reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Pozatym maly niewiem ile mierzy ale zakladam mu ubranka 68 :szok:cm bo 62 sa zamale :baffled::baffled::baffled: oczywiscie chodzi o spiochy pajace bo jakies dresiki to mam wszystkie rozmiary od 0 do 3 m wiec wszystko dobre....

Jutro w koncu idziemy na szczepienie wbralismy szczepionke 5 w 1... zmierzymy sie i zważymy juz sie doczekac nie moge...

mój też już w 68 :tak:
na szczepienie idziemy w środę.

i wszystkiego najlepszego!

reklama
Czesc dziewczynki :-) WITAM SIE urodzinowo ;) Dziś mam urodziny :-D ale sie chwale co hehe mam swoje oczko 21 ;) hehe
Dawno mnie nie było w sumie od czwartku bo moj maz miał wolne i tak razem spedzilismyh sobie czas...
POZATYM WIELKIE ODKRYCIE przestalam dawac Sab simplex mojemu dziecku bo pomyslalam ze moze nic nie pomaga tylko jest tak samo to po co dawac dziecku leki i faszerowac go ... odstawilismy a to szok :szok::szok::szok: jest lepiej niz po tym leku normalnie dziecko jest spokojne ładnie odchodza gazy i placze tylko wtedy jak jest głodny czasem jest marudny jeszcze bo kopa ciezko idzie ale idzie!!! to najwazniejsze...

wiec jedynym naszym problemem oprocz anemii bo jeszcze leki bierzemy jest to ze maly strasznie ulewa wrecz chlustajaco.... i zaraz glodny wcalemu sie nie dzieiw jak cala prawie zawartosc wyleciz niego
,... pozatym ladnie przesypia nocki wstaje tylko raz w nocy na jedzonko :-) ide teraz was nadrobic chodz maly w dzien wogole nie spi moze z 3 4 godzin bradzo :baffled: malo teraz go bujam w foteliku ;-)

no to kochana 100lat!!!!:-):-):-)

dziewczyny a powiedzcie jak to jest z tym badaniem bioderek??? kurcze ja przez ta moja depresje poporodowa zaniedbalam duzo spraw i boje sie ze nie zdaze nadrobic... ale ciesze sie ze juz po wszystkim jest i zaczelam zyc...

WIKA STO LAT!!!

dziewczyny a powiedzcie jak to jest z tym badaniem bioderek??? kurcze ja przez ta moja depresje poporodowa zaniedbalam duzo spraw i boje sie ze nie zdaze nadrobic... ale ciesze sie ze juz po wszystkim jest i zaczelam zyc...

Robi sie je po 6 tygodniu:tak:ale jak na NFZ to musisz miec skierowanie i zapisac sie na termin.Zadzwon do przychodni to sie wszystkiego dowiesz gdzie takie wykonuja.Ja ide prywatnie bo u nas w miescie nie ma na NFZ.

WIKA dolanczam sie do zyczen :)

ulenka jaka depresja ?? kazda przezywala swoje gorsze dni po porodzie wiec sie nie stresuj - ze wszystkim zdazysz :)

no a ja moje male dziecko uspilam, duze wlasnie pojechalo do pracy a mi marzy sie KAPIEL !!! bo tak to tylko na kilka sekund wskakuje pod prysznic a chcialabym polezec ... agatka pewnie z godzine jeszcze pospi wiec moze sie uda :)

Ja wykonywalam badanie bioderek po ukonczonym 3 tyg takie mialam zalecenie no i byłam prywatnie placilam 100 zl bo normalnie strasznie duze kolejki u nas także nie stalabym z 3 tyg dzieckiem i to w szpitalu... :baffled:

Co do krzeselek do karmienia to ja mam juz jakies po kims ale w miare normalne pasy sa sumie bezpieczne jest takze no nowego nie bede juz kupwac skoro mam...

Witjcie Kochane, mam pytanie do Was bo ja już kompletnie się pogubiłam..."( od 2 dni Filipek ciągle budzi sie z płaczem, jak go karmię t pije łapczywie ale po chwili przerywa, wypluwa i dalej płacze, po karmieniu płacze, jest śpiący jak bąk, ale robi sie czerwony trochę spina i płacz.., myślę że to nie są kolki bo płacz taki troche inny niż jak miał kolki, , daje mu bobotic i tak sobie pomyślałam -czy może on jest na to uczulony, albo mu nie podchodza te kropelki? charie pisała zejej pediatra odradził podawanie ich, ale nie napisała daczego, eh...,moze Wy macie jakies pomysły ?

reklama
Ja miałam łagodniejszą odmianę- baby blues:wściekła/y:.
Taka kilkudniówka płaczu i użalania się nad sobą, że nic nie potrafie i, że jestem złą matką bo nie mogę wykarmić dziecka-a zaczęło się 2 dni po porodzie skończyło po około 8 dniach.
Mama się martwiła, że nie będę w tym czasie chciałą zajmować się Aleksem ale nic takiego nie miało miejsca cały czas przy nim byłam:tak:

Do góry