ja mam 2 przewijaki ... jeden na lozeczku a drugi w lazience do kapieli ... wierzcie mi bez tego bym chyba nie umiala normalnie funkcjonowac
ze nie wspomne o tym ze mala uwielbia tam lezec ... czasem jak maudzi a potrzebuje rece wolne to bach na przewijak i luz ... moge biegac po calym domu a ona cicho i bezpiecznie sobie lezy /na tym lozeczkowym - on jest taki miekki i zaglebiony wiec dziecko nie ma szans wypasc !!/
I u mnie wszytsko podwójne w domu:-) ale to z racji ze w ciagu dnia przebywm na dole a spimy na górze w sypialni:-) Na dole mam kojec tzn łózeczko turystyczne, jestem bardzo zadowolona z tego zakupu
ułatwia mi życie.
Moja corcia straszie ulewala
i pediatra stwierdzila ze to normalne
nie kazala sie tym martwic
przeszlo samo po jakims czasie
dziwie sie ze u ciebie od razu postawila na reflux
A proszek na zageszczenie pokarmu to nie wiem czy nie dostala Charie
I moja pediatra mówiła, ze ulewanie to normalne u dzieci, tzreba pzrede wszystkim pilnowac zeby zawsze sie odbiło po jedzonku i kłaśc główke wyżej.
dzieki kochana.... mam juz totalnego doła jak patrze na moje dziecko! codziennie usmiechnieta rozgadana i wariujaca a dzis jakby mi ktos dziecko zabral taka cisza i pustka bo tylko spi! tesknie za nia i jej rozrabianiem..juz se przyzwyczauilam do łobuza! oby bylo dobrze!!!!!!
Kochana Julcia.... mocno tzrymamy kciuki. Mam nadzieję Daffi że dzisiaj juz lepiej.
Moja silna wola tez podupadla
jarek da mi popalic jak wroci z Warszawy ,jak tylko pojechal to ja cyk malego o 3 do wyra jak sie wybudza ,tlumacze se to sobie ze zasmarkany jest i pokasluje ze niby wole miec go obok siebie jak by zaczol kaszlec ( ale jakos ani jednej nocy nie kaszlal narazie
) a ja wiem ze i tak to robie z lenistwa
. Ciekawe czy bedzie klopot jak Jarek wroci a trzeba bed
ie mlodego odlozyc do wyrka ahhahaha !
To wychodzi na to że ja twarda sztuka ciągle jestem;-)
Piotrus zawsze śpi w łóżeczku i zawsze zasypia sam. Pomimo tego, ze sama w domku z dzieciakami jestem trzymam sie dzielnie
A może to własnie pzrez to ze sama jestem;-)
Nie powiem, ze mi lekko jest, chociaz teraz juz moja konsekwencja opłaca się, mały bardzo lubi w łóżeczku leżec, rozmawia z misiami z karuzelki, no nie powiem, na rekach tez go nosze, w szczególności lubi być w chuście. Generalnie chodzi o to, zeby przyzwyczajać dziecko do tego żeby lubiło same ze soba przebywać;-)Najgorzej oczywiście jest w nocy;-) kiedy człowiek chce spac, jak sie budzi, najpierw go przewijam, bo zadaża sie, że kupke zrobi;-) poźniej cycuś, noszenie na rączkach az mu sie odbije i kłade do łóżeczka, Niunius zamyka oczka i spi ale ja nigdy pierwsza nie zasnę, zawsze czekam, no i pzy okazji pokój Antosia odwiedzam, zeby sprawdzić co u niego słychać. Chociaz teraz juz mam spokój bo kupilismy mu duże łóżko 120x200 i w końcu juz z niego nie spada;-):-)
Tez jestem w szoku tym bardziej ze wpo tamtej ciazy dostalam dopiero jak odstawilam od cyca
terazjestem załamana i w szoku:-
wściekła/y:
Co do seksu to uwazajcie bo teraz najszybciej mozna zaciazyc
O kurcze Kopciuszki na prawde bardzo szybko okres dostałaś
ja przy Antku tez przy karmieniu piersią dostałam okres dopiero po 8 miesiącach... kurcze , naprawde tzreba uważać.