reklama
emwu76
Fanka BB :)
Moze to nie ten watek ale..
Tyle popisalyscie o matach edukacyjnych a Max jeszcze nie mial. Mal karuzele, fotelik, hustawke ale maty cholerka jszcze nie. Polcialam wiec biegi do sklepu ijuz ma :-)
O taka:
Byl wniebowziety. Jutro wkleje filmik z jego radocha :-)
Tyle popisalyscie o matach edukacyjnych a Max jeszcze nie mial. Mal karuzele, fotelik, hustawke ale maty cholerka jszcze nie. Polcialam wiec biegi do sklepu ijuz ma :-)
O taka:
Byl wniebowziety. Jutro wkleje filmik z jego radocha :-)
Załączniki
Ostatnia edycja:
emwu76
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
jak jeszcze raz napisze ze mi dziecko spi jak aniolek to walnijcie mnie od razu w leb !!! mialam tu wlasie taki cyrk ze 2h wyciete z zyciorysu ... mam dosc !!
emwu76
bidula
D
daffodill
Gość
jak jeszcze raz napisze ze mi dziecko spi jak aniolek to walnijcie mnie od razu w leb !!! mialam tu wlasie taki cyrk ze 2h wyciete z zyciorysu ... mam dosc !!
ja mam czesto tak ze gdy tylko wam napisze ze moja mala spi i ja mam chwile czasu... to ona za kazdym razem zaczyna sobie skrzeczec przeciagac sie i sie budzi z nerwami ze wrzeszczy przez moment jakby jej ktos krzywde robil!!! ale ostatnio mam na nia patent... bawimy sie w golasa jak tylko jest zła! rozpinam jej spioszki od dolu wyciagam nozki, chywatm i robi nimi rowerewk tak ze jula podskakuje sobie i mowie do niej "golas golas golas" i bardzo ja to rozsmiesza i mam spokoj... bo takie pol godz zabawy sprawia ze julka lezy grzecznie i sama sie bawi i potem zasypia a czasami od razu pada i zasypia:-)
D
daffodill
Gość
Napiszer wam dla mnie smutna wiadomosc...
dzis przeprowadzam sie znow....
znalazlam nowe mieszkanie wczoraj i jak je obejrzalam to w zupelnosci mi wystarcza... na dodatek jest tansze niz obecne no i stamtad nikt mnie nie wyrzuci! jak sie okazalo wlascicielem mieszkania tego nowego jest facet majacy knajpe wraz z fast foodami w miescie i posiada 4 mieszkania ktore wynajmuje i stamtad nikt mnie nie wyrzuci! wiec nie musze sie martwic ze jakas jeb.... furiatka wleci mi do domu i wyrzuci mnie z wszystkimi ciuchami i z dzieckiem!
ale co jest smutne najbardziej? nie bede miala przez jakis czas neta... znow bede musiala wystapic z wnioskiem do multimedii o przeniesienie i zamontowac go na tym drugim mieszkaniu... a co ciekawsze to mieszkanie jest kilka krokow dalej gdzie teraz mieszkam wiec w pelni jestem usatysfakcjonowana:-)
postaram sie zagladac do was z telefonu ale to juz nie jest takie proste bo jednak w tel wszystko zmniejszone nie jest takie latwe i o wiele dluzej trwa!
znalazlam nowe mieszkanie wczoraj i jak je obejrzalam to w zupelnosci mi wystarcza... na dodatek jest tansze niz obecne no i stamtad nikt mnie nie wyrzuci! jak sie okazalo wlascicielem mieszkania tego nowego jest facet majacy knajpe wraz z fast foodami w miescie i posiada 4 mieszkania ktore wynajmuje i stamtad nikt mnie nie wyrzuci! wiec nie musze sie martwic ze jakas jeb.... furiatka wleci mi do domu i wyrzuci mnie z wszystkimi ciuchami i z dzieckiem!
ale co jest smutne najbardziej? nie bede miala przez jakis czas neta... znow bede musiala wystapic z wnioskiem do multimedii o przeniesienie i zamontowac go na tym drugim mieszkaniu... a co ciekawsze to mieszkanie jest kilka krokow dalej gdzie teraz mieszkam wiec w pelni jestem usatysfakcjonowana:-)
postaram sie zagladac do was z telefonu ale to juz nie jest takie proste bo jednak w tel wszystko zmniejszone nie jest takie latwe i o wiele dluzej trwa!
karnitynka1982
Hej ja juz jestem i tez sie zastanawialam co z Monia ze szczecinaBuuu nikogo nie ma
Ale i tak napiszęchoć sama do siebie że ostatnio zastanawiałam się co sie dzieje z np Karolak...Wojtysiową...Nowamagdak...czy ja coś przegapiłam czy nie było od nich dawno wieści?
Dobranoc![]()
Moj maly od 21 do polnocy wariowal troche sie posmial i poplakal z 20 minut bo ma takie ataki jak te baki puszcza i brzuszek go boli wtedy. NO ale pozniej to sie postaralm pospal 4 godzinki pozniej znow 4 i potem 3 a teraz znow spi hihi a ja sie wyspalam zjadlam sniadanko i sie wykapac nawet zdarzylam
karnitynka1982
NO super przynajmniej ze bedziesz spokojnie sobie mieszkala a necik oby szybko przyszedl bo bez niego smutno my tu na Ciebie czekamy daffiNapiszer wam dla mnie smutna wiadomosc...
reklama
karnitynka1982
Haa no skad ja to znam tez jak malego ostatnio przechwalilam to mi dal w kosc i dzis go nzow pochwalilam ciekawe co bedzie wieczorem trzymaj sie Mea lacze sie z Toba w cierpieniujak jeszcze raz napisze ze mi dziecko spi jak aniolek to walnijcie mnie od razu w leb !!! mialam tu wlasie taki cyrk ze 2h wyciete z zyciorysu ... mam dosc !!