reklama
Chérie
Mama Danielka
Chérie - jak pobudziłaś laktacje ? ściągałaś ?
ściągałam i dużo piłam. nie jest tego dużo ale na pewno więcej jak było.
NeSSi
Moderatorka
Bo ja to już nie wiem co robić .....młody mi się z piersi nie bardzo najada , albo mu podpasowała butla i nie chce mu się pracować dziobem przy cycu ... zje z cycka i śpi godzinę zrobiłam eksperymenta, ściągnełam z jednek piersi mleko, wyszło mi 125 ml, wydzgał i mało no to mu drugiego cyca dałam i dopiero zasnął ale czuję, że nie pośpi długo Boziu to ile wcina taki miesięczny maluch ? może mój się przezera ? wcina i ulewa pediatra kazała go przetrzymywać 3 godz. chociaż podobno piersią się nie przekarmi po godzinie mam cyrki w postaci sinienia z płaczu ...... a mi się produkcja mleka nie wyrabia
Dziewczyny ja polecam śliniaczki z H&M sa malutkie..idealne na nasze dzieciaczki Mea a dla Ciebie tzn. dla Twojej córci są w nowej kolekcji w żabki :-)n
ja w dzien zakladam ... na noc nie chce bo folia moglaby sie przydusic !!
jak dobrze ze przynajmniej ze stulejka nie mam klopotow !!
ja też się cieszę,że problemów stulejkowych nie mam;-)
Ostatnia edycja:
MOj maluch w ciagu dnia ma przerwy 2 godzinne moze z raz 3 godziny wytrzyma i nie ma bata na niego ale za to w nocy chyba odpoczywa bo wytrzymuje 3-4 godziny a dzis pierwszy raz spal mi od 21 do 3 w nocy bylam w szoku jak zobaczylam ktora godzina))
u nas posiłki co 3-4godziny to norma ale jak już jemy to konkretnie- 130-140ml. a nawet i 150 się zdarzyło
aga6671
Mama Hani i Tomka
jezuuuu dziewczyny ale sie wyspałam !!! moja córcia obudziła sie tylko o 2 w nocy a spała od 20 !!
a wczoraj bbylysmy na usg bioderek i wsio ok tylko jeszcze po dwie pieluszki profilaktycznie !! i nast wizyta 10 marca ...
normalnie szczesliwa zem jak nic !!
Super że wszystko dobrze...a spania zazdroszczę
Witam,
Niestety nie odzywam się na forum bo u Nas lekko nie jest :/
Mały budzi sypia tylko godzinę przez co ja nie sypiam w ogóle , jestem załamana .....:-(nie wiem co jest nie tak, chyba nowe miejsce bo wróciliśmy od mojej mamy do siebie do domu, w łózeczku spać nie chce w ogóle ... w nocy o 3:00 mielismy atak kolki debridat pomógł ale jestem już 2 dobę na nogach, małż nie bardzo ma jak pomagać bo pracuje załamać się można ....mały jak nie śpi to czuwa ale tak, że trzeba przy nim cały czas siedzieć bo on dosłownie zaczyna ryczeć :/
Bo ja to już nie wiem co robić .....młody mi się z piersi nie bardzo najada , albo mu podpasowała butla i nie chce mu się pracować dziobem przy cycu ... zje z cycka i śpi godzinę zrobiłam eksperymenta, ściągnełam z jednek piersi mleko, wyszło mi 125 ml, wydzgał i mało no to mu drugiego cyca dałam i dopiero zasnął ale czuję, że nie pośpi długo Boziu to ile wcina taki miesięczny maluch ? może mój się przezera ? wcina i ulewa pediatra kazała go przetrzymywać 3 godz. chociaż podobno piersią się nie przekarmi po godzinie mam cyrki w postaci sinienia z płaczu ...... a mi się produkcja mleka nie wyrabia
Współczuję...
ale może te problemy ze spaniem w dzień to nie z powodu jedzenia...ja też tak myślałam i raz dałam Tomkowi sztucznego mleka i wcale dłużej nie pospał
a nawet po tym mleku po godzinie chciał cyca
Ja probuje małego choć 2 h przetrzymywać ale różnie to wychodzi
Też wybieraliśmy się dziś na spacer ale tak wieje że szok
D
daffodill
Gość
Hej dziewczyny juz wrocilam.. zaraz zaczne was nadrabiac i szczerze przygotowalyscie dla mnie niezla lekture! zaraz wrzuce kilka fotek julki do albumu:-)
G
Georgina
Gość
Moja Martynka pierwszy raz GŁOŚNO się zaśmiała) Dzięki jej ukochanej karuzelce ze zwierzakami
G
Georgina
Gość
A od jakiegoś tyg ciągle woła 'eja eja eja'
reklama
A
AnOoLa88
Gość
moja tak mruczy jak dostaje smoka do spaniaA od jakiegoś tyg ciągle woła 'eja eja eja'
a smieje sie głośno narazie przez sen ..
ale i tak jak to uslyszalam to sie aż poryczałam..