reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
No normlanie az mi sie łoczeta moje załzawiły ! Ale sie ciesze ze chociaz troszke ci pomogłam ! NIe ma ze boli synowa moja rodziłas nie !!!
A tak na powaznie az mi sie miło na serduszku zrobiło :) Azzz ty moja !!!!!

no ja pisze prawde....:-) tyle dobrego co mi napisalas a juz czasem takimi tekstami trzaskalas ze w biolach sie smialam :-) podnosilas mocno na duchu:-) no a pewnie sama juzkiedys spotkalas sie z tym ze milo jest gdy ktos sie troszczy cieplym slowem w ciezkich chwilach dla ciebie! doradzam kazdemu miec takich znajomych! bo ja poznalam was w sierpniu a odwazylam sie napisac i tak pozniej i mam z wami wiekszy kontakt.... rozmawiamy codziennie jestem z wami bardzo zrzyta ze nie wyobrazam sobie dnia bez was a moje kolezanki od lat nawet te od dziecka tak sie nie troszcza i nie interesuja!

teraz sie zastanawiam jak ksiedza przekonac zeby sie zgodzil na chrzciny po zwyklej mszy a nie na specjalnej raz w miesiacu !!!

to u was tak jest? u mnie sama wybieram date i godz. i jak nie chce nie musi to byc na mszy. dlatego my chcemy w sobote 6 marca o 15:00. 15min i po chrzicnach! tak samo moj chrzesniak mial w sierpniu:-)

hehe ja juz babcie zamowilam na 3 dni na ten tydzien przed 14 lutego :) we wtorek ide do kosmetyczki /paznokcie, depilacja, brwii - wyzsza koniecznosc!!/ w srode ide do gina /mija magiczne 6 tygodni!!!!!!!/ a w piatek do fryzjera /moje wlosy wolaja o pomste do nieba!!/ a wszystko to z uwagi na wielka impreze przypadajaca na 14 lutego - 40 lat po slubie moich rodzicow :)

No to sie nam mea odstawi !!!!!!!!Toz to laska bedzie ze ho ho !

A ja zamowiłam sobie wczoraj na allegro zele uv ,pilniki ,cleanery ,primery ,blendery i reszte szajsu i jak tylko mi przyjdzie i moj ksieciuniu udajacy w dalszym ciagu ze spi pozwoli mi to se pierdzielne tipsy bo moje paznokcie wołaja o pomste do nieba po ciazy ! A ze kilka lat temu robiłąm paznokietki to mam cały potrzebny zestaw z lampom ! Tyle ze musialm braki uzupelnic bo mi sie pokonczylo kilka rzeczy !I tez se walne tipsa a co ! ....no i za jakies 2 tyg trzeba bedzie juz odrost robic !Ale najpierw niech moj stary przyjedzie i kase przywiezie ahhaha !

no ja pisze prawde....:-) tyle dobrego co mi napisalas a juz czasem takimi tekstami trzaskalas ze w biolach sie smialam :-) podnosilas mocno na duchu:-) no a pewnie sama juzkiedys spotkalas sie z tym ze milo jest gdy ktos sie troszczy cieplym slowem w ciezkich chwilach dla ciebie! doradzam kazdemu miec takich znajomych! bo ja poznalam was w sierpniu a odwazylam sie napisac i tak pozniej i mam z wami wiekszy kontakt.... rozmawiamy codziennie jestem z wami bardzo zrzyta ze nie wyobrazam sobie dnia bez was a moje kolezanki od lat nawet te od dziecka tak sie nie troszcza i nie interesuja!

Masz racje ja tez sie przejechalm nie raz na kumpelach ktore znam dobrych kilka lat ,jak dziecko bylo odchowane to fajnie bylo przyjechac i zrobic sobie stancje u mnie co wieczor na przesiadywanie ,ale jak juz zaciazylam i nie bylam w stanie siedziec po nocach ,palic fajki i gadac o glupotach to sie pourywaly znajomosci ...zostaly mi tylko moze 3 kolezanki ale na nich moge polegac mimo wszystko .Nie spotykamy sie codzinnie jak kiedys ale jak juz sie spotkamy nie czuc ze sie oddalilysmy od siebie itp ...
NO i mam Was ! Ja juz kiedys pisalam ze ja chybam uzalezniona od was ahhaha :)
to u was tak jest? u mnie sama wybieram date i godz. i jak nie chce nie musi to byc na mszy. dlatego my chcemy w sobote 6 marca o 15:00. 15min i po chrzicnach! tak samo moj chrzesniak mial w sierpniu:-)

u nas tez tak jest !Ale nagadac sie proboszcz musi najpierw hahah !

No to sie nam mea odstawi !!!!!!!!Toz to laska bedzie ze ho ho !

A ja zamowiłam sobie wczoraj na allegro zele uv ,pilniki ,cleanery ,primery ,blendery i reszte szajsu i jak tylko mi przyjdzie i moj ksieciuniu udajacy w dalszym ciagu ze spi pozwoli mi to se pierdzielne tipsy bo moje paznokcie wołaja o pomste do nieba po ciazy ! A ze kilka lat temu robiłąm paznokietki to mam cały potrzebny zestaw z lampom ! Tyle ze musialm braki uzupelnic bo mi sie pokonczylo kilka rzeczy !I tez se walne tipsa a co ! ....no i za jakies 2 tyg trzeba bedzie juz odrost robic !Ale najpierw niech moj stary przyjedzie i kase przywiezie ahhaha !

a ja wlasnie na odwrot w ciazy mi wlosy wypadaly paznokcie sie psuly a teraz po jest odmiana :-) wlosy mocne i zdrowsze... a paznokcie twarde i nie rozdwajajace sie!

NO to przechwalilam mojego szkraba kurna w nocy jakos spal bo 4 potem 3 potem 2 i znow 2 chociaz te ostatnie 2 bylam na czujce bo sie wiercil i stekal baki puszczal kupala chcial wycisnac ale sie wyspalam za to od 7 on nie zasnal wcale dopiero teraz po karmieniu cudem go uspilam i tak na czujce spi hehe co za wilczek sprytny no mam nadzieje ze pospi z godzinke bo mama musi odpoczac ale lezal troche w lozeczku polozylam mu malpke to sie na nia gapil 20 minut potem ja zaczepial potem przeszedl do boksowania a na koniec chcial ja zjesc i jak sie okazalo ze sie nie da to byl ryk hehe no nic w sumie zdarzylam odkurzyc i kuchnie wymyc zjesc cos pranie zrobic glowe umyc a to wszystko w przerwach jak lezal w lozeczku i mu sie nie nudzilo chwilowo hihi nie ma co chyba juz spioch mu sie wylaczyl.

reklama
MOj maly jednak nie lubi wody albo mu za duzo jej wcisnelam bo cala ulal a mleka skubaniec nigdy nie ulewa hihi to dalam mu pozniej herbatki ale tylko 30 ml bo wody jak zaciagnal to od razu 60 taki glodny byl a matka woda go karmi to mnie oplul a pozniej ulal co bedzie sobie miejsce w brzuchu marnowal:D

Do góry