reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Jeju ja tez bym gdzies wyszla ale ja to zupelnie uziemiona nawet nie moge isc smieci wyrzucic kurna a malego kupki zaczynaja juz smierdziec takim mlekiem no nic zrobie wysypisko na tarasie bo wyjscie to gdzies za tydzien dopiero jak ktos mi tu przyjdzie malego popilnowac zebym zakupy zrobila ehh ale pocieszam sie ze to tylko chwilowe bo pozniej bedzie mozna juz na spacerki wychodzic ja dopiero za 2 tyg moge werandowanie zaczac przez ta chorobe malego o ile bedzie znosna temperatura a to trzeba juz bedzie jechac do ortopedy i na szczepienia i to dupa znow bo ani werandowania ani spacerow to znow okrywac bede musiala bo maly nie bedzie jeszcze przyzwyczajony ale niech no wiosna przyjdzie to spacerki sie zaczna i koniec z siedzeniem w domu:)

reklama
Mi w sumie sie wlosy poprawily ale co z tego jak mam odrost na pol glowy a nie ma mi kto zrobic wlosow nawet farbe kupilam ale tesciowa nie zdarzyla mi zrobic bo trafilismy do szpitala do fryzjera to ja nie wiem kiedy pojde moze jak moja mama przyjedzie no bo na powrot mojego to juz na bank musze sie zrobic jakos a tak w ogole to ja nigdy w zyciu nie bylam u fryzjera wiec to bedzie moj debiut haha

MOj maly jednak nie lubi wody albo mu za duzo jej wcisnelam bo cala ulal a mleka skubaniec nigdy nie ulewa hihi to dalam mu pozniej herbatki ale tylko 30 ml bo wody jak zaciagnal to od razu 60 taki glodny byl a matka woda go karmi to mnie oplul a pozniej ulal co bedzie sobie miejsce w brzuchu marnowal:D

NO moj tez za bardzo nie chce pic ,jak poczuje tylko ze cos jest nie tak to pluje i tyle ,ale walczymy ! Wzielam sie na sposob ,dałąm mu rumiankowa herbatke z hippa i poslodzilam troche to jakos sie nam udalo wypic 60 na 2 razy po 30 ml.
A tak to on tez tylko mleko i tyle.To se wez pomysl co my bedziemy mialy jak sie bedzie wprowadzac nowe pokarmy jak oni tylko tak na mleko ahahah !
:baffled::baffled:

Jeju ja tez bym gdzies wyszla ale ja to zupelnie uziemiona nawet nie moge isc smieci wyrzucic kurna a malego kupki zaczynaja juz smierdziec takim mlekiem no nic zrobie wysypisko na tarasie bo wyjscie to gdzies za tydzien dopiero jak ktos mi tu przyjdzie malego popilnowac zebym zakupy zrobila ehh ale pocieszam sie ze to tylko chwilowe bo pozniej bedzie mozna juz na spacerki wychodzic ja dopiero za 2 tyg moge werandowanie zaczac przez ta chorobe malego o ile bedzie znosna temperatura a to trzeba juz bedzie jechac do ortopedy i na szczepienia i to dupa znow bo ani werandowania ani spacerow to znow okrywac bede musiala bo maly nie bedzie jeszcze przyzwyczajony ale niech no wiosna przyjdzie to spacerki sie zaczna i koniec z siedzeniem w domu:)

NO ja cie wogole podziwiam ! Tyle czasu sama z maluszkiem w domu bez wyjscia zadnego :baffled: ja to chyba bym zwariowala ! Dobrze ze chociaz masz amlego to se pogadac do niego mozesz! ;-)

Mi w sumie sie wlosy poprawily ale co z tego jak mam odrost na pol glowy a nie ma mi kto zrobic wlosow nawet farbe kupilam ale tesciowa nie zdarzyla mi zrobic bo trafilismy do szpitala do fryzjera to ja nie wiem kiedy pojde moze jak moja mama przyjedzie no bo na powrot mojego to juz na bank musze sie zrobic jakos a tak w ogole to ja nigdy w zyciu nie bylam u fryzjera wiec to bedzie moj debiut haha

O tez ty ! Takie masz piekne dlugie wlosy i ani razu u fryza? Łooo matko !
A odrosta nie widac na zdjeciach z maluszkiem ! !!!!

NO moj tez za bardzo nie chce pic ,jak poczuje tylko ze cos jest nie tak to pluje i tyle ,ale walczymy ! Wzielam sie na sposob ,dałąm mu rumiankowa herbatke z hippa i poslodzilam troche to jakos sie nam udalo wypic 60 na 2 razy po 30 ml.
A tak to on tez tylko mleko i tyle.To se wez pomysl co my bedziemy mialy jak sie bedzie wprowadzac nowe pokarmy jak oni tylko tak na mleko ahahah !
:baffled::baffled:
Ojeju nawet o tym nie myslalam jeszcze bedzie pewnie wszystko ladowalo na nas albo na scianie hhihi no chyba ze glodomory sie rozkreca:)))

Moj sie zdecydowal wstac ! Zjadl 140 ml i spi dalej ,nawet nie mialam kiedy mu zaplikowac bobtiku bo zasnol przy flaszce ! :dry::dry:
Ciekawam jak on sobie noc wyobraza!!!!! OOO nie ok 17 bede go budzic jak sie sam nie obudzi bo nie mam zamiaru zas sluchac jak se gada w lozku do 12 w nocy !:baffled:
Lubie jak gada wprost kocham ale nie o tej porze !:errr:

Dziewczyny czy wasze dzieci tez jedza i wala kupe w tym samym czasie :confused:
No bo moj wlansie tak raz dziennie ma ! :rolleyes2:
A ja sie zastanawiam jak tak mozna tu polykac a tam cisnac w jednym czasie ( ja chyba bym sie zaszportała) :oo:

NO ja cie wogole podziwiam ! Tyle czasu sama z maluszkiem w domu bez wyjscia zadnego :baffled: ja to chyba bym zwariowala ! Dobrze ze chociaz masz amlego to se pogadac do niego mozesz! ;-)

O tez ty ! Takie masz piekne dlugie wlosy i ani razu u fryza? Łooo matko !
A odrosta nie widac na zdjeciach z maluszkiem ! !!!!
Ehh bylam juz na dworzu ale to ciagle w niemilych okolicznosciach ja bym sobie na spacerek z malym wyszla ale coz zima szybko zleci i nie wroca juz te chwile ze nie mozna isc na spacer z dzieckiem:)))
Odrostu nie widac bo moze jakies takie swiatlo padalo bo mam sciany ciemnopomaranczowe hihi u fryzjera serio nigdy nie bylam siostra mi wlosy podcinala i farbe kladla ale teraz to przed przyjazdem T to pojde i niech mi ladnie wlosy na koncach pocieniuje albo jakos przytnie i zrobie sobie jeszcze paznokcie a co krotkie bo krotkie ale ladne beda :DDD

Moj sie zdecydowal wstac ! Zjadl 140 ml i spi dalej ,nawet nie mialam kiedy mu zaplikowac bobtiku bo zasnol przy flaszce ! :dry::dry:
Ciekawam jak on sobie noc wyobraza!!!!! OOO nie ok 17 bede go budzic jak sie sam nie obudzi bo nie mam zamiaru zas sluchac jak se gada w lozku do 12 w nocy !:baffled:
Lubie jak gada wprost kocham ale nie o tej porze !:errr:

Dziewczyny czy wasze dzieci tez jedza i wala kupe w tym samym czasie :confused:
No bo moj wlansie tak raz dziennie ma ! :rolleyes2:
A ja sie zastanawiam jak tak mozna tu polykac a tam cisnac w jednym czasie ( ja chyba bym sie zaszportała) :oo:
Hehe dobre moj maly tak robil na poczatku prawie za kazdym razem a teraz tylko baki wali a kupe raz gora dwa razy dziennie ale taka wielka ze cale jajka ma zasrane ale od razu wola ze cos nie tak dzis np go przewinelam a za 20 minut ryk nie wiedzialam o co chodzi to juz w ostatecznosci sprawdzilam pampka a tam taka niespodzianka wielka:D

Laseczki a powiedzcie mi od kiedy mozna maluszka na macie edukacyjnej ukladac i kiedy zwraca uwage na karuzelke bo moj juz wodzi oczkami bo dzis widzialam jak za malpka wodzil jak ja przesuwalam i na mnie tez sie patrzy i kreci glowka a dzis jak go polozylam na brzuchu to sie podniosl raz na raczkach tak leciutko:)

reklama
mój Antoś tez wali kupke i je jednoczesnie:) potrafi wypic 120ml mleczka, czy to nie za duzo na 17dniowe dziecko? a rosnie jak na drozdzach,pulasy mu sie robia tak duze ze nie dlugo uszek mu nie bedzie widac:))) moj bulaj:)
karnitynka moj maly tez juz wodzi oczkami za zwierzatkami z karuzeli i tak smiesznie wyglada bo otwiera usta jak by zdziwiony jakis byl:)))

Do góry