reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Karnitynko - jak Max mial 5 tyg to do karuzeli juz gadal i parzyl na kazda zabaweczke na niej wiszaca. Mysle ze w 4 tyg to spokojnie zacznie sie karuzelka interesowac.

Asia - Max wali kupsko raz na dwa dni i tez zawsze o 12 w poludnie podczas jedzenia. Z ta roznica ,ze jak zacznie tak pchac to kupsko to sie caly mlkiem zaleje bo ma cofke.

reklama
mój Antoś tez wali kupke i je jednoczesnie:) potrafi wypic 120ml mleczka, czy to nie za duzo na 17dniowe dziecko? a rosnie jak na drozdzach,pulasy mu sie robia tak duze ze nie dlugo uszek mu nie bedzie widac:))) moj bulaj:)
karnitynka moj maly tez juz wodzi oczkami za zwierzatkami z karuzeli i tak smiesznie wyglada bo otwiera usta jak by zdziwiony jakis byl:)))
Oja niezle moj to ani razu jeszcze nie pociagnal 120 najwiecej zjada 100 ml a je co 2 godziny w dzien a w nocy co 3:) To pewnie zalezy od dzieciaczka kazdy wcina inaczej hehe

Laseczki a powiedzcie mi od kiedy mozna maluszka na macie edukacyjnej ukladac i kiedy zwraca uwage na karuzelke bo moj juz wodzi oczkami bo dzis widzialam jak za malpka wodzil jak ja przesuwalam i na mnie tez sie patrzy i kreci glowka a dzis jak go polozylam na brzuchu to sie podniosl raz na raczkach tak leciutko:)

Ja kupilam Fifolowi mate pod choinke mial troche ponad miesiac i byl od poczatku nia zachwycony !:tak::tak:
a ze zywe kolory ma to miał na co patrzec ahahah !
teraz kocha swoja hustawke z karuzelka:)

Karnitynko - jak Max mial 5 tyg to do karuzeli juz gadal i parzyl na kazda zabaweczke na niej wiszaca. Mysle ze w 4 tyg to spokojnie zacznie sie karuzelka interesowac.

Asia - Max wali kupsko raz na dwa dni i tez zawsze o 12 w poludnie podczas jedzenia. Z ta roznica ,ze jak zacznie tak pchac to kupsko to sie caly mlkiem zaleje bo ma cofke.
NO to musze wymienic lozeczka bo poki co jestesmy na dole bo za zimno na gorze nie umiem zapanowac nad temperatura hehe a na dole mam lozeczko turystyczne i nie mozna do niego karuzeli przyczepic a u gory lozeczko zwykle z karuzela wlasnie sliczniutka szkoda zeby sie marnowala tylko jak ja to zrobie hehe

NO to musze wymienic lozeczka bo poki co jestesmy na dole bo za zimno na gorze nie umiem zapanowac nad temperatura hehe a na dole mam lozeczko turystyczne i nie mozna do niego karuzeli przyczepic a u gory lozeczko zwykle z karuzela wlasnie sliczniutka szkoda zeby sie marnowala tylko jak ja to zrobie hehe

A w tym turystycznym na dole to wez ladna kolorowa tasiemke od barierki do barierki i poprzywiazuj do nie jakies miski albo nawet jakies wycinanki z kolorowych papierkow. Zobaczysz jak mu sie spodoba :).

My na bialej scianie w sypialni mamy trzy czarno biale obrazki. Sa w czarnych ramach i przedstawiaja zachmurzone niebo. Zwykle czarno szarne chmury i ciemne morze. Ramy sa kwadratowe. Mamy te obrazki nad glowami. Jak Maxa biore na wprost siebie na kolana to az sie krztusi tak sie do tych obrazkow smieja. N aprzewijaku lezac tez glowe odwraca w strone sciany. I widze wyraznie ze patrzy na te obrazki bo oczy skacza od jednego do drugiego :). I smieje sie jak wariat !!:-).
Nawet ja ma kiepski humor to idziemy do sypialni i staje z nim na wprost obrazkow. Odrazu usmiech.
Normalnie nie wiem co w tych obrazkach jest. Ani to ladne, ani kolorowe ani interesujace. A on je kocha.
Moze jutro nagram filmik to wam pokaze

Emwu - moj tez obcina wszystkie sciany i obrazki ,i tez glowe wykreca aby chociaz chwile popatrzec na obrazki a jak do nich gada!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie tak do mnie nie pogada jak do obrazkow :-D

Ohhhh moj bak wstał ! Zapodam mu bobotic co by sie nie darł wieczorem !;-)

reklama
Do góry