reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Pojechalabym ale bylam w zeszlym tyg i nie chce zeby mnie wzieli za jakas przewrazliwiona
NO ale boli cie ten brzuszek? Jak boli to jak moga cie wziasc za przewrazliwiona? Lepiej sprawdzic i spokojnie spac !
Ja miałam tylko raz bole brzuszka ze sie wystraszylam ,ale mi pomogla nospa i godzinka lezenia - jednak u ciebie to całkiem inna sytuacja!NO i ryzyko jest wieksze

c

No wlasnie ja mam caly czas lezec i leze az mnie wszystkie kosci bola i mimo wszystko twardnieje a on jeszcze mnie stresuje.
twardnieje mocno, czy macica "się stawia i ile razy dziennie. Może braxton- symulant :-D?
Napisz to ci doradzimy my mamy tio już za sobą z asią a właśnie widzę, że siedzi :-D

karolak12, żaden lekarz nie ma prawa Ci powiedzieć, że jesteś przewrażliwiona! dziecko i Wasze zdrowie jest przecież najważniejsze, prawda? nawet jeśli to zwykła głupota, obowiązkiem lekarza jest Cię przebadać. jeśli nie pomaga Ci leżenie i nospa, może faktycznie powinnaś pojechać?

A moja neostrada smiga bez zarzutu !!!! I u nas burze tez co chwila byly !

Jesli tak to sie ciesz:-)ja normalnie juz nie wytzrymałam i poszłam na spacer.Teraz jak weszłam to od pierwszego podejscia dziala ale nie moge przechwalic bo znowu mnie rozłaczy.Widocznie u mnie gdzieś na lini mieli awarie i dlatego bo to juz kilka dni tak sie działo,tylko ze dzis to juz nie mozliwie:wściekła/y:mam nadzieje ze juz bedzie ok.

Wy piszecie o smakowitych rzeczach ale mi nie szkoda,bynajmniej nie teraz bo najadłam sie ze hej,zjadłam chyba wszystkiego po trochu co mam w domu:-D

KAROLAK ja tez mysle ze lepiej to sprawdzic niz potem nie daj Boze cos miałoby sie stac,ja przed moim poronieniem tez miałam isc do szpitala ale nie poszłam i teraz załuje jak nie wiem co,moze byłoby inaczej,moze miałabym juz drugie dziecko na swiecie:-(

reklama
karolak12, żaden lekarz nie ma prawa Ci powiedzieć, że jesteś przewrażliwiona! dziecko i Wasze zdrowie jest przecież najważniejsze, prawda? nawet jeśli to zwykła głupota, obowiązkiem lekarza jest Cię przebadać. jeśli nie pomaga Ci leżenie i nospa, może faktycznie powinnaś pojechać?
zgadzam sie w 100 % ,lekarz musi ja przebadac ,za to bierze pieniazki :) A jej zrobi sie lzej jak stwierdzi ze wsio ok :)

Do góry