reklama
no to Danielek chyba przekonał sie co lepsze.praca może i cięższa, ale butelka to nie cycuś. tak walczyłaś o to więc się ciesz! i jak mowi kopciuszek czesto przystawiaj i nie martw się ze mało, wyprodukuje się ile trzeba! powodzenia.Daniel dalej pluje mi mleko z butelki, z piersi je ładnie - czyżby odzwyczaił się od butli? to trochę dziwne jak dla mnie, że wybrał cycka - cięższą pracę tyle tylko, że niewystarczająco mleka w piersiach...
j
i nie wiem jak wasze dzieci ale moj nienawidzi czapek...
jak tylko zakladam czapke to jest placz w nieboglosy...
a jak juz zapne kombinezonik to juz zadowolony;-)
Moja tez nie lubi czapek, szczegolnie gdy zakladam po kapieli. dawniej potrafila z tego powodu plakac 10 minut teraz ide na sposob i przed zalozeniem czapki daje smoczka ;-) i placze krocej, albo raczej poplakuje;-)
Daniel dalej pluje mi mleko z butelki, z piersi je ładnie - czyżby odzwyczaił się od butli? to trochę dziwne jak dla mnie, że wybrał cycka - cięższą pracę tyle tylko, że niewystarczająco mleka w piersiach...
gratuluje wytrwalosci, a mleko przyjdzie z czasem ;-) A synus bedzie w zyciu pracusiem ;-)
Chérie
Mama Danielka
no to Danielek chyba przekonał sie co lepsze.praca może i cięższa, ale butelka to nie cycuś. tak walczyłaś o to więc się ciesz! i jak mowi kopciuszek czesto przystawiaj i nie martw się ze mało, wyprodukuje się ile trzeba! powodzenia.
gratuluje wytrwalosci, a mleko przyjdzie z czasem ;-) A synus bedzie w zyciu pracusiem ;-)
no ja się bardzo cieszę może jeszcze nie jest za późno na karmienie samą piersią.
karnitynka1982
Fanka BB :)
Ja dzis zapisywalam ile moj maluch jest aktywny poki co cala noc spal w dzien mial sumujac 4 godziny aktywnosci i dalej spi mysle ze jeszcze z 2 godzinki pobuszuje po kapieli jak zawsze
karnitynka1982
NowaMagda super ze jestes
reklama
karnitynka1982
Jeju no ja nie wiem czy ja mam jakis deficyt cukru bo ciagle mysle o czekoladzie a nic w domu nie ma jak zwykle wyjsc nie moge kupic co za celibat a w lodowce niedlugo tylko pingiwny zostana mama przyjedzie w poniedzialek to juz bedzie tylko ketchup i maslo