reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Mea- mam to samo- wieczorem kładę mała do łóżeczka a po nocnym karmieniu i tak zostaje u nas. No i niestety chyba w viągu tego tygodnia przyzwyczailiśmy naszą księzniczkę do noszenia na rękach, trzeba będzie coś z tym zrobić...
Kopciuszku- ojej, jak szybko. Powiem Ci że się trochę wystraszyłam bo wczoraj się seksowaliśmy z mężem i to bez zabezpieczenia...:zawstydzona/y: Wiem, głupota ale cóż, teraz już po ptakach

ja ambitnie wkładałam do łóżeczka Igora, Miłosza już brałam do łóżka a z Mają po prostu śpię i już, dzięki temu jesteśmy obie wyspane.
Majeczka jak zaśnie o 23 to budzi sie raz, czasem 2 razy na cycka i zasypia, ja czasami nawet oczu nie otwieram;-), rano pobudka około 8, jedzonko i znowu śpi ,
lubi spanie przed południem tak to 14 mam spokój ,
wojuje po południu i wieczorem, tak jak teraz właśnie

Mea- mam to samo- wieczorem kładę mała do łóżeczka a po nocnym karmieniu i tak zostaje u nas. No i niestety chyba w viągu tego tygodnia przyzwyczailiśmy naszą księzniczkę do noszenia na rękach, trzeba będzie coś z tym zrobić...
Kopciuszku- ojej, jak szybko. Powiem Ci że się trochę wystraszyłam bo wczoraj się seksowaliśmy z mężem i to bez zabezpieczenia...:zawstydzona/y: Wiem, głupota ale cóż, teraz już po ptakach

Tez jestem w szoku tym bardziej ze wpo tamtej ciazy dostalam dopiero jak odstawilam od cyca:tak:terazjestem załamana i w szoku:-:)wściekła/y:
Co do seksu to uwazajcie bo teraz najszybciej mozna zaciazyc:tak:

Była u nas pediatra.
Niestety goraczka jest caly czas i ciezko ja zbic!
julka dostanie biedna swoj pierwszy antybiotyk w zyciu!!! bidulka moja mala kochana! dziecko mi juz calkiem opadlo z sil... caly dzien spi...a jak sie na karmienie ja obudzi to w trakcie jedzenia odlatuje i sie starsznie mocno tuli!!!
bidulka dostala Ceclor Lakcid oczywiscie czopeczki i witamina C.
Pediatra mowila ze oprocz iwrusow jest jakas bakteria w powietrzu i atakuje male dzieci i starszych ludzi. Pediatra boi sie ze to moze byc to i dzis musimy stoczyc walke z woreczkiem na mocz jak kiedys Mea! ciekawe czy nam sie uda i jutro na cito do laboratorium i z wynikiem do pediatry! dziewczyny tak sie boje ze szok!!!!!!! normalnie juz gorzej byc nie moze... nic sie nie chce polepszyc tylko chorobsko sie poglebia a najgorsze ze malutka ma tem. grubo ponad 38 i nie chce spasc!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A i powiem wam ze dzis leci ze mnie jak z kranu,zadzwonilam do gina bo mówie moze cos sie dzieje-martwilam sie a on do mnie-Najwidoczniej masz okres:szok::tak:a ja do niego ze karmie piersia i mowie mu jak bylo poprzednio a on mi ze nie zawsze jest tak samo:szok:normalnie nie wierze ze to juz:wściekła/y:ja nie chce:no:

witaj w klubie z tym ze u mnie sie wczoraj skonczyl:-) musze przyznac ze zawsze mialam z 5 dni a teraz 4:-) czyzby o 1 dzien me cierpienie zostało skrócone??? moj maz mnie namawia na seksowanko...hehe a ja sei bardzo boje jakos poki nie pojde do gina to mam obawy.. chce uslyszec ze macica jest na swoim miejscu wszystko jest ok i przeciwskazan do seksu nie widzi!:-)

reklama
ja to sie wam przyznam ze moja silna wole trak szlafil !! i tez biore mala do lozka ... narazie dosypia do drugiego karmienia - tak na oko kolo 4-5 biore ja do lozka ... to jest dla mnie najciezszy czas a poza tym ona do rana spi juz bardzo czujnie i czesto sie budzi a jak nas ma obok to czasem jeszcze przysypia jak kwilenia nie skutkuja zabawa :) i tym sposobem do 9 potrafimy byc w lozku co nie powiem bardzo mi odpowiada :) gorsza sprawa jak tatus teraz spi po nockach ... wtedy kiedy on chce spac to mala jest najbardziej marudna i szybko musimy sie ewakuowac z sypialni bo inaczej on nie wypocznie ...

Moja silna wola tez podupadla :sorry2::sorry2::sorry2: jarek da mi popalic jak wroci z Warszawy ,jak tylko pojechal to ja cyk malego o 3 do wyra jak sie wybudza ,tlumacze se to sobie ze zasmarkany jest i pokasluje ze niby wole miec go obok siebie jak by zaczol kaszlec ( ale jakos ani jednej nocy nie kaszlal narazie :-D ) a ja wiem ze i tak to robie z lenistwa :dry:. Ciekawe czy bedzie klopot jak Jarek wroci a trzeba bed:dry:ie mlodego odlozyc do wyrka ahhahaha !

A i powiem wam ze dzis leci ze mnie jak z kranu,zadzwonilam do gina bo mówie moze cos sie dzieje-martwilam sie a on do mnie-Najwidoczniej masz okres:szok::tak:a ja do niego ze karmie piersia i mowie mu jak bylo poprzednio a on mi ze nie zawsze jest tak samo:szok:normalnie nie wierze ze to juz:wściekła/y:ja nie chce:no:

NO szybko dostalas okres naprawde ,ja juz pisalam na tamtym watku ze ja dostalam miesiaczke po 8 tygodniach przy karmieniu mieszanym ! I tez nie chcialam !Juz zapomialam jak to jest kurde mac ! ps.lecialo ze mnie jak z kranu az sie balam czy to oby napewno dobrze !ale po 4 dniach byl koniec !:tak:

O zesz ty uwazajcie ! chyba ze chcecie rodzenstwo juz robic dla dzidzi ahahah !

Tez jestem w szoku tym bardziej ze wpo tamtej ciazy dostalam dopiero jak odstawilam od cyca:tak:terazjestem załamana i w szoku:-:)wściekła/y:
Co do seksu to uwazajcie bo teraz najszybciej mozna zaciazyc:tak:

zgadzam sie teraz raz dwa mozna zaciazyc !
Sylwia to nic innego nie pozostalo jak zdecydowac sie na zabezpieczenie jakies ;-):-D
A ja jeszcze decyzji sama nie podjelam oooo ! :sorry2: Narazie na gumkach jechalismy ale to jak by lizaka przez papierek lizac :-D:-D. Musze sie wybrac do gina zas i zdecydowac sie juz konkretnie bo nie pragne majstrowac nastepnego bobasa!:baffled:

Do góry