karnitynka1982
Fanka BB :)
Cherie jak widzisz moj spioch tez duzo spi nie martw sie nieraz dziecko odsypia jak wczesniej pobuszowalo za duzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cherie jak widzisz moj spioch tez duzo spi nie martw sie nieraz dziecko odsypia jak wczesniej pobuszowalo za duzo
NO tak jak moj maly nieraz przespi cala noc i prawie caly dzien to tez sie boje zeby mu sie nie przestawilo ale na szczescie zawsze spi w nocy nawet po przespanym dniu moze akurat pospac chcial oby mu sie nie przestawilo trzymam kciukino tak ale to się nigdy nie zdarzało... bo on śpi praktycznie od 24 godzin, nie przesadzam - może w sumie 5-6 godzin nie spał od wczorajszego wieczora... i tak się zastanawiam czy to nie po Eurespalu?
owszem, wczoraj w dzień spał mi jakieś 2-3 godziny i wieczorem już płakał bo był taki padnięty...
wszystko fajnie, niech śpi, tylko niech mu się nie pomyli noc z dniem
MOj tez tak ma ciezko mu zrobic kupke dusi prezy sie i poplakuje jak puszcza baczki ale procz masazyku brzusia 3 razy dziennie nic nie robie bo kupa jest codziennie albo co 2 dni a jak Twoja mala nie robila 4 dni to albo jak laseczki pisza termometr albo pol czopka glicerynowego tak mi mowila lekarka poki co nie stosowalam .dziewczyny pomocy!!!! moja Amelka nie może zrobić kupki prężysie placze dusi i nic, co robić???????? POMOCY!