reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
szukam przepisow do kombiwaru halogenowego !!!!!!
MOj mi zakupil na rocznice slubu :-D:-D:-D:-D ( 3 luty) - 9 lat razem ;-)
Jak mu zaczelam plakac ze nie bede miala czasu gotowac to chyba sie wystraszyl ahahhahahahahh i zakupil ostatnio kombiawar halogenowy - robilismy pierwsze potrawy w nim - no dla mnie BOMBA!
Piecze ,griluje , smazy,gotuje na parze! Wrzucilismy wsio razem i po 30 minutach mielismy obiad jak z restauracji ahahahhahah ! - Teraz juz nie bede miala wymowki ze nie ma kiedy obiadu ugotowac bo Fifi itp ahaha

Była położna-powiedziała, że jeśli daje jej tylko NANa w nocy to mam go zrobic troszku slabszy-wtedy nie bedzie taki ciezki na zoladku:tak::tak::tak:wiec wieczorem bedziem probowac!!!! Aha ale sie boje wieczora Moj pojechal na delegacje i dwie nocki same:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Cherie jednak urodzilysmy w ten sam dzien moj Kubus ur sie 17 wazy juz 6kg-szok!!!!! moje biedactwo ma straszne kolki :-(zamowilam juz sab simplex i czekam jak na zbawienie:tak::tak:

idę ściągnąć pokarm bo mały się wybudzi zaraz na jedzenie - wypróbujemy nową butelkę. :tak:

Zdaj relacje czy malemu podeszla butla!

Była położna-powiedziała, że jeśli daje jej tylko NANa w nocy to mam go zrobic troszku slabszy-wtedy nie bedzie taki ciezki na zoladku:tak::tak::tak:wiec wieczorem bedziem probowac!!!! Aha ale sie boje wieczora Moj pojechal na delegacje i dwie nocki same:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dasz rade !!!A pozniej jaka bedziesz z Siebie duma !!!!!

reklama
! Aha ale sie boje wieczora Moj pojechal na delegacje i dwie nocki same:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
mój wyjeżdza w poniedzialek do swiss i w sumie nie boje się zostać sama tylko jest problem, bo mamy 2 buldozki i nie wiem kto z nimi bedzie wychodził :baffled:..chyba mamuśkę poproszę żeby przyjechała :tak:

Do góry