reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

ja 4 dni temu mialam bol jajnika czyli owulacja tez juz mnie przeszla heheh teraz czekam na okres....
wczesniej pisalam ze mam gulalki i ze boli mnie strasznie okolica szycia... na szczescie ustalo... zgubilam juz chyba ostatni szewek.. tylko nie wiem czy wy tez tak macie ale czuje sie teraz w miejscu intymnym jakas duza i rozciagnieta... jakbym miala wszystko stamtad pogubic....
U mnie na odwrót. Ciasnawo się czuję:-)

reklama
KARNITYNKO to na pewno nie jest biegunka:no:gwarantuje ci ze przy biegunce tych kupek jest zdecydowanie wiecej:tak:moja corcia jak miala biegunke to potrafila zrobic kupke a kiedy miala juz zalozonego nowego pampka to juz byla druga:tak:moj synus robi teraz kupek tak okolo 4-5 na dzien i tez sa rzadkie:tak:nie martw sie nic mu nie jest;-)
Dziekuje kochana wole sie spytac doswiadczonych mam i byc spokojna:) Teraz sie inhalujemy a Szymek spokojny jak aniolek lubi to hihi

ja tylko napisze ze zyjemy ... mala po nocy nawet jest niezla ... chyba ten lakcid jej pomogl ...

kobiety ktoras pisala ze dawala NAN AR !! LITOSCI JAK TO ROZPUSCIC !!! MI SIE W BUTLI ROBI BUDYN!!

Dziekuje kochana wole sie spytac doswiadczonych mam i byc spokojna:) Teraz sie inhalujemy a Szymek spokojny jak aniolek lubi to hihi

moja agatka miala biegunke bo potrafla zamiast sikac to robila kupki po 3 miedzy karmieniami !!! ale najbardziej charakterystyczne przy biegunkach jest to ze dziecko malo sika !! wtedy to moze powodowac odwodnienei /tak mi wczoraj powiedziala lekarka/ i jesli pamers jest zesikany to znaczy ze juz jest lepiej :) wiec sie cieszymy bo nasza agatka juz chyba sie normuje ... ale jaki byl cyrk zeby wczoraj zrobila siku do badania !! 4h mordegi, ja wykonczona dziecko wykonczone i tatus zly z bezsilnosci ... ale po kilku podejsciach nareszcie sie udalo !!

moja agatka miala biegunke bo potrafla zamiast sikac to robila kupki po 3 miedzy karmieniami !!! ale najbardziej charakterystyczne przy biegunkach jest to ze dziecko malo sika !! wtedy to moze powodowac odwodnienei /tak mi wczoraj powiedziala lekarka/ i jesli pamers jest zesikany to znaczy ze juz jest lepiej :) wiec sie cieszymy bo nasza agatka juz chyba sie normuje ... ale jaki byl cyrk zeby wczoraj zrobila siku do badania !! 4h mordegi, ja wykonczona dziecko wykonczone i tatus zly z bezsilnosci ... ale po kilku podejsciach nareszcie sie udalo !!
O widzisz Mea tego texz nie wiedzialam no moj szkrab co 2 godziny ma taka ciezka pieluche od siku ze hej wiec chyba jest dobrze;)Trzymam kciukasy za Was bo chory dzieciaczek to najgorsze co moze byc!!!

z agatka chyba juz jest lepiej :) ladnie mi zjadla popoludniu, kupa byla ... nawet udalo nam sie mleko zrobic jakos rozsadnie ... i zawsze zjadala max 90 a teraz ponad 120 wtrzachnela ... mam nadzieje ze to dobra wrozba !!

chcialam sie z wami podzielic radosna wiescia -wczoraj zapodalam malemu sab simplex tak jak w ulotce pisza i pomogl pierwszy wieczor i noc bez kolki,stwierdzilismy z K ze az dziwnie siedzielismy przy wozku i czekalismy jak wariaci a Maly z usmiechem spal:tak:

czy wy jestescie juz po drugim pierwszym razie????????????????

z agatka chyba juz jest lepiej :) ladnie mi zjadla popoludniu, kupa byla ... nawet udalo nam sie mleko zrobic jakos rozsadnie ... i zawsze zjadala max 90 a teraz ponad 120 wtrzachnela ... mam nadzieje ze to dobra wrozba !!

No to super wiadomosci:-)

chcialam sie z wami podzielic radosna wiescia -wczoraj zapodalam malemu sab simplex tak jak w ulotce pisza i pomogl pierwszy wieczor i noc bez kolki,stwierdzilismy z K ze az dziwnie siedzielismy przy wozku i czekalismy jak wariaci a Maly z usmiechem spal:tak:

czy wy jestescie juz po drugim pierwszym razie????????????????

Ja jeszcze nie:no:

Co do kolek to u nas tez narazie ich juz nie ma;-)albo pomogł Esputicon albo niejedzenie jabłek:tak:

reklama
Do góry