reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
całe szczęście, że my mamy 2 laptopy, bo moje "duże dziecko" też gra od 3 godzin :tak:
Heh, a mojgo mężusia nie ma znowu i nikt mi kompa nie odbiera. Tylko jakoś wcale mnie to nie cieszy...:no: Ckliwa się jakoś zrobiłam. Niestety nie udało nam się znaleźć pracy w jednym mieście i ja teraz siedzę u szwagierki bo tu znalazłam coś na wakacje a on w domku pomaga rodzicom.

A ja przechwaliłam swojego neta i znowu problemy:wściekła/y:normalnie idzie wykitowac:angry:
Co do seksu to my nie udzielamy sie moze zbyt czesto ale nie powiem ze nie mam ochoty:-)staramy sie jednak troche bardziej uwazac z racji na to ze jestem po stracie i strach jest.Mi gin zrobił szlaban gdzies w 6 tyg i nie było nic jakis czas ale potem powiedział ze jesli mnie nie bedzie bolało a mogło dlatego ze było tyłozgiecie macicy,to mozemy ale bez wygłupów:-)

KAROLAK dobrze ze wszystko ok;-)lepiej wiedziec i spac spokojnie:-)a jesli chodzi o meza to mój jest taki sam,jak tylko neta odłaczyli to zajał kompa i jego ulubiona gra Fifa:-Dtezwazam ze to takie troche dziecko:-)no ale to lepsze niz to co kiedys,grał kiedys w piłke w pobliskim klubie ale z racji czestych treningów postawiłam sprawe jasno:-)albo ja albo piłka:tak:i zgadnijcie co wybrał:-D

Laski jak tam chcecie z ta grupa zamknieta ,ale czy ja dokładnie wiem jak to sie robi hahahah :) Moge sprobowac ale czy podołam? bo nie jestem pewna czy tak dokonca wiem jak mam to zrobic ahahhah !!!

reve hahahha masz racje bez tego forum ,zycie juz nigdy nie bedzie takie samo ahhahaha .Taz ja z wami zawsze laski wy moje :)

karolak no jak sie ciesze ze wsio wporzadku ,dobrze ze pojechalas !!!!!

Martuska ja w pierwszej ciayz czułam dokładnie co ty ,a teraz juz jakos tak bardziej spokojnie ,i doswiadczonym okiem

emwu hahah ja takich wygibasow tez juz trzaskac nie moge - dobrze ze oj zadowolony choc z tego co dostaje teraz hahaha

Jezzuuuuuu !!! Ide spac bo i tak juz niewiem co czytam !!!:nerd::nerd::nerd:

Laski jak tam chcecie z ta grupa zamknieta ,ale czy ja dokładnie wiem jak to sie robi hahahah :) Moge sprobowac ale czy podołam? bo nie jestem pewna czy tak dokonca wiem jak mam to zrobic ahahhah !!!

Jezzuuuuuu !!! Ide spac bo i tak juz niewiem co czytam !!!:nerd::nerd::nerd:
Jestem za :)

Dziewczyny idzcie już spać bo nie nadążam czytac ;)a chce isc cos wreszcie zjesc hihihih

u nas dwa kompy to WYZSZA KONIECZNOSC !!! obawiam sie ze przy jednym na dluzsza mete rozwod murowany !!!
u mnie to samo!!!!!!! choc zwykle to wygladało tak :( teraz maz ma zakazane jak przyjezdza bo ten czas jest dla nas a nie na gry ) Ja w naszym pokoju na łożku z laptopem ,a tatus z synkiem u patryka w pokoju albo młuca w pleja fifa ,albo na necie razem w metina czy cos takiego na stacjonarnym !!!!

reklama
Do góry