reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
mój też tak udaje, od godziny... :-D

muszę się gdzieś dziś wyrwać bo oszaleję, potrzeba mi odrobiny jakiejś rozrywki :-D Daniel zostanie z babcią a mama sobie pójdzie pewnie do fryzjera (choć jeszcze nie wiem co będę robić z włosami, ale mam jakąś chcicę :-D) i połazić po sklepach za jakimiś łaszkami dla siebie i Pączusia (od wczoraj dla moich rodziców Daniel to już nie Danuś tylko Pączuś, ręce odpadają jak się go ponosi dłużej...)

a i wczoraj byliśmy na USG bioderek - niestety nie są rozwinięte stawy także dalej dwie pieluchy i leżenie i noszenie "na żabkę". do poradni za 2 tyg a na USG za 6-7 tygodni.
no i mamy już datę chrztu - Lany Poniedziałek :tak:

hehe ja juz babcie zamowilam na 3 dni na ten tydzien przed 14 lutego :) we wtorek ide do kosmetyczki /paznokcie, depilacja, brwii - wyzsza koniecznosc!!/ w srode ide do gina /mija magiczne 6 tygodni!!!!!!!/ a w piatek do fryzjera /moje wlosy wolaja o pomste do nieba!!/ a wszystko to z uwagi na wielka impreze przypadajaca na 14 lutego - 40 lat po slubie moich rodzicow :)

moje dziecko już nie wchodzi mi w ciuszki 62 :szok: ma tak długie nogi że nie idzie zapiąć śpiochów a spodenki są za krótkie...

moja ma raczej krotkie nozki a dlugi tulow ... body ledwo sie zapinaja - po mamusi ...

my najprawdopodobniej w moje urodziny czyli 6 marca:-)

hehehe witam w klubie urodzonych 6 marca :) ja tez chce ubrac 2 imprezy za jednym podejsciem i tez chcialabym na 6 marca to zrobic :) ale bardziej realna jest niedziela 7 :)

hej dziewczynki:) chyba powoli wracam do życia:) te ostatnie 2tyg byly dla mnie masakra! ale na szczescie juz jest wszystko ok i z dnia na dzien coraz lepiej sie czuje psychicznie. mysle ze juz bede tu z wami i nie bede uciekac w samotnosc. Jeszcze raz chcialam wam podziekowac za to ze bylyscie ze mna na porodowce i potem jak mialam watpliwosci ze doradzalyscie...wasza obecnosc bardzo mi pomogla. DZIĘKUJĘ!!!

hej dziewczynki:) chyba powoli wracam do życia:) te ostatnie 2tyg byly dla mnie masakra! ale na szczescie juz jest wszystko ok i z dnia na dzien coraz lepiej sie czuje psychicznie. mysle ze juz bede tu z wami i nie bede uciekac w samotnosc. Jeszcze raz chcialam wam podziekowac za to ze bylyscie ze mna na porodowce i potem jak mialam watpliwosci ze doradzalyscie...wasza obecnosc bardzo mi pomogla. DZIĘKUJĘ!!!

Najwazniejsze ze juz lepiej i tez mam nadzieje ze to gorsze dni nie wroca!!!! a wsparcie kolezanek jest bardzo wazne i duzo pomaga.. bo jak dostalam jakiegos eska od dziewczyn albo jakies smieszne teksty od Asicy naszej to mi zycie wracalo i ochota na zbieranie sil bo naprawde nie bylo latwo!

PS dzis powiedzialam mojemu tacie ze wole porod niz jazde z nim samochodem! toz to ja dzis szok pzrezylam i serce w gardle mialam... moze troche czasem panikuje ale w glowie mam caly czas uraz z dziecinstwa jak ten wypadek mialam!

reklama

Ulenka wazne ze juz lepiej i ze powolutku dajesz rade ! poczatki zawsze sa ciezki ze wszystkim wiec nie ma co sie martwic ! A probowała bys nie byc z nami toz to ja bym ci dopiero dała ;-);-)

Najwazniejsze ze juz lepiej i tez mam nadzieje ze to gorsze dni nie wroca!!!! a wsparcie kolezanek jest bardzo wazne i duzo pomaga.. bo jak dostalam jakiegos eska od dziewczyn albo jakies smieszne teksty od Asicy naszej to mi zycie wracalo i ochota na zbieranie sil bo naprawde nie bylo latwo!

No normlanie az mi sie łoczeta moje załzawiły ! Ale sie ciesze ze chociaz troszke ci pomogłam ! NIe ma ze boli synowa moja rodziłas nie !!!
A tak na powaznie az mi sie miło na serduszku zrobiło :) Azzz ty moja !!!!!

Do góry