reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

rany boskie, mam nocke z głowy... :baffled: Daniel od 5 rano NIE SPAŁ może w sumie 4 godziny... chyba Viburcol go tak otumanił :dry:

reklama
Daniel dalej pluje mi mleko z butelki, z piersi je ładnie - czyżby odzwyczaił się od butli? to trochę dziwne jak dla mnie, że wybrał cycka - cięższą pracę :-D tyle tylko, że niewystarczająco mleka w piersiach...
no to Danielek chyba przekonał sie co lepsze.praca może i cięższa, ale butelka to nie cycuś. tak walczyłaś o to więc się ciesz! i jak mowi kopciuszek czesto przystawiaj i nie martw się ze mało, wyprodukuje się ile trzeba! powodzenia.

j
i nie wiem jak wasze dzieci ale moj nienawidzi czapek...
jak tylko zakladam czapke to jest placz w nieboglosy...
a jak juz zapne kombinezonik to juz zadowolony;-)

Moja tez nie lubi czapek, szczegolnie gdy zakladam po kapieli. dawniej potrafila z tego powodu plakac 10 minut teraz ide na sposob i przed zalozeniem czapki daje smoczka ;-) i placze krocej, albo raczej poplakuje;-)

Daniel dalej pluje mi mleko z butelki, z piersi je ładnie - czyżby odzwyczaił się od butli? to trochę dziwne jak dla mnie, że wybrał cycka - cięższą pracę :-D tyle tylko, że niewystarczająco mleka w piersiach...

gratuluje wytrwalosci, a mleko przyjdzie z czasem ;-) A synus bedzie w zyciu pracusiem ;-)

dziewczyny... czemu on tyle mi śpi? prawie cały dzień! co ja mówię - prawie całą noc i dzień! zaczynam się martwić :szok::baffled:

no to Danielek chyba przekonał sie co lepsze.praca może i cięższa, ale butelka to nie cycuś. tak walczyłaś o to więc się ciesz! i jak mowi kopciuszek czesto przystawiaj i nie martw się ze mało, wyprodukuje się ile trzeba! powodzenia.

gratuluje wytrwalosci, a mleko przyjdzie z czasem ;-) A synus bedzie w zyciu pracusiem ;-)

no ja się bardzo cieszę :tak: może jeszcze nie jest za późno na karmienie samą piersią.

Maluch mój po kąpieli pięknie śpi :-D mam jakieś 3 góra 4 godz. dla siebie, wezme kąpiel i walnę w kime :))

Ja dzis zapisywalam ile moj maluch jest aktywny poki co cala noc spal w dzien mial sumujac 4 godziny aktywnosci i dalej spi mysle ze jeszcze z 2 godzinki pobuszuje po kapieli jak zawsze;)

reklama
Jeju no ja nie wiem czy ja mam jakis deficyt cukru bo ciagle mysle o czekoladzie a nic w domu nie ma jak zwykle wyjsc nie moge kupic co za celibat a w lodowce niedlugo tylko pingiwny zostana mama przyjedzie w poniedzialek to juz bedzie tylko ketchup i maslo:D

Do góry