Witam:-)nam noc minela super:-)nawet sie wyspalam
maly obudzil sie tylko dwa razy a wstalismy o 8:30:-)teraz narazie chce na rece.Ja jem sniadanko i bujam go w bujaczku.
Dzisiaj nakrzyczałam na mamę (chociaż jest bardzo kochana i wiele mi pomaga), by nie nosiła Michała na rękach jak przysypia i nie woziła w wózku do uspania
bo on zasypia sam i sama mogę go spokojnie zostawiać i nie chcę by to się zmieniło bo to ogromny dla mnie (+) .
No i prawidłowo
nie miej wyrzutow sumienia
trzymaj dyscypline bo potem to ty bedziesz miala ciezko;-)
Kopciuszku o wódce pierwsze słyszę a te ćwiczenia to są zalecane u małych dzieci?
Bo mi nikt nic nie kazał robić ani przy Hani ani teraz
Ale my sami się bawimy w rowerek...tylko bez łokci
Natalka to najserdeczniejsze życzenia dla męża bo jutro mogę zapomnieć przy mojej sklerozie:-)
Ja juz nie pamietam skad ja to wiem,wodka teraz nie smaruje ale cwiczenia robie,nie codziennie ale sie staram.
NATALKO ja rowniez zycze wszystkiego najlepszego mezowi;-)mojemu jutro stuknie 31
Kopciuszku normalnie szlak mnie zaraz trafi. Bylam dziś z mala u pediatry bo mi sie przeziebila!!!!!! co za masakra normalnie mam juz dosc... ta baba co wyrzucila nas z domu wyjechala i wczoraj wnosilismy znow swoje rzeczy a dzis od 7 rano wszystko sprzatalam i ukladalam!!!!!! do tej pory nic nie zjadlam a jak bylam u lekarza to powiedzialam o pepuszku i byc moze to faktycznie przepuklina!!!!!!!! co za koszmar!! mam mala ukladac czesto na brzuchu poniewaz na zaklejenie brzuszka plastrem i wciaganie w ten sposob pepuszka jest jeszcze za wczesnie!!! wiedzialam ze wszystko nie moze byc dobrze. jak my wazylismy wyszlo ze julka wazy 5100g.... a dzis byla wazona u lekarza i wazy 5050g:-) chociaz tyle co mnie cieszy ze mala slicznie przybiera na wadze! ale noce sa koszmarne! malutka ma taki katar ze sie budzi ciagle i spac nie moze do tego kaszelek i gardelko ja boli... bylam zmuszona dzis kupic Fride by smarki wyciagac jej i pwoiem szczerze ze nie wierzylam w to a to naprawde super rzecz! polecam wszystkim!!!
U nas tez narazie mamy z nia nic nie robic
pediatra i polozna powiedziala ze jeszcze ma czas sie schowac
jak nie wtedy bedziemy plastrowac
narazie mam czesto układac go na brzuszku zeby miesnie cwiczyl.
Co do wagi to ja wczoraj zwazylam mojego Patryka i sie zszokowałam
waga pokazala mi 5200
tydzien temu jak go wazylam mial 4600
albo ta moja waga cos zle pokazuje albo mam głodomora
A moja za tym nie przepada.
Moj synek tez nie lubi cwiczen
i wlasnie dlatego nie cwiczymy codziennie
napina mi sie wtedyi nie chce przez sile mu krzywdy zrobic.
chcialam wam duzo napisac ale jestem wykonczona fizycznie i psychicznie i powiem tylko ze ciezka noc przed nami ... mala ma zmienione mleko na NAN AR /moim zdaniem jest o dupe rozczas !! gluty sie robia w butelce !!/ i dostalismy lakcid ...
narazie mala jest tak strasznie nerwowa ze nie wiem jak ja uspokoic ... po malu wymiekam
No ale nic takiego nie powiedziala?Co z ta biegunka?Czy to sa wymioty?Osłuchowo wsio gra?
My na biegunke zawsze dawalismy Lakcid
jest dobry
Ty sie troche wycisz bo Agatce sie udziela
spokojnie,bedzie dobrze.