reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Buuu nikogo nie ma:no:
Ale i tak napiszę:tak: choć sama do siebie że ostatnio zastanawiałam się co sie dzieje z np Karolak...Wojtysiową...Nowamagdak...czy ja coś przegapiłam czy nie było od nich dawno wieści?

Dobranoc:happy2:

reklama
Moze to nie ten watek ale..
Tyle popisalyscie o matach edukacyjnych a Max jeszcze nie mial. Mal karuzele, fotelik, hustawke ale maty cholerka jszcze nie. Polcialam wiec biegi do sklepu ijuz ma :-)
O taka:
Byl wniebowziety. Jutro wkleje filmik z jego radocha :-)

Załączniki

• CIMG2532.jpg
    CIMG2532.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 46
  • 30012010690.jpg
    30012010690.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
1)W odpowiedzi na pytanie czy mu sie podoba:
2) Po burzy emocji (juz ktoras wkleila podobne :-))

Załączniki

• 30012010698.jpg
    30012010698.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 52
  • 30012010692.jpg
    30012010692.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 54
jak jeszcze raz napisze ze mi dziecko spi jak aniolek to walnijcie mnie od razu w leb !!! mialam tu wlasie taki cyrk ze 2h wyciete z zyciorysu ... mam dosc !!

jak jeszcze raz napisze ze mi dziecko spi jak aniolek to walnijcie mnie od razu w leb !!! mialam tu wlasie taki cyrk ze 2h wyciete z zyciorysu ... mam dosc !!

ja mam czesto tak ze gdy tylko wam napisze ze moja mala spi i ja mam chwile czasu... to ona za kazdym razem zaczyna sobie skrzeczec przeciagac sie i sie budzi z nerwami ze wrzeszczy przez moment jakby jej ktos krzywde robil!!! ale ostatnio mam na nia patent... bawimy sie w golasa jak tylko jest zła! rozpinam jej spioszki od dolu wyciagam nozki, chywatm i robi nimi rowerewk tak ze jula podskakuje sobie i mowie do niej "golas golas golas" i bardzo ja to rozsmiesza i mam spokoj... bo takie pol godz zabawy sprawia ze julka lezy grzecznie i sama sie bawi i potem zasypia a czasami od razu pada i zasypia:-)

Napiszer wam dla mnie smutna wiadomosc...
dzis przeprowadzam sie znow....
znalazlam nowe mieszkanie wczoraj i jak je obejrzalam to w zupelnosci mi wystarcza... na dodatek jest tansze niz obecne no i stamtad nikt mnie nie wyrzuci! jak sie okazalo wlascicielem mieszkania tego nowego jest facet majacy knajpe wraz z fast foodami w miescie i posiada 4 mieszkania ktore wynajmuje i stamtad nikt mnie nie wyrzuci! wiec nie musze sie martwic ze jakas jeb.... furiatka wleci mi do domu i wyrzuci mnie z wszystkimi ciuchami i z dzieckiem!
ale co jest smutne najbardziej? nie bede miala przez jakis czas neta... znow bede musiala wystapic z wnioskiem do multimedii o przeniesienie i zamontowac go na tym drugim mieszkaniu... a co ciekawsze to mieszkanie jest kilka krokow dalej gdzie teraz mieszkam wiec w pelni jestem usatysfakcjonowana:-)
postaram sie zagladac do was z telefonu ale to juz nie jest takie proste bo jednak w tel wszystko zmniejszone nie jest takie latwe i o wiele dluzej trwa!

Buuu nikogo nie ma:no:
Ale i tak napiszę:tak: choć sama do siebie że ostatnio zastanawiałam się co sie dzieje z np Karolak...Wojtysiową...Nowamagdak...czy ja coś przegapiłam czy nie było od nich dawno wieści?

Dobranoc:happy2:
Hej ja juz jestem i tez sie zastanawialam co z Monia ze szczecina:)
Moj maly od 21 do polnocy wariowal troche sie posmial i poplakal z 20 minut bo ma takie ataki jak te baki puszcza i brzuszek go boli wtedy. NO ale pozniej to sie postaralm pospal 4 godzinki pozniej znow 4 i potem 3 a teraz znow spi hihi a ja sie wyspalam zjadlam sniadanko i sie wykapac nawet zdarzylam :)

Napiszer wam dla mnie smutna wiadomosc...
dzis przeprowadzam sie znow....
znalazlam nowe mieszkanie wczoraj i jak je obejrzalam to w zupelnosci mi wystarcza... na dodatek jest tansze niz obecne no i stamtad nikt mnie nie wyrzuci! jak sie okazalo wlascicielem mieszkania tego nowego jest facet majacy knajpe wraz z fast foodami w miescie i posiada 4 mieszkania ktore wynajmuje i stamtad nikt mnie nie wyrzuci! wiec nie musze sie martwic ze jakas jeb.... furiatka wleci mi do domu i wyrzuci mnie z wszystkimi ciuchami i z dzieckiem!
ale co jest smutne najbardziej? nie bede miala przez jakis czas neta... znow bede musiala wystapic z wnioskiem do multimedii o przeniesienie i zamontowac go na tym drugim mieszkaniu... a co ciekawsze to mieszkanie jest kilka krokow dalej gdzie teraz mieszkam wiec w pelni jestem usatysfakcjonowana:-)
postaram sie zagladac do was z telefonu ale to juz nie jest takie proste bo jednak w tel wszystko zmniejszone nie jest takie latwe i o wiele dluzej trwa!
NO super przynajmniej ze bedziesz spokojnie sobie mieszkala a necik oby szybko przyszedl bo bez niego smutno my tu na Ciebie czekamy daffi:)

reklama
Haa no skad ja to znam tez jak malego ostatnio przechwalilam to mi dal w kosc i dzis go nzow pochwalilam ciekawe co bedzie wieczorem trzymaj sie Mea lacze sie z Toba w cierpieniu ;)

Do góry