reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
No normlanie az mi sie łoczeta moje załzawiły ! Ale sie ciesze ze chociaz troszke ci pomogłam ! NIe ma ze boli synowa moja rodziłas nie !!!
A tak na powaznie az mi sie miło na serduszku zrobiło :) Azzz ty moja !!!!!

no ja pisze prawde....:-) tyle dobrego co mi napisalas a juz czasem takimi tekstami trzaskalas ze w biolach sie smialam :-) podnosilas mocno na duchu:-) no a pewnie sama juzkiedys spotkalas sie z tym ze milo jest gdy ktos sie troszczy cieplym slowem w ciezkich chwilach dla ciebie! doradzam kazdemu miec takich znajomych! bo ja poznalam was w sierpniu a odwazylam sie napisac i tak pozniej i mam z wami wiekszy kontakt.... rozmawiamy codziennie jestem z wami bardzo zrzyta ze nie wyobrazam sobie dnia bez was a moje kolezanki od lat nawet te od dziecka tak sie nie troszcza i nie interesuja!

teraz sie zastanawiam jak ksiedza przekonac zeby sie zgodzil na chrzciny po zwyklej mszy a nie na specjalnej raz w miesiacu !!!

to u was tak jest? u mnie sama wybieram date i godz. i jak nie chce nie musi to byc na mszy. dlatego my chcemy w sobote 6 marca o 15:00. 15min i po chrzicnach! tak samo moj chrzesniak mial w sierpniu:-)

hehe ja juz babcie zamowilam na 3 dni na ten tydzien przed 14 lutego :) we wtorek ide do kosmetyczki /paznokcie, depilacja, brwii - wyzsza koniecznosc!!/ w srode ide do gina /mija magiczne 6 tygodni!!!!!!!/ a w piatek do fryzjera /moje wlosy wolaja o pomste do nieba!!/ a wszystko to z uwagi na wielka impreze przypadajaca na 14 lutego - 40 lat po slubie moich rodzicow :)

No to sie nam mea odstawi !!!!!!!!Toz to laska bedzie ze ho ho !

A ja zamowiłam sobie wczoraj na allegro zele uv ,pilniki ,cleanery ,primery ,blendery i reszte szajsu i jak tylko mi przyjdzie i moj ksieciuniu udajacy w dalszym ciagu ze spi pozwoli mi to se pierdzielne tipsy bo moje paznokcie wołaja o pomste do nieba po ciazy ! A ze kilka lat temu robiłąm paznokietki to mam cały potrzebny zestaw z lampom ! Tyle ze musialm braki uzupelnic bo mi sie pokonczylo kilka rzeczy !I tez se walne tipsa a co ! ....no i za jakies 2 tyg trzeba bedzie juz odrost robic !Ale najpierw niech moj stary przyjedzie i kase przywiezie ahhaha !

no ja pisze prawde....:-) tyle dobrego co mi napisalas a juz czasem takimi tekstami trzaskalas ze w biolach sie smialam :-) podnosilas mocno na duchu:-) no a pewnie sama juzkiedys spotkalas sie z tym ze milo jest gdy ktos sie troszczy cieplym slowem w ciezkich chwilach dla ciebie! doradzam kazdemu miec takich znajomych! bo ja poznalam was w sierpniu a odwazylam sie napisac i tak pozniej i mam z wami wiekszy kontakt.... rozmawiamy codziennie jestem z wami bardzo zrzyta ze nie wyobrazam sobie dnia bez was a moje kolezanki od lat nawet te od dziecka tak sie nie troszcza i nie interesuja!

Masz racje ja tez sie przejechalm nie raz na kumpelach ktore znam dobrych kilka lat ,jak dziecko bylo odchowane to fajnie bylo przyjechac i zrobic sobie stancje u mnie co wieczor na przesiadywanie ,ale jak juz zaciazylam i nie bylam w stanie siedziec po nocach ,palic fajki i gadac o glupotach to sie pourywaly znajomosci ...zostaly mi tylko moze 3 kolezanki ale na nich moge polegac mimo wszystko .Nie spotykamy sie codzinnie jak kiedys ale jak juz sie spotkamy nie czuc ze sie oddalilysmy od siebie itp ...
NO i mam Was ! Ja juz kiedys pisalam ze ja chybam uzalezniona od was ahhaha :)
to u was tak jest? u mnie sama wybieram date i godz. i jak nie chce nie musi to byc na mszy. dlatego my chcemy w sobote 6 marca o 15:00. 15min i po chrzicnach! tak samo moj chrzesniak mial w sierpniu:-)

u nas tez tak jest !Ale nagadac sie proboszcz musi najpierw hahah !

No to sie nam mea odstawi !!!!!!!!Toz to laska bedzie ze ho ho !

A ja zamowiłam sobie wczoraj na allegro zele uv ,pilniki ,cleanery ,primery ,blendery i reszte szajsu i jak tylko mi przyjdzie i moj ksieciuniu udajacy w dalszym ciagu ze spi pozwoli mi to se pierdzielne tipsy bo moje paznokcie wołaja o pomste do nieba po ciazy ! A ze kilka lat temu robiłąm paznokietki to mam cały potrzebny zestaw z lampom ! Tyle ze musialm braki uzupelnic bo mi sie pokonczylo kilka rzeczy !I tez se walne tipsa a co ! ....no i za jakies 2 tyg trzeba bedzie juz odrost robic !Ale najpierw niech moj stary przyjedzie i kase przywiezie ahhaha !

a ja wlasnie na odwrot w ciazy mi wlosy wypadaly paznokcie sie psuly a teraz po jest odmiana :-) wlosy mocne i zdrowsze... a paznokcie twarde i nie rozdwajajace sie!

NO to przechwalilam mojego szkraba kurna w nocy jakos spal bo 4 potem 3 potem 2 i znow 2 chociaz te ostatnie 2 bylam na czujce bo sie wiercil i stekal baki puszczal kupala chcial wycisnac ale sie wyspalam za to od 7 on nie zasnal wcale dopiero teraz po karmieniu cudem go uspilam i tak na czujce spi hehe co za wilczek sprytny no mam nadzieje ze pospi z godzinke bo mama musi odpoczac ale lezal troche w lozeczku polozylam mu malpke to sie na nia gapil 20 minut potem ja zaczepial potem przeszedl do boksowania a na koniec chcial ja zjesc i jak sie okazalo ze sie nie da to byl ryk hehe no nic w sumie zdarzylam odkurzyc i kuchnie wymyc zjesc cos pranie zrobic glowe umyc a to wszystko w przerwach jak lezal w lozeczku i mu sie nie nudzilo chwilowo hihi nie ma co chyba juz spioch mu sie wylaczyl.

reklama
MOj maly jednak nie lubi wody albo mu za duzo jej wcisnelam bo cala ulal a mleka skubaniec nigdy nie ulewa hihi to dalam mu pozniej herbatki ale tylko 30 ml bo wody jak zaciagnal to od razu 60 taki glodny byl a matka woda go karmi to mnie oplul a pozniej ulal co bedzie sobie miejsce w brzuchu marnowal:D

Do góry