reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

ono ma regulacje wysokości:tak: max podniesione jest wysoko:tak: nie mam już tego krzesełka wiec nie mogę zmierzyć. jak był Antos większy to przesuwaliśmy je do stołu tak ze razem z nami jadł przy stole, wyciągało się tacki i dziecko bezpiecznie siedziało.

o to super! wlasnie o takim myslalam zeby maly mogl pozniej przy stole z nami siadac:-) musze nad nim powaznie pomyslec:tak:chociaz jeszcze czas na nie,ale ja wole na zapas hihiih

reklama
ono ma regulacje wysokości:tak: max podniesione jest wysoko:tak: nie mam już tego krzesełka wiec nie mogę zmierzyć. jak był Antos większy to przesuwaliśmy je do stołu tak ze razem z nami jadł przy stole, wyciągało się tacki i dziecko bezpiecznie siedziało.

Jak długo z niego korzystał?

Tak piszecie o chrzcinach, u nas już za 2 tyg są w walentynki:-)

chrzesny chce mu kupić kzesełko do karmienia, ale nawet ja sama nie wiem jakie bym chciała, nie znam się:zawstydzona/y:
Może Wy mi poradzicie jakie są dobre
:sorry2:

Wątpię, żeby zebrał tyle kasy:szok: raczej prezenty dostanie niż kasę, ale mi to odpowiada:tak:
I nie chciałam żadnych medalików, branzoletek itd Bardziej coś na niedaleką przyszłość;-)
Układam z mamą menu na chrzciny i wyszło tak jak zawsze na świąteczne chwile:-D standard, bo wszyscy i tak będą się dopominać zrazy na obiad, 3bita na deser i gyrosa na kolację:-D
ehh rodzinka:-D

A robicie w domu czy w restauracji?

dziewczyny a co do kolek to moj maly mial 2razy ale zaczelam podawac INFACOL przed kazdym posilkiem i przeszlo,ale nadal go podaje. nie wiem jak dlugo go mozna podawac dziecku,czy ktoras to tez dawala?? bo na ulotce pisze ze niby przez 7dni ale kol dawala dluzej a ja sama nie wiem co robic...jak nie to to co innego podawac???
acha i zmienilam malemy mleczko na ENFAMIL mowie wam rewelacja (tylko ze drogie) maly jest spokojniejszy po nim,ladnie spi,robi ladne kupki.mleczko ponoc nie powoduje wzdec brzuszka ale ja jeszcze nie wyprobowalam bo wciaz na kropelkach jade.

Ja podaje Esputicon caly czas:tak:ale on jest slabszy niz Infacol wiec nie wiem czy mozesz dlugo stosowac:baffled:ale chyba dziewczyny podaja caly czas:tak:mi pediatra powiedziala ze moge stosowac bez przerw:tak:

A u mnie moj maly juz 3 raz zasnal w lozeczku:-)fakt plakal troche ale coż;-)tylko ze budzi sie po 15-30 minutach:wściekła/y:

Czesc dziewczynki :-) WITAM SIE urodzinowo ;) Dziś mam urodziny :-D ale sie chwale co hehe mam swoje oczko 21 ;) hehe
Dawno mnie nie było w sumie od czwartku bo moj maz miał wolne i tak razem spedzilismyh sobie czas...
POZATYM WIELKIE ODKRYCIE przestalam dawac Sab simplex mojemu dziecku bo pomyslalam ze moze nic nie pomaga tylko jest tak samo to po co dawac dziecku leki i faszerowac go ... odstawilismy a to szok :szok::szok::szok: jest lepiej niz po tym leku normalnie dziecko jest spokojne ładnie odchodza gazy i placze tylko wtedy jak jest głodny czasem jest marudny jeszcze bo kopa ciezko idzie ale idzie!!! to najwazniejsze...

wiec jedynym naszym problemem oprocz anemii bo jeszcze leki bierzemy jest to ze maly strasznie ulewa wrecz chlustajaco.... i zaraz glodny wcalemu sie nie dzieiw jak cala prawie zawartosc wyleciz niego
,... pozatym ladnie przesypia nocki wstaje tylko raz w nocy na jedzonko :-) ide teraz was nadrobic chodz maly w dzien wogole nie spi moze z 3 4 godzin bradzo :baffled: malo teraz go bujam w foteliku ;-)

Pozatym maly niewiem ile mierzy ale zakladam mu ubranka 68 :szok:cm bo 62 sa zamale :baffled::baffled::baffled: oczywiscie chodzi o spiochy pajace bo jakies dresiki to mam wszystkie rozmiary od 0 do 3 m wiec wszystko dobre....

Jutro w koncu idziemy na szczepienie wbralismy szczepionke 5 w 1... zmierzymy sie i zważymy juz sie doczekac nie moge...

reklama
witam się i ja.
mój Szkrab mnie dziś zaskoczył. zasnął wczoraj po 21, obudziłam go na jedzenie o 23.30 i spał mi do 4.30 :szok: po czym zjadł i zasnął, obudził się po 6 bo zrobił kupkę i pospał do 9.30. pobawił się z 1,5 godziny, zjadł i śpi do teraz... oby popołudnie było bardziej żywe bo się będę bać nocki :-D

czekam na teściową i jadę na zakupy bo w lodówce tylko światło zostało.
oho, właśnie się budzi Danielek, czas na papu :tak:

Do góry