reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
szukam przepisow do kombiwaru halogenowego !!!!!!
MOj mi zakupil na rocznice slubu :-D:-D:-D:-D ( 3 luty) - 9 lat razem ;-)
Jak mu zaczelam plakac ze nie bede miala czasu gotowac to chyba sie wystraszyl ahahhahahahahh i zakupil ostatnio kombiawar halogenowy - robilismy pierwsze potrawy w nim - no dla mnie BOMBA!
Piecze ,griluje , smazy,gotuje na parze! Wrzucilismy wsio razem i po 30 minutach mielismy obiad jak z restauracji ahahahhahah ! - Teraz juz nie bede miala wymowki ze nie ma kiedy obiadu ugotowac bo Fifi itp ahaha

Była położna-powiedziała, że jeśli daje jej tylko NANa w nocy to mam go zrobic troszku slabszy-wtedy nie bedzie taki ciezki na zoladku:tak::tak::tak:wiec wieczorem bedziem probowac!!!! Aha ale sie boje wieczora Moj pojechal na delegacje i dwie nocki same:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Cherie jednak urodzilysmy w ten sam dzien moj Kubus ur sie 17 wazy juz 6kg-szok!!!!! moje biedactwo ma straszne kolki :-(zamowilam juz sab simplex i czekam jak na zbawienie:tak::tak:

idę ściągnąć pokarm bo mały się wybudzi zaraz na jedzenie - wypróbujemy nową butelkę. :tak:

Zdaj relacje czy malemu podeszla butla!

Była położna-powiedziała, że jeśli daje jej tylko NANa w nocy to mam go zrobic troszku slabszy-wtedy nie bedzie taki ciezki na zoladku:tak::tak::tak:wiec wieczorem bedziem probowac!!!! Aha ale sie boje wieczora Moj pojechal na delegacje i dwie nocki same:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dasz rade !!!A pozniej jaka bedziesz z Siebie duma !!!!!

reklama
! Aha ale sie boje wieczora Moj pojechal na delegacje i dwie nocki same:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
mój wyjeżdza w poniedzialek do swiss i w sumie nie boje się zostać sama tylko jest problem, bo mamy 2 buldozki i nie wiem kto z nimi bedzie wychodził :baffled:..chyba mamuśkę poproszę żeby przyjechała :tak:

Do góry