reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

to ja chyba traz to przechodzę.. ciągle chce mi się beczeć, szczególnie jak mały płacze a ja jestem bezradna..:(
Mi pomagało rozmawianie z mamą(mąż jest w delegacji i wraca co 2 tyg a mieszkamy z moimi rodzicami) i czasami kładłam się na łózko rodziców i tak z nimi oglądałam TV-ty przytulaj się do męża:tak::tak: i dużo rozmawiaj to pewnie taki kryzys mały tylko:tak::tak:

reklama
ja tez kąpie co drugi dzień i uzywamy kosemtyków Nivei ale niestety kąpanie u nas nie zawsze jest najlepsza rozrywką dla Stasia- czasami protesuje przed kąpielą... ale z dnia na dzień coraz lepiej...

A na materacyku lezy???

własnie ten bobotic jest odmiana sab simplex... może to munie służy? będę musiała chyba innych kropelek na kolki poszukac.. a mleko to daje mu długo juz i wcześąnij nic mu po nim nie było..a co do smoczka- hym..ja mam butelke z aventu, ogólnie jest średnia ,a ze smoka leci chyba normalnie..:confused:

Mozliwe... kazde dziecko inaczej wszystko przyjmuje...

A próbowałaś zawijanie przed kąpielą w kilka pieluch tetrowych i tak go wkładać do wanienki a w trakcie powoli zdejmować? Podobno wtedy dzidzia czuje się bezpieczniej:tak:
musze sprobowac z pieluchami moze kapanie stanie sie przyjemnoscia dla niego..

U nas na kapiel pomogla cieplejsza woda niz na termometrze oczywiscie o 2 stopnie nie wiecej ... i mowienie do niego oraz duzo wody:-) i cieszy sie strasznie z kapieli;-)lezy oczywiscie na materacyku do kapieli;-)

u nas stas lezy na rece meza... ale sprobuje z pieluchami moze pomoze bo czasami jest usmiechniety a czsami zle znosi kapiel...

sprobuje Waszych metod moze poskutkuje... bardzo dziekuje za podpowiedzi

a powiedzcie bo mój stas woli kłasc głowke na lewa strone, ja mu przekładam na druga a tez tak mialyscie

reklama
Do góry