reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A słyszałyście o butelkach dr brown?? Podobno całkiem zapobiegają kolkom. U mnie mieście większa kosztuje bodajże 30 zeta

Ja zakupiłam parę dni temu:-)
dla mnie bomba, bo młody w końcu nie je łapczywie!!!a kolek i tak nie miał, więc na temat kolek się nie wypowiadam - ale dla małych głodomorów są super (dziecko nie krzusi się mlekiem)
za butlę 240 ml wybuliłam 38 zł

reklama
My uzywamy butelek z Lovi i jestem z nich bardzo zadowolona.Z Patrykiem zanim znalezlismy odpowiednie butelki to troche zeszlo nam !!Z Fifolem zdecydowalam sie odrazu na te i jest ok !
Dobrze ze nie kupilam Tommee Tippee bo ponoc sa lipne !A zastanawialm sie nad nimi kompletujac wyprawke !:tak: Ale ta opinie znam tylko z wypowiedzi innych mam sama ich nie probowalam.
Dr Browns - tez mam w planach kupic ,bo same dobre opinie o nich slyszalam !

A do mnie wlansie dzwonił kurier :):-D:-D
Filipka hustwka jedzie do nas :)Juz sie nie moge doczekac !Mam nadzieje ze dziecko bedzie zadowolone !:tak:

Ja zakupiłam parę dni temu:-)
dla mnie bomba, bo młody w końcu nie je łapczywie!!!a kolek i tak nie miał, więc na temat kolek się nie wypowiadam - ale dla małych głodomorów są super (dziecko nie krzusi się mlekiem)
za butlę 240 ml wybuliłam 38 zł
NO to mnie przekonalas ! Moj po dluzszym spaniu tak lapczywie pije ze nieraz nosem mu poszlo !!!:szok:.Jak je spokojnie to jest dobrze ale jak w nocy sie wybudzi z glodu to tak zapindala z zasysaniem ze az smoczek wchodzi do srodka ahahahh zazsany!

a ja mam za soba pierwsza nockie kiedy moj maz spal bo szadl rano do pracy ... udalo mi sie jakos przemeczyc tego mojego szkraba zeby spal do tej 5 rano ale od 5 to byla totalna jazda bez trzymanki ... wrzask i wszystko zle ... usnela mi dopiero przed chwulka ... ja zjem sniadanie, zrobie porzadek z butelkami itd i klade sie kolo niej spac bo padne jak dluga !!

Skąd ja to znam. Dobrze, że Agatka jest 1na, bo ja nawet nie mam szansy się położyć w dzień, za godzinę odbieram Amelkę a Kaj dziś marudzi od 7mej i nie śpi :-:)szok::no: PADAM!!! 3majcie się!

Hej laseczki wróciłam wreszcie do was z moim bąbelkiem:tak:
Jeju jak ja za tym forum tęskniłam, No ale JESTEŚMY:-D:-D:-D:-D:-D

Super, że jesteś:-D

Laski umieram zaraz padnę z nim na rękach. chyba się zaczynają kolki:baffled:

reklama
Skąd ja to znam. Dobrze, że Agatka jest 1na, bo ja nawet nie mam szansy się położyć w dzień, za godzinę odbieram Amelkę a Kaj dziś marudzi od 7mej i nie śpi :-:)szok::no: PADAM!!! 3majcie się!

Laski umieram zaraz padnę z nim na rękach. chyba się zaczynają kolki:baffled:

NO to ja ci wspolczuje !!!!!!!!!! Oby to nie byly kolki !Byc moze Kaj ma zly dzien:baffled::confused:

Do góry