reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

chrzesny chce mu kupić kzesełko do karmienia, ale nawet ja sama nie wiem jakie bym chciała, nie znam się:zawstydzona/y:
Może Wy mi poradzicie jakie są dobre
:sorry2:

Jeżeli chodzi o krzesełka do karmienia to przede wszytskim musi być stabilne, Antos miał takie;-) wchodził, wychodził sam, krzesełko miało pasy, regulacje wysokości i regulację położenia ciała, tak ze siedział juz w nim od 5-tego miesiąca:tak: była podwójna wyciagana tacka, no i materiał cały pokryty ceratką że mógł sie brudzić do woli:tak:

Załączniki

• Anttoś 015.jpg
    Anttoś 015.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 33
  • Anttoś 013.jpg
    Anttoś 013.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 29
reklama
dziewczyny a co do kolek to moj maly mial 2razy ale zaczelam podawac INFACOL przed kazdym posilkiem i przeszlo,ale nadal go podaje. nie wiem jak dlugo go mozna podawac dziecku,czy ktoras to tez dawala?? bo na ulotce pisze ze niby przez 7dni ale kol dawala dluzej a ja sama nie wiem co robic...jak nie to to co innego podawac???
acha i zmienilam malemy mleczko na ENFAMIL mowie wam rewelacja (tylko ze drogie) maly jest spokojniejszy po nim,ladnie spi,robi ladne kupki.mleczko ponoc nie powoduje wzdec brzuszka ale ja jeszcze nie wyprobowalam bo wciaz na kropelkach jade.

no maly zasnal,albo udaje:) czesto tak robi. jak jest na rekach to anioleczek spi a jak sie go odlozy do lozeczka to po chwili oczka otwiera i po spaniu.udawacz maly:) ostatnio bardzo malo spi w dzien wystarcza mu 3godz snu,ale za to w nocy spi ladnie(zeby nie zapeszyc) o18,30kapiemy malego.potem pielucha,karmienie,marudzenie i po 20,00spi,budzi sie 20minut po polnocy (to juz norma) karmienie przewijanie,marudzenie i ok 1,00zasypia,znow budzi sie ok 4,00i powtorka z rozrywki zasypia ok5,00i spi juz tylko do 7,00ale nocka ladna:)

my chrzciny mamy 28ego w niedziele na 12godz. tez robie w knajpce ale tylko obiad, kawa i slodkie. przyjecie bedzie na 15osob wiec takie skromniutkie,tylko najblizsi,dziadki,chrzesni i pradziadki.

Ja na mojego mówię SYMULATOR:-D:-D bo też niby śpi a tu bach ryk jak się go położy:-D albo wiecznie chce oglądać świat z perspektywy dorosłgo i broń boże trzymać go poziomo! najchetniej to by już usiadł o:-D miał parę chcwil jak sie podnosił:szok: z półleżącej pozycji albo chciał stanąć jak na brzuszku leżał(podparł się na stópkach i dupa do góry:szok: prawie zawału dostałam!)

Ja też chrzest kameralnie (13 osób - szczęśliwie:-D Chyba że licząc głównego zainteresowanego to 14 a jakby juz przesadzać i doliczyć małego kuzyna w brzuszku cioci to 15:-D)

Jeżeli chodzi o krzesełka do karmienia to przede wszytskim musi być stabilne, Antos miał takie;-) wchodził, wychodził sam, krzesełko miało pasy, regulacje wysokości i regulację położenia ciała, tak ze siedział juz w nim od 5-tego miesiąca:tak: była podwójna wyciagana tacka, no i materiał cały pokryty ceratką że mógł sie brudzić do woli:tak:

śliczne krzeselko:-)
a brzdąc jeszcze piekniejszy:-D a jaki ufajfany:-D:-D aż miło patrzeć:-):-):-)
ile dałaś za to krzesełko?

reklama
krzeselko pierwsza klasa:tak:bardzo mi sie podoba:tak: a jakie jest wysokie??

ono ma regulacje wysokości:tak: max podniesione jest wysoko:tak: nie mam już tego krzesełka wiec nie mogę zmierzyć. jak był Antos większy to przesuwaliśmy je do stołu tak ze razem z nami jadł przy stole, wyciągało się tacki i dziecko bezpiecznie siedziało.

Do góry