reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Martula masz rację idę spać, znaczy gotować dalej rosół hehehe wyższa konieczność bo innaczej moi głodem przymrą.. A w lodóweczce sałatka kebabowa się chłodzi mhhhmmmm

Ja se dorobiłam jeszcze 2 kanapeczki a co mi tam ,Tylko przy robieniu tych tak mnie naszła ochota na cebuleeeeee ,ze masakra i zapodałam cebule jeszcez w kanapki a co !!! dobrze ze mojego nie ma ,bo kurde o ciomaniu mogłabym zapomiec hahahaha !!!

Reve jutro działam z sałatka i te palcuszki z piersi kurczaka tez zrobie ale na obiad ,a sałatke bede przygryzac all day ahahah

Tymczasem kobietki, rosól się skończył gotować, i ja się kończę powoli - kręgodłub mi zaraz odpadnie i chyba nabędę drogą kupna jakiegoś pajączka, bo zaczynam się garbić hehe
No i placki Joanna też bede robiła, o ile wystarczy sił bo jak wracam z pracy to padam na twarz, a dziś z konieczności gotowałam.. Jutro 32C i upał Aaaaaaaaaaaaa!
Dobrej nocki!

reklama
Do góry