tak jakby pepuszek po malu zaczal sie wciskac na miejsce:-) moze uda mi sie samej moim wlasnym sposobem go schowac??moze to wcale nie jest przepuklina???
To tak jak ja z mojego nozka codziennie masuje i nozka ladnie sie prostuje nie ma to jak masazyk mamusiny:)

reklama
Ja tez mam pytanko do dziewczyn na diecie:tak:tzn z podejrzana skaza bialkowa.Czy wy jecie np takie rzeczy jak schaby,mielone i np ciasta?Bo przeciez tam tez sa jajka,sama nie wiem:baffled:no i dzis sobie uswiadomilam ze maslo to tez nabial:-Djak ja mam jesc suche kanapki:-(

Ja jaka jem, na jaka nie ma Piotr uczulenia, musisz sparwdzic bo zazwyczaj skaza białkowa jest uczuleniem na mleczne krowie przetwory. Antek ma tez skaze tylko na mleko krowie:tak:
No Kopciuszku na szczęście istnieje masło roślinne:-)

Do góry