Pauluś89
Grudzień 2009
a np u mnie przewijak nie zdał egzaminnu wolę małego przewijać w nocy na biurku-rozkładam koc i kosmetyki, pampersy i jest mi wygodniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mea- mam to samo- wieczorem kładę mała do łóżeczka a po nocnym karmieniu i tak zostaje u nas. No i niestety chyba w viągu tego tygodnia przyzwyczailiśmy naszą księzniczkę do noszenia na rękach, trzeba będzie coś z tym zrobić...
Kopciuszku- ojej, jak szybko. Powiem Ci że się trochę wystraszyłam bo wczoraj się seksowaliśmy z mężem i to bez zabezpieczenia... Wiem, głupota ale cóż, teraz już po ptakach
Mi mały by za bardzo się obudził po jedzeniu jakbym zmieniałaU mnie to samotylko ze ja go przewijam po karmieniuprzed to za bardzo by mi sie wybudzil a po drugie czesto robi kupke podczas jedzonka
A i powiem wam ze dzis leci ze mnie jak z kranu,zadzwonilam do gina bo mówie moze cos sie dzieje-martwilam sie a on do mnie-Najwidoczniej masz okresa ja do niego ze karmie piersia i mowie mu jak bylo poprzednio a on mi ze nie zawsze jest tak samonormalnie nie wierze ze to juzja nie chce
ja to sie wam przyznam ze moja silna wole trak szlafil !! i tez biore mala do lozka ... narazie dosypia do drugiego karmienia - tak na oko kolo 4-5 biore ja do lozka ... to jest dla mnie najciezszy czas a poza tym ona do rana spi juz bardzo czujnie i czesto sie budzi a jak nas ma obok to czasem jeszcze przysypia jak kwilenia nie skutkuja zabawa i tym sposobem do 9 potrafimy byc w lozku co nie powiem bardzo mi odpowiada gorsza sprawa jak tatus teraz spi po nockach ... wtedy kiedy on chce spac to mala jest najbardziej marudna i szybko musimy sie ewakuowac z sypialni bo inaczej on nie wypocznie ...
A i powiem wam ze dzis leci ze mnie jak z kranu,zadzwonilam do gina bo mówie moze cos sie dzieje-martwilam sie a on do mnie-Najwidoczniej masz okresa ja do niego ze karmie piersia i mowie mu jak bylo poprzednio a on mi ze nie zawsze jest tak samonormalnie nie wierze ze to juzja nie chce
Kopciuszku- ojej, jak szybko. Powiem Ci że się trochę wystraszyłam bo wczoraj się seksowaliśmy z mężem i to bez zabezpieczenia... Wiem, głupota ale cóż, teraz już po ptakach
Tez jestem w szoku tym bardziej ze wpo tamtej ciazy dostalam dopiero jak odstawilam od cycaterazjestem załamana i w szoku:-wściekła/y:
Co do seksu to uwazajcie bo teraz najszybciej mozna zaciazyc