reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Bo ja to już nie wiem co robić .....młody mi się z piersi nie bardzo najada , :confused:albo mu podpasowała butla i nie chce mu się pracować dziobem przy cycu ... zje z cycka i śpi godzinę:confused: zrobiłam eksperymenta, ściągnełam z jednek piersi mleko, wyszło mi 125 ml, wydzgał i mało :confused:no to mu drugiego cyca dałam i dopiero zasnął ale czuję, że nie pośpi długo :no: Boziu to ile wcina taki miesięczny maluch ? może mój się przezera ?:szok: wcina i ulewa :confused: pediatra kazała go przetrzymywać 3 godz. chociaż podobno piersią się nie przekarmi :baffled: po godzinie mam cyrki w postaci sinienia z płaczu ...... a mi się produkcja mleka nie wyrabia :no:

n
ja w dzien zakladam ... na noc nie chce bo folia moglaby sie przydusic !!

jak dobrze ze przynajmniej ze stulejka nie mam klopotow !!
Dziewczyny ja polecam śliniaczki z H&M :tak: sa malutkie..idealne na nasze dzieciaczki :tak: Mea a dla Ciebie tzn. dla Twojej córci są w nowej kolekcji w żabki :tak::-)

ja też się cieszę,że problemów stulejkowych nie mam;-)

Ostatnia edycja:
MOj maluch w ciagu dnia ma przerwy 2 godzinne moze z raz 3 godziny wytrzyma i nie ma bata na niego ale za to w nocy chyba odpoczywa bo wytrzymuje 3-4 godziny a dzis pierwszy raz spal mi od 21 do 3 w nocy bylam w szoku jak zobaczylam ktora godzina:)))

u nas posiłki co 3-4godziny to norma:tak: ale jak już jemy to konkretnie- 130-140ml. a nawet i 150 się zdarzyło:tak:

jezuuuu dziewczyny ale sie wyspałam !!! moja córcia obudziła sie tylko o 2 w nocy a spała od 20 !!

a wczoraj bbylysmy na usg bioderek i wsio ok tylko jeszcze po dwie pieluszki profilaktycznie !! i nast wizyta 10 marca ...
normalnie szczesliwa zem jak nic !! :-D

Super że wszystko dobrze...a spania zazdroszczę:no:

Witam,

Niestety nie odzywam się na forum bo u Nas lekko nie jest :/
Mały budzi sypia tylko godzinę przez co ja nie sypiam w ogóle , jestem załamana .....:-(nie wiem co jest nie tak, chyba nowe miejsce bo wróciliśmy od mojej mamy do siebie do domu, w łózeczku spać nie chce w ogóle ... w nocy o 3:00 mielismy atak kolki debridat pomógł ale jestem już 2 dobę na nogach, małż nie bardzo ma jak pomagać bo pracuje :( załamać się można ....mały jak nie śpi to czuwa ale tak, że trzeba przy nim cały czas siedzieć bo on dosłownie zaczyna ryczeć :/

Bo ja to już nie wiem co robić .....młody mi się z piersi nie bardzo najada , :confused:albo mu podpasowała butla i nie chce mu się pracować dziobem przy cycu ... zje z cycka i śpi godzinę:confused: zrobiłam eksperymenta, ściągnełam z jednek piersi mleko, wyszło mi 125 ml, wydzgał i mało :confused:no to mu drugiego cyca dałam i dopiero zasnął ale czuję, że nie pośpi długo :no: Boziu to ile wcina taki miesięczny maluch ? może mój się przezera ?:szok: wcina i ulewa :confused: pediatra kazała go przetrzymywać 3 godz. chociaż podobno piersią się nie przekarmi :baffled: po godzinie mam cyrki w postaci sinienia z płaczu ...... a mi się produkcja mleka nie wyrabia :no:

Współczuję...
ale może te problemy ze spaniem w dzień to nie z powodu jedzenia...ja też tak myślałam i raz dałam Tomkowi sztucznego mleka i wcale dłużej nie pospał:no::no::no:
a nawet po tym mleku po godzinie chciał cyca:no:

Ja probuje małego choć 2 h przetrzymywać ale różnie to wychodzi:sorry2:

Też wybieraliśmy się dziś na spacer ale tak wieje że szok:szok:

Hej dziewczyny juz wrocilam.. zaraz zaczne was nadrabiac i szczerze przygotowalyscie dla mnie niezla lekture! zaraz wrzuce kilka fotek julki do albumu:-)

reklama
Do góry