reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

rany boskie, mam nocke z głowy... :baffled: Daniel od 5 rano NIE SPAŁ może w sumie 4 godziny... chyba Viburcol go tak otumanił :dry:

reklama
Daniel dalej pluje mi mleko z butelki, z piersi je ładnie - czyżby odzwyczaił się od butli? to trochę dziwne jak dla mnie, że wybrał cycka - cięższą pracę :-D tyle tylko, że niewystarczająco mleka w piersiach...
no to Danielek chyba przekonał sie co lepsze.praca może i cięższa, ale butelka to nie cycuś. tak walczyłaś o to więc się ciesz! i jak mowi kopciuszek czesto przystawiaj i nie martw się ze mało, wyprodukuje się ile trzeba! powodzenia.

j
i nie wiem jak wasze dzieci ale moj nienawidzi czapek...
jak tylko zakladam czapke to jest placz w nieboglosy...
a jak juz zapne kombinezonik to juz zadowolony;-)

Moja tez nie lubi czapek, szczegolnie gdy zakladam po kapieli. dawniej potrafila z tego powodu plakac 10 minut teraz ide na sposob i przed zalozeniem czapki daje smoczka ;-) i placze krocej, albo raczej poplakuje;-)

Daniel dalej pluje mi mleko z butelki, z piersi je ładnie - czyżby odzwyczaił się od butli? to trochę dziwne jak dla mnie, że wybrał cycka - cięższą pracę :-D tyle tylko, że niewystarczająco mleka w piersiach...

gratuluje wytrwalosci, a mleko przyjdzie z czasem ;-) A synus bedzie w zyciu pracusiem ;-)

dziewczyny... czemu on tyle mi śpi? prawie cały dzień! co ja mówię - prawie całą noc i dzień! zaczynam się martwić :szok::baffled:

no to Danielek chyba przekonał sie co lepsze.praca może i cięższa, ale butelka to nie cycuś. tak walczyłaś o to więc się ciesz! i jak mowi kopciuszek czesto przystawiaj i nie martw się ze mało, wyprodukuje się ile trzeba! powodzenia.

gratuluje wytrwalosci, a mleko przyjdzie z czasem ;-) A synus bedzie w zyciu pracusiem ;-)

no ja się bardzo cieszę :tak: może jeszcze nie jest za późno na karmienie samą piersią.

Maluch mój po kąpieli pięknie śpi :-D mam jakieś 3 góra 4 godz. dla siebie, wezme kąpiel i walnę w kime :))

Ja dzis zapisywalam ile moj maluch jest aktywny poki co cala noc spal w dzien mial sumujac 4 godziny aktywnosci i dalej spi mysle ze jeszcze z 2 godzinki pobuszuje po kapieli jak zawsze;)

reklama
Jeju no ja nie wiem czy ja mam jakis deficyt cukru bo ciagle mysle o czekoladzie a nic w domu nie ma jak zwykle wyjsc nie moge kupic co za celibat a w lodowce niedlugo tylko pingiwny zostana mama przyjedzie w poniedzialek to juz bedzie tylko ketchup i maslo:D

Do góry