G
Georgina
Gość
my normalnie tylko czesciejbo ja chce
![]()
Mi się zawsze chciało, ale ostatnio jakoś tak nie mam chcicy;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my normalnie tylko czesciejbo ja chce
![]()
" Dziewczyny a powiedzcie jak u Was z seksem, robicie to tak normalnie jak zawsze czy jakos specjalnie delikatnie?? "
My normalnie bo Mój zna granice;-)
Mi się zawsze chciało, ale ostatnio jakoś tak nie mam chcicy;-):-)
zazdroszczę. ja już zapomniałam co to seksmój mąż się bardzo boi o maleństwo, pierwszą stratę przeżył tak samo ciężko jak i ja.
ale teraz seks juz jest w mair bezpieczny ... juz dzieciatko plywa w wodzie i dobrze sie wtedy bawi bo mamusi oksytocyna we krwii szaleje
nawet lekarz mi mowil "szalej ile sie da bo potem nie wiadomo czy bedzie mozna"
A mi sie chce ale nie mam z kim ahahahahahahahahahhaahahahah !!!my normalnie tylko czesciejbo ja chce
![]()
a my to mamy przekichane zakaz od samego początku i do końca ciąży aqle co sie niezrobi dla dzidzi
Jestem za!To co tworzymy zamkniety? Ja jestem jak najbardziej za. Zrobimy liste wszystkich "starych" udzielajacych sie najczesciej grudniowek i wszystkich "nowych", ktore regularnie sie udzielaja. Jak kogos sie pominie przez pomylke to przeciez zawsze bedzie mozna dopisac. Po porodzie jak ktos dlugo bedzie nieobecny (a na pewno sie troche wykruszymy (mam doswiadczenie z lipcowek 2005), a my jeszcze bardziej sie zzyjemy to najwyzej kogos sie wykluczy, jak bedzie chcial i wykaze zainetresowanie to sie go wpisze znowu. Tak bedzie najsprawiedliwiej.
Jest ktos chetny, zeby podjac sie zalozenia i opieki nad watkiem zamknietym?
Dzięki za pomysł hyhyja wiem, że bezpieczny, ale mojemu mężowi nie przegada... przecież go nie zgwałcę na siłęchociaż...