reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Matko żeby mój tak spał:szok:
Dafi super że ?Julcia już zdrowieje:tak:
A u nas na odwrót:no:
Hania ma kater na całego...co kichnie to gile do kolan:-)
Ale na razie przeźroczyste więc może się to nie rozwinie w nic gorszego:no:
Tomka na razie oszczędziło...
A znów nie za bardzo spał w nocy..tym razem kupsko go wzięło o 3 w nocy...przy okazji obesrał wszytko razem z becikiem:no:
A potem tak wydziwiał...cyca nie chciał nawet do zaśnięcia i w końcu usnał znów na mnie i tak spał do 6 do następnego karmienia:-D
Ale przyznam się że uwielbiam tak z nim spać:zawstydzona/y:

Muszę się pochwalić jaką mam super kuzynkę:-)
Urodziła córeczkę w grudniu i ostatnio chwaliła się na zdjęciach chustą! I jak jej napisałam że super wyglądają to mi odpisała że mi sprezentuje taką bo ma dojścia żeby taniej kupić:-)
Nie odmówię przyjęcia prezentu;-):-)
Mam tylko nadzieję że na coś mi się przyda ta chusta;-)

reklama
Matko żeby mój tak spał:szok:
Dafi super że ?Julcia już zdrowieje:tak:
A u nas na odwrót:no:
Hania ma kater na całego...co kichnie to gile do kolan:-)
Ale na razie przeźroczyste więc może się to nie rozwinie w nic gorszego:no:
Tomka na razie oszczędziło...
A znów nie za bardzo spał w nocy..tym razem kupsko go wzięło o 3 w nocy...przy okazji obesrał wszytko razem z becikiem:no:
A potem tak wydziwiał...cyca nie chciał nawet do zaśnięcia i w końcu usnał znów na mnie i tak spał do 6 do następnego karmienia:-D
Ale przyznam się że uwielbiam tak z nim spać:zawstydzona/y:

Urodziła córeczkę w grudniu i ostatnio chwaliła się na zdjęciach chustą! I jak jej napisałam że super wyglądają to mi odpisała że mi sprezentuje taką bo ma dojścia żeby taniej kupić:-)

jula tez miala przezroczyste ktore zaczely gestniec i zażółcać sie niestety ale oby hani oszczedzilo!
a kuzynka super ja mam taka bratowa... odda mi swoja bo ona ani razu nie uzyla jej ze swoim synkiem:-)

Ojeju moj wilczek wczoraj nie spal do polnocy i plakal strasznie sie prezyl i smierdzace baki puszczal on to chyba ma problemy z kupka ale pozniej spal 4 godziny i znow 4 i 2 to sie mama wyspala dzis od rana juz tez nie spi co chwilke jest mu dobrze albo placze wlasnie przy puszczaniu bakow chyba ma to zatwardzenie ale kupy wali normalne i poje go ta herbatka po troszku bo duzo nie da mu sie wcisnac albo on ma kolke ja juz sama nie wiem hehe

Zostawilam go na 5 minut i wyskoczylam smieci wyrzucic bo juz smierdzialo mi to a on spal mjuz nie bede wysypiska robila:) Pranko zrobione ziemniaki obrane rybka sie odmraza i szpinak znalazlam w zamrazalce to zrobie tylko jak hmm no i w sumie posprzatalam wczoraj tylko mi lazienka zostala jak maly zasnie to to zrobie a jak nie to na jutro odloze a co mi tam:) Ooo i wlasnie wstawilam pranie z mata bo kupilam uzywana z neta tiny love za 60 zl a nowa 260 zl jakos kosztuje wiec maly moze miec po kims wyglada jak nowa ale lepiej wypiore w jego proszku i od jutra go ukladam hihi

Teraz moj szkrab lezy w lozeczku hihi w sumie jak nie placze ani sie nie wkurzam to go tak zostawiam zeby sam sie nauczyl ze soba przebywac no ale jak juz skrzeczy to go biore zawsze to choc troszke czasu zeby cos zrobic a na rekach nosic ciagle to plecy wysiadaja bo juz i tak mnie bola jak placze bidulek to go nosze bo to go uspokaja. Poza tym u nas tyle sniegu ze ledwo do msietnika doszlam normalnie zaspy do kolan jakbym chciala isc na spacer nawet jakbym mogla to bym nie wyjechala wozkiem nigdzie hehe kiedy ta zima sie skonczy grrrr

ja ciagle sie nad chusta zastanawiam i nie wiem co zrobic ... kupic - nie kupic ...

kurcze od 2-3 dni ucze mala samodzielnego zasypiania ... narazie w dzien bo wieczorkiem to ona sie strasznie tuli do mnie i zal mi ja sama zostawiac !! ale widze ze przysypia juz wiec moze sie uda :)

Hm... a mój skarb miał wczoraj pierwszą kolkę łosz jessssu jak ja to przeżyłam. Jak tylko zadzwoniłam do męża i mu powiedziałam o tym to jakie były jego pierwsze słowa??? "W poniedziałek kupujemy infacol i butelkę drbrown" a co! poinformowany jest:) cały czas mu dupsko truje:)przeszło mu jak włożyłam mu termomentr w dupke i się wykupkał a całą kolka trwała około 2 godz.
Zrobiłam mu mleko pół na pół tzn Bebiko i NAN i co? spał najpierw 5 a potem 6 godzin!!!! Chyba ten NAN mu nie służy jednak i wrócimy do Bebiko

reklama
Do góry