reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A słyszałyście o butelkach dr brown?? Podobno całkiem zapobiegają kolkom. U mnie mieście większa kosztuje bodajże 30 zeta

Ja zakupiłam parę dni temu:-)
dla mnie bomba, bo młody w końcu nie je łapczywie!!!a kolek i tak nie miał, więc na temat kolek się nie wypowiadam - ale dla małych głodomorów są super (dziecko nie krzusi się mlekiem)
za butlę 240 ml wybuliłam 38 zł

reklama
My uzywamy butelek z Lovi i jestem z nich bardzo zadowolona.Z Patrykiem zanim znalezlismy odpowiednie butelki to troche zeszlo nam !!Z Fifolem zdecydowalam sie odrazu na te i jest ok !
Dobrze ze nie kupilam Tommee Tippee bo ponoc sa lipne !A zastanawialm sie nad nimi kompletujac wyprawke !:tak: Ale ta opinie znam tylko z wypowiedzi innych mam sama ich nie probowalam.
Dr Browns - tez mam w planach kupic ,bo same dobre opinie o nich slyszalam !

A do mnie wlansie dzwonił kurier :):-D:-D
Filipka hustwka jedzie do nas :)Juz sie nie moge doczekac !Mam nadzieje ze dziecko bedzie zadowolone !:tak:

Ja zakupiłam parę dni temu:-)
dla mnie bomba, bo młody w końcu nie je łapczywie!!!a kolek i tak nie miał, więc na temat kolek się nie wypowiadam - ale dla małych głodomorów są super (dziecko nie krzusi się mlekiem)
za butlę 240 ml wybuliłam 38 zł
NO to mnie przekonalas ! Moj po dluzszym spaniu tak lapczywie pije ze nieraz nosem mu poszlo !!!:szok:.Jak je spokojnie to jest dobrze ale jak w nocy sie wybudzi z glodu to tak zapindala z zasysaniem ze az smoczek wchodzi do srodka ahahahh zazsany!

a ja mam za soba pierwsza nockie kiedy moj maz spal bo szadl rano do pracy ... udalo mi sie jakos przemeczyc tego mojego szkraba zeby spal do tej 5 rano ale od 5 to byla totalna jazda bez trzymanki ... wrzask i wszystko zle ... usnela mi dopiero przed chwulka ... ja zjem sniadanie, zrobie porzadek z butelkami itd i klade sie kolo niej spac bo padne jak dluga !!

Skąd ja to znam. Dobrze, że Agatka jest 1na, bo ja nawet nie mam szansy się położyć w dzień, za godzinę odbieram Amelkę a Kaj dziś marudzi od 7mej i nie śpi :-:)szok::no: PADAM!!! 3majcie się!

Hej laseczki wróciłam wreszcie do was z moim bąbelkiem:tak:
Jeju jak ja za tym forum tęskniłam, No ale JESTEŚMY:-D:-D:-D:-D:-D

Super, że jesteś:-D

Laski umieram zaraz padnę z nim na rękach. chyba się zaczynają kolki:baffled:

reklama
Skąd ja to znam. Dobrze, że Agatka jest 1na, bo ja nawet nie mam szansy się położyć w dzień, za godzinę odbieram Amelkę a Kaj dziś marudzi od 7mej i nie śpi :-:)szok::no: PADAM!!! 3majcie się!

Laski umieram zaraz padnę z nim na rękach. chyba się zaczynają kolki:baffled:

NO to ja ci wspolczuje !!!!!!!!!! Oby to nie byly kolki !Byc moze Kaj ma zly dzien:baffled::confused:

Do góry