reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

to ja chyba traz to przechodzę.. ciągle chce mi się beczeć, szczególnie jak mały płacze a ja jestem bezradna..:(
Mi pomagało rozmawianie z mamą(mąż jest w delegacji i wraca co 2 tyg a mieszkamy z moimi rodzicami) i czasami kładłam się na łózko rodziców i tak z nimi oglądałam TV-ty przytulaj się do męża:tak::tak: i dużo rozmawiaj to pewnie taki kryzys mały tylko:tak::tak:

reklama
ja tez kąpie co drugi dzień i uzywamy kosemtyków Nivei ale niestety kąpanie u nas nie zawsze jest najlepsza rozrywką dla Stasia- czasami protesuje przed kąpielą... ale z dnia na dzień coraz lepiej...

A na materacyku lezy???

własnie ten bobotic jest odmiana sab simplex... może to munie służy? będę musiała chyba innych kropelek na kolki poszukac.. a mleko to daje mu długo juz i wcześąnij nic mu po nim nie było..a co do smoczka- hym..ja mam butelke z aventu, ogólnie jest średnia ,a ze smoka leci chyba normalnie..:confused:

Mozliwe... kazde dziecko inaczej wszystko przyjmuje...

A próbowałaś zawijanie przed kąpielą w kilka pieluch tetrowych i tak go wkładać do wanienki a w trakcie powoli zdejmować? Podobno wtedy dzidzia czuje się bezpieczniej:tak:
musze sprobowac z pieluchami moze kapanie stanie sie przyjemnoscia dla niego..

U nas na kapiel pomogla cieplejsza woda niz na termometrze oczywiscie o 2 stopnie nie wiecej ... i mowienie do niego oraz duzo wody:-) i cieszy sie strasznie z kapieli;-)lezy oczywiscie na materacyku do kapieli;-)

u nas stas lezy na rece meza... ale sprobuje z pieluchami moze pomoze bo czasami jest usmiechniety a czsami zle znosi kapiel...

sprobuje Waszych metod moze poskutkuje... bardzo dziekuje za podpowiedzi

a powiedzcie bo mój stas woli kłasc głowke na lewa strone, ja mu przekładam na druga a tez tak mialyscie

reklama
Do góry