reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
a za co jesli mozna zapytac ??
zalozylam jedno konto i nie przeczytalam regulaminu i wstawilam adres strony zeby oddawac glosy na zdjecie i mnie zabanowali, potem zalozylam drugie konto i dostalam bana za kopie uzytkownika:(:zawstydzona/y:

Na razie uśmiecha się bezgłośnie i zaczyna gruchać a czkawka jest na porządku dziennym.
u was tez dzieciaczki tak czesto czkaja?? bo juz sie martwilam...:sorry2:a zapomnialam zapytac poloznej

Oja niezle moj to ani razu jeszcze nie pociagnal 120 najwiecej zjada 100 ml a je co 2 godziny w dzien a w nocy co 3:) To pewnie zalezy od dzieciaczka kazdy wcina inaczej hehe
KARNITYNKO- zazdroszcze regularnego karmionka!:tak:
i wstawiam fotki mojego olka, pochwale sie Wam, bo nie wiem czemu suwaczek nie chce mi sei zaladowac:wściekła/y:

Załączniki

• P1020390.jpg
    P1020390.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 28
  • P1020478.jpg
    P1020478.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 27
  • P1020476.jpg
    P1020476.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 32
  • P1020338.jpg
    P1020338.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 39
  • P1020355.jpg
    P1020355.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 33
Nie no ja nie wyrobie tyle mamy podobieństw a jeszcze zauważyłam na zdjęciu, że nawet pilota od tv mamy identycznego:)

Co do czkawki mój Aleks nawet w brzuszku miał często i teraz czasami

duzo w tym prawdy ...
Głowna przyczyna zakazen drog moczowych u takich małych dzieci jest Escherichia coli, czyli pałeczka okrężnicy która bytuje w naszych jelitakach. Wiec jesli kupka zapaprze pipkę to zapaelnie gotowe. U dziewczynek letwiej do tego dochodzi bo maja o wiele krotsza cewke moczowa niz chłopcy. Ale generalnie jest to bardzo czesta przypadłość takich maluchow. Wiec jesli taki babel ma goraczke to czesto jest to objaw zakazenia drog moczowych, ale bardzo latwo da sie to wyleczyc antybiotykiem.

Witaj:-)

oby stawy byly wporzadku przy kolejnej wizycie... fajna data chrztu:-)
my najprawdopodobniej w moje urodziny czyli 6 marca:-)

Ja tez chcialabym chcrzcic na wiosne ale tez chcialabym zeby chrzestnym zostal moj brat:tak:on nie przyjedzie wczesniej niz we wakacje i chyba poczekamy na niego,choc wolalabym ochrzcic go wczesniej.

hej dziewczynki:) chyba powoli wracam do życia:) te ostatnie 2tyg byly dla mnie masakra! ale na szczescie juz jest wszystko ok i z dnia na dzien coraz lepiej sie czuje psychicznie. mysle ze juz bede tu z wami i nie bede uciekac w samotnosc. Jeszcze raz chcialam wam podziekowac za to ze bylyscie ze mna na porodowce i potem jak mialam watpliwosci ze doradzalyscie...wasza obecnosc bardzo mi pomogla. DZIĘKUJĘ!!!

Najwazniejsze ze jest lepiej;-)fajnie ze wrocilas:-)

Mea u Ciebie juz 6 tyg minelo??? to czyzbym ja miala w tym tyg byc u gina?? heheh ale zakrecona jestem!!!!

Napewno jeszcze nie:no:mi jutro mija 6:tak:no ale pojde do gina dopiero po @:tak:

Dziewczyny czy wasze dzieci tez jedza i wala kupe w tym samym czasie :confused:
No bo moj wlansie tak raz dziennie ma ! :rolleyes2:
A ja sie zastanawiam jak tak mozna tu polykac a tam cisnac w jednym czasie ( ja chyba bym sie zaszportała) :oo:

U mnie jest tak samo:tak:zazwyczaj jest kupal podczas posilku:-D

Aaaa już wszystko rozumiem ;-) A nie orientujesz się może czy przy karmieniu piersią można częściej niż co 2h bo jak Maciejka płacze to nie mam sumienia go tak męczyć i karmię go na żądanie :-p

Karmiac piersia karmi sie na żądanie:tak:

A my dzis bylismy na pierwszym spacerku:-)maly ladnie spal al niezbyt dlugo:no:jakos ostatnio malo spi:-(nie wiem co z nim:confused:

KASIUCH musisz wkleic link w sygnature,masz ja u siebie na profilu.

Kopciuszku pierwszy spacerek dzis zaliczylas?? Powiedz mi ile wczesniej werandowalas i po ile minut bo ja dopiero za tydzien najwczesniej moge werandowac po tej chorobie i nie wiem jak sie do tego zabrac:)

Kopciuszku pierwszy spacerek dzis zaliczylas?? Powiedz mi ile wczesniej werandowalas i po ile minut bo ja dopiero za tydzien najwczesniej moge werandowac po tej chorobie i nie wiem jak sie do tego zabrac:)

Powiem ci ze mialam werandowanie dwa razy:tak:polozna dzis byla i powiedziala ze smialo mozemy dzis isc na 15 minutek:tak:u mnie dzis bylo +2 stopnie:-):tak:

reklama
Do góry