reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dobra pojadłam !!! Ide zabki umyc i spac ....bo matko boska Patryk o 7 juz na nogach lata a ja razem z nim ( bo juz glodna jestem oczywsicie od 6 rano)
Dobranoc lasencje moje kochane !!

reklama
To dobrze, że nie mnie typowałyście choć jak przeczytałam ''kto najwięcej pisze'' to się przeraziłam:D Bo wiem ile mam postów:D Ale dlatego się cieszę, że mnie nie dałyście bo od sierpnia nie będę tak często na forum. Znaczy codziennie, ale wieczorami jak już i to późniejszymi bo robimy centralne w sierpniu, kładziemy panele i inne remontowe sprawy.

Dziś wybraliśmy lampy do pokoju Małej:) Jedna na sufit pszczółkowa i jedna lampka nocna kwiatuszek:)

my narazie nie planujemy pokoju dla dziecka bo nie dysponujemy takowym miejscem ... zrobimy za to sypialnie dla nas z lozeczkiem ... na jakis czas powinno starczyc :) a dziecko swoj okoj dostanie juz w nowym domu mam nadzieje :)

na nasze maleństwo czeka już gotowy pokoik, powoli trzeba zacząć go meblować.

dobranoc grudnióweczki, spokojnej nocy dla Was i dzieciątek :-)

No ja tu przychodze powiedziec dobranoc i rozgonic towarzystwo:rofl2:
Jestem jak najbardzeij za Joasia z tym zamknietym forum, wiec kobietko bierz sie do roboty. :-p

Dajcie spokoj on jakis taki rozrypany.Mowie mu ze sie zle czuje i mi ten brzuch twardnieje a on wyskakuje z pytaniem co on ma zrobic i czy chce jechac do szpitala a ja nie wiem sama co robic a on glupie pytanie zadaje

Karolak od tego posta duzo sie u Ciebie zmienilo, ale z tym mezem to musimy dac na luz, bo oni sa z Marsa a my z Wenus i innymi jezykami gadamy. Facetom trzeba kawe na lawe, bo inaczej ciezko z domyslaniem. Dodatkowo oni mysla bardzo konkretnie, nie ma lania wody. Boli cie brzuch to tabletka, szpital, albo inne rozwiazanie inaczej czuja sie bezradni. Wszystko zaszufladkowane i konkretne.

I tak macie tu niektore zlotych mezow. Moj nie pierze, nie gotuje, posprzata jak juz sie odgadam tak dokladnie, ale i tak go kocham;-)

Dziewczyny a powiedzcie jak u Was z seksem, robicie to tak normalnie jak zawsze czy jakos specjalnie delikatnie?? Bo ja to w ogole jestem jakas przewrazliwiona. I czy macie tak ze po sekseii brzuszek wam bezbolesnie robi sie taki twardszy? I jeszcze czuje po jak by mi sie kosci rozszerzały w miednicy

U nas bez wiekszych zmian za wyjatkiem jednej. Ja tak szybciutko jak przed ciaza mokra sie nie staje. Mysle, ze to wina hormonow, bo z Alkiem bylo podobnie. Nie ma tego zlego, za to gre wstepna mam dluzsza:-p

Super, jak samopoczucie Arabello?

Ja się piszę ma się rozumieć, acz jak widać pojawiam się i znikam, zatem wcale się nie obrażę, jak mnie kiedyś wyrzucicie, pod warunkiem ponownego przygarnięcia kropka :-) bo zamierzam tu z Wami rodzić pomimo mej chwiejności obecnościowej ;-) hehe

Reve, ciebie tez widac zaklecia Emwu przyciagly.
Nie wyglupiaj sie, jestes tu stara forumka i o dostep nie masz sie co martwic.

D O B R A N O C!

JOASIA na prezydenta ;-D
witam z rana..;p
komuś arbuza?
albo mentosa owocowego?
jak się Wam dzień zapowiada?
dzisiaj podobno upały.. ZNOWU.. ;-)

reklama
:tak:I ja dołączam z rana:tak:
Wczoraj wieczorem szybciej sie połozyłam, miałam tak mega napiety brzusz że szok, pępek mi na wierzch wyszedł:-D:-D no a dzisiaj rano znowu wszystko do normy wróciło.

Joanno proszę zatem pisać do moderatora o utworzenie wątku zamknietego:tak:

Do góry